- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 30
- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #5.021
5 gün veriyor doktorlar normal de benım 5 gğnKuzu yarin bizimki gidecek soracak zaten ben 2 tane kullancam 10 gün cok uzun
Ben de aralıkta düşük yaptım. İnşallah kızına bir kardeş gelir sağlıkla büyür ikisi deYok canım 1 kızım var 6 olacak Ağustos’ta. Bir de kaybım oldu Aralık sonunda kalbi durdu kürtaj oldum maalesef nasip olmadı
Evet canım ben hiç göğüs hassasiyeti yaşamadım hala da yok 7 haftalık olacağım. İnşallah bebiş vardır gerçekten çok gönülden diliyorum. Bu arada geç döllenme olduysa o yüzden de silik çıkmış olabilir. Sabah ilk idrar ile mutlaka tekrarla kuzumÇok az gölge gibi oldu canım yaa inşallah ilk idrar olmadığı için bu kadar siliktir ama adet de 2 gün geçti daha koyu olması gerekmezmiydi ay 3 yıl sonra gelecek mi dersiniz yayanlış hatırlamıyorsam sendin dimi hiç göğüs hassasiyeti yaşamayan
Sende ne belirti var kuzum PekiEvet canım ben hiç göğüs hassasiyeti yaşamadım hala da yok 7 haftalık olacağım. İnşallah bebiş vardır gerçekten çok gönülden diliyorum. Bu arada geç döllenme olduysa o yüzden de silik çıkmış olabilir. Sabah ilk idrar ile mutlaka tekrarla kuzum
Aynen öyle canım doğru diyorsun. Sonra yumurtlama üzerinden gün sayıyorum falan stres oluyorum çok. En iyisi akışına bırakıp adetin gecikmesini beklemekBence de akışına bırak sadece yumurtlama haftanı güzel değerlendir. Ovulasyon da insanı kasıyor oldu mu çatladı mı sonrası daha fena en iyisi düzenli ekşınlar
Yok kuzum ya engel değil değerlerin normal sınırlar içinde kaldığı sürece. Ama gebelikte düzenli tiroid kontrollerimizi yaptırmamız gerek sadece ona da doktorun karar verecektir. Benim kendi arkadaşlarımdan da buradaki birçok kişiden de tiroid problemi olan biçok kişi sıkıntısız bebek sahibi oldularYani bu engel mi
Canım çizgi varYa ama sadece 3 kez ilişki olmuş olabilir mi ki ayy sende test yap ya beraber alalım güzel haberi inşallah
Eveeett bi tane daha arkadaş vardı.Canım ben bu ay da olmadı diye netten 9 tane prodoctor 5 tane sürelab siparişi vermiştim onlar elimde biri erken gebelik. Diğeri normal kaset test sabah uyanır uyanmaz yapacam bir tane daha bak bu erken gebelik testinin oynanmış hali
Benim de normal de adetten önce mutlaka olurdu bu ay hiç olmadı canım. İnşallah canım benim hepimiz sağ salim bebeklerimize kavuşalım.Evet canım ben hiç göğüs hassasiyeti yaşamadım hala da yok 7 haftalık olacağım. İnşallah bebiş vardır gerçekten çok gönülden diliyorum. Bu arada geç döllenme olduysa o yüzden de silik çıkmış olabilir. Sabah ilk idrar ile mutlaka tekrarla kuzum
Canım kuruma çizgisi gibi duruyor ama bilemedimKızlar dün yaptığım teste bir bakar mısınız ben bir şey göremedim ama eminde olamadım sanki hayalet bi çizgi var gibi. Dün bata 3 gün vardı.
Eki Görüntüle 3079638
Yaa siz böyle çizgiyi gördükçe ben daha da heyecanlanıyorum çok teşekkür ederim inşallah canım benim inşallah hepimiz kavuşalım artıkCanım çizgi varinşallah bebeğin seninledir
Benim ara sıra kasigima ağrı girip çıkıyor ama saniyelik oluyor öyle regli ağrısı gibi değil. Şu 2 haftadır da sürekli uyumak istiyorum. Onun dışında ara sıra gelen mide bulantıları ama oda reglim geçtikten sonra ortaya çıktı. Kasigima giren anı agrinin nedeni de rahmin büyümesi imiş doktor öyle söylediSende ne belirti var kuzum Peki
Anladım canım. O zaman çalışmalara devamCanım bu ay gidemem eger olmazsa önümüzdeki ay adetin ikinci günü gidicem inşallah
Evet onda net görünüyor inşallah prodoctor olan doğru olandır sabah haberini bekliyorum beni de etiketleOnda bende göremedim canım Ama diğerinde gözle daha net sabah ilk idrarla yapacam
Canım çizgiyi bende görüyorum inşallah bebişkon seninledir ❤❤Ya ama sadece 3 kez ilişki olmuş olabilir mi ki ayy sende test yap ya beraber alalım güzel haberi inşallah
Eveeett bi tane daha arkadaş vardı.Canım ben bu ay da olmadı diye netten 9 tane prodoctor 5 tane sürelab siparişi vermiştim onlar elimde biri erken gebelik. Diğeri normal kaset test sabah uyanır uyanmaz yapacam bir tane daha bak bu erken gebelik testinin oynanmış hali
Etiketleyecem mutlaka ah bide uyuyabilsemEvet onda net görünüyor inşallah prodoctor olan doğru olandır sabah haberini bekliyorum beni de etiketle
Yaa etiketlemem mi çok ama çok teşekkür ederim kk ailesi olarak iyi ki varsınız inşallah ama inşallah bu kez yanılmıyoruzdur gidip gelip teste bakıyorumCanım çizgiyi bende görüyorum inşallah bebişkon seninledir ❤❤kuzum sabah ki testine benide etiket güzel haberler alalım inşallah ❤
Etiketleyecem mutlaka ah bide uyuyabilsemAllah tan eşim evde değil yoksa ona söylemeden duramazdım
Yaa inşallah kuzum ❤Yaa etiketlemem mi çok ama çok teşekkür ederim kk ailesi olarak iyi ki varsınız inşallah ama inşallah bu kez yanılmıyoruzdur gidip gelip teste bakıyorum
Huyumu biliyor çünkü evde 3 tane vardı bat gününe 2 gün kala ya kadar hepsini bitirdim bitirir bitirmez nasıl olsa bu ay bebek yok diye 9 tane prodoctor 5 tane sürelab siparişi vermiştim bu test paraların batırıyor bizi diyoradam bi de tembih etmiş giderken yapma diye hadi inşallah sabahta çift çizgi çıksın eşine de güzel sürpriz olsun
Ayırmıyorum valla 3 yılın adı var ne yapayımYaa inşallah kuzum ❤normaldir ❤ ben olsam gözümün önünden ayırmam mazaAllah çizgi kaybolur falan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?