- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 148
- 33
- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #5.041
Güzel haberlerle inşallah kuzum cok haklısınHuyumu biliyor çünkü evde 3 tane vardı bat gününe 2 gün kala ya kadar hepsini bitirdim bitirir bitirmez nasıl olsa bu ay bebek yok diye 9 tane prodoctor 5 tane sürelab siparişi vermiştim bu test paraların batırıyor bizi diyor
Ayırmıyorum valla 3 yılın adı var ne yapayım
Çizgiyi bende gördüm..İn şa Allah vardır bebişYaa siz böyle çizgiyi gördükçe ben daha da heyecanlanıyorum çok teşekkür ederim inşallah canım benim inşallah hepimiz kavuşalım artık
Ayy senin daha da çokmuş canım benim inşallah hepimiz güzel haberler alalım inşallahGüzel haberlerle inşallah kuzum cok haklısınAyy bende en az bir 5 yılın hatrı var 10 da olabilir tabi
Sanırım ben kullanıcam bugün regl in 3. Günü, bitince kullanmaya başlarım, temmuz topiği açılsın oraya geçelim haziranla işimiz bittiOvulasyon testi denicek misin bu ay. Ben kararsızım ya bu ay akışına bırakayım diyorum ama benim işim de belli olmaz
Kullan canım, ben de kullanıcam temmuzda da olmasa tüp bebeğe geçicem, bundan önce 1 aşılamam vardı o da malesef tutmadıKizlar sizce bu ay son kez ovulasyon testi mi deneyeyim ? Yoksa akışına mı bırakayım. 4. Denemem olucak ovulasyon ile. Olmazsa önümüzdeki ay kesin doktora gidicem son kez şans vermek istiyorum kendime. Ne dersiniz?
İnşallah kuzum haberleşelim sabahAyy senin daha da çokmuş canım benim inşallah hepimiz güzel haberler alalım inşallah
Kız gene kime test yaptırıyonİnşallah kuzum haberleşelim sabah❤
Evet canım mfk man ve women plus kullanmıştık yarın sabah ilk idrarla bidaha yapacam ona göre kan vermeye giderim inşallah vardırÇizgiyi bende gördüm..İn şa Allah vardır bebişMfk ürünlerimi kullandın??eğer öyleyse banada umut olur...ben bu gün sipariş etdim
Ben eş paketi sipariş etdim..çok umut ediyorum.İn şa Allah vardır canımEvet canım mfk man ve women plus kullanmıştık yarın sabah ilk idrarla bidaha yapacam ona göre kan vermeye giderim inşallah vardır
İnşallah canım benim normal de bende bu ay eş paketi alacaktım adetin gelmesini bekledim ne olur ne olmaz diye gecikmenin 2. Günüydü bugünBen eş paketi sipariş etdim..çok umut ediyorum.İn şa Allah vardır canım
Sen ne durumdasın asıl bebişin nasıl ❤ adet beklemece adet olmaca temmuz topiği beklemeceKizlarr napiyosunuz ne durumdasnz merak ettm sizi
Valla bende bekledim..bu gün adet oldum..hemen sipariş etdim..Ben Nisan ayında 17 gün geciktim ilk defa..o kadar stres yaşadım..bütün günüm test yapmakla geçiyordu...adet olunca o kadar mutluydum..resmen kafam rahatladı.İn şa Allah sende öyle olmaz..hayırlısı Allahdanİnşallah canım benim normal de bende bu ay eş paketi alacaktım adetin gelmesini bekledim ne olur ne olmaz diye gecikmenin 2. Günüydü bugün
Öyle valla öyle ucuzda değil bir taneyle yetinmiyoruz sürekli yapıyoruz. Yetmiyor bi de kan veriyoruz ona ödüyoruzHuyumu biliyor çünkü evde 3 tane vardı bat gününe 2 gün kala ya kadar hepsini bitirdim bitirir bitirmez nasıl olsa bu ay bebek yok diye 9 tane prodoctor 5 tane sürelab siparişi vermiştim bu test paraların batırıyor bizi diyor
Ayırmıyorum valla 3 yılın adı var ne yapayım
Ama o kadar sıkıldım kiKullan canım, ben de kullanıcam temmuzda da olmasa tüp bebeğe geçicem, bundan önce 1 aşılamam vardı o da malesef tutmadı
Kars ne gı
Biri açsa da gitsek yaaaSanırım ben kullanıcam bugün regl in 3. Günü, bitince kullanmaya başlarım, temmuz topiği açılsın oraya geçelim haziranla işimiz bitti
İnşallah canım benimValla bende bekledim..bu gün adet oldum..hemen sipariş etdim..Ben Nisan ayında 17 gün geciktim ilk defa..o kadar stres yaşadım..bütün günüm test yapmakla geçiyordu...adet olunca o kadar mutluydum..resmen kafam rahatladı.İn şa Allah sende öyle olmaz..hayırlısı Allahdan
Yok umutsuzluk falan ben adete 2 gün kala prodoctor yaptım bembeyaz çıkmıştı senin daha 10 gün var ne umutsuzluğuUuff içimden bi ses bu ayda olmadı kızım diyo acayip umutsuzluğa bağladım kurtarın beni daha 10 gün var adete
Aynı ben valla ne yapalım ama dayanamıyoruz kiÖyle valla öyle ucuzda değil bir taneyle yetinmiyoruz sürekli yapıyoruz. Yetmiyor bi de kan veriyoruz ona ödüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?