- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.472
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #1.581
Yerleşme kanaması o korkma senTam tersi bugün evdeydim yatıyorum sabahtan beriDaha hiç kontrole gitmedim desem
Ay iyi içim rahatladı biraz dahaKuzum bugün doktorum pembe ve kahve kanama, ağrılar çok normal görürsen endişe etme, o şuan kendine yer kazıyor orada dedi
Kuzu normal tam ilişki değil de başka yollarla sürtünme vs yapıyoruz bişiler ahhaha, ne hallere düştük yia
Karar verdim kime gideceğimeYerleşme kanaması o korkma sen
Biz gittik de noldu amann rahim duvarı kalınlaşmış dedi bakalım keseyi görebilecez mi dedi bi ton kafa karışıklığı en iyisi seninki ama biran önce daktırını bul derim canısı
Aradığım soru öğrendiğimizden beri resmen cinsellik hayatımız bitti bizimKızlar birşey soracağım siz ilişki yaşıyor musunuz
Sürtünenleri kınaya kınayaKuzum bugün doktorum pembe ve kahve kanama, ağrılar çok normal görürsen endişe etme, o şuan kendine yer kazıyor orada dedi
Kuzu normal tam ilişki değil de başka yollarla sürtünme vs yapıyoruz bişiler ahhaha, ne hallere düştük yia
Bu kadar aktif bir cinsel hayat nasıl biter hayret ediyoruzAradığım soru öğrendiğimizden beri resmen cinsellik hayatımız bitti bizim
Evet canim düsük tehlikesi yoksa doktor sakıncalı demedigi sürece sıkıntı yok ilk gebeliğimde doğurana kadarKızlar birşey soracağım siz ilişki yaşıyor musunuz
Kız içimi rahatlattın Allah razı olsınKuzum bugün doktorum pembe ve kahve kanama, ağrılar çok normal görürsen endişe etme, o şuan kendine yer kazıyor orada dedi
Banada dün dedi muayene oldum rahim güzel kalınlaşmış ama ben kalp atışı duyana kadar aklımı atlatmazsam iyiYerleşme kanaması o korkma sen
Biz gittik de noldu amann rahim duvarı kalınlaşmış dedi bakalım keseyi görebilecez mi dedi bi ton kafa karışıklığı en iyisi seninki ama biran önce daktırını bul derim canısı
MaşallahEvet canim düsük tehlikesi yoksa doktor sakıncalı demedigi sürece sıkıntı yok ilk gebeliğimde doğurana kadarbundada simdilik bi sıkıntım yok olmazda insallah
Ya benim de sağ kasıkta ağrım var bir de arada bacaklarıma vuruyorKızlar alt karın bölgeniz ağırıyomu böyle hafif hafif vuruyor sonra geçiyor benim misaifirö vardı bugün ayakta kaldım oda etkiledi sanırım off şu dönem geçsin artık ya
Valla ilk gebeliğimde doktorum hiç yasaklamamıştı.Bunda da kanama vs gibi sorun yaşamadım, o yüzden devam bizKızlar birşey soracağım siz ilişki yaşıyor musunuz
Rahim genişliyo canım heralde ondanYa benim de sağ kasıkta ağrım var bir de arada bacaklarıma vuruyor
Ay inşallah bize sıkı sıkı tutunsunlar bizi hiç bırakmasınlarRahim genişliyo canım heralde ondan
Bende doktora gidene kadar bekleyeyim en iyisiValla ilk gebeliğimde doktorum hiç yasaklamamıştı.Bunda da kanama vs gibi sorun yaşamadım, o yüzden devam biz
Bak 2.ler tecrübeli tam gaz devamBende doktora gidene kadar bekleyeyim en iyisi
Ayy amin amin hepimize 9. Ayı görmek nasip olsunAy inşallah bize sıkı sıkı tutunsunlar bizi hiç bırakmasınlar