- 30 Haziran 2014
- 616
- 1.257
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #1.621
Tarihlerimiz aynı seninle.Yerleşme kanaması o korkma sen
Biz gittik de noldu amann rahim duvarı kalınlaşmış dedi bakalım keseyi görebilecez mi dedi bi ton kafa karışıklığı en iyisi seninki ama biran önce daktırını bul derim canısı
Çok güzel canım maşallahKızlar kan sonucum çıktı ilki 79, ikincisi 200, üçüncüsü 462. İki katı artıyor ama bilemedim ne diyorsunuz??
Merhaba inşallah bu sefer sağlıkla ilerlerMerhaba kizlar. Ben de 5 + 5 le burdayim.
Daha once bos gebelik yasadigim icin bebegi gormeden heveslenmek istemiyorum. Doktor randevum 27sinde. Sessizce takip ediyordum burdayi. Ama artik yazayim dedim.
Hepimize hayirli olsun insallah
Sağol kuzum doğru yerdedir inşallah benim susamÇok güzel canım maşallah
Çok şükür maşallah iyi canımKızlar kan sonucum çıktı ilki 79, ikincisi 200, üçüncüsü 462. İki katı artıyor ama bilemedim ne diyorsunuz??
Cumartesi gel dedi doktorum o zaman keseyi göreceğiz inşaallah. Ben de hala inanamıyorum doktorum da mucize diyor :)Maşallah resmen mucize olmuş çok enteresan kan değerinin düşüp yükselmesi e kese falan göründü o zaman dış gebelik Değilse
Amin çok teşekkür ederimSağlıkla ilerlesin inşallah
Haftaya duyarsın Allahın izniyle hiç telaşlanma hafta olarak duyabileceğin bi haftada olacaksın. hadi bakalım güzel haberleri verirsin bizeBende duymadım daha ya haftaya salı gidicem doktora tekrar .
Üslup var üslup var. Siz nasıl ki bişey biliyorsanız herkes bişeyler biliyor. Gelip ne münasebet diye çıkışmak yerine düzgünce böyle bi emzirme şekli var deyip bilgilendirebilirdiniz (ki bu tandemi bende biliyorum) ya da arkadaşa sizde cevap yazabilirsiniz. Hepimiz burda bişeyleri paylaşmak, öğrenmek, danışmak için varız. Neyse size bişey demek istemiyorum belli ki bişeyin stresini burda benden çıkarıcaksınız. İyi akşamlarSizin yazdığınız herkes için geçerli birseymiki direk emzirmeyi bırakın şeklinde yönlendiriyorsunuz..kimsenin hakkına girmeyin heleki mevzu anne sutuyse..ben böyle birşey var araştırın diyorum..uslubumdada bı cirkinlik göremedim ben..
Rabbimin mucizesiCumartesi gel dedi doktorum o zaman keseyi göreceğiz inşaallah. Ben de hala inanamıyorum doktorum da mucize diyor :)
Hoşgeldin hayırlı olsun canım inşallah hepimizin sağlıklı bir gebeliği olur diyelimMerhaba kizlar. Ben de 5 + 5 le burdayim.
Daha once bos gebelik yasadigim icin bebegi gormeden heveslenmek istemiyorum. Doktor randevum 27sinde. Sessizce takip ediyordum burdayi. Ama artik yazayim dedim.
Hepimize hayirli olsun insallah
Rahim kalınlığı ultrasonda görünüyor demiRabbimin mucizesişey dicem ya bu rahim kalınlığından dış gebelikmi değilmi anlaşılıyor o zaman
Çok şükürRabbimin mucizesişey dicem ya bu rahim kalınlığından dış gebelikmi değilmi anlaşılıyor o zaman
Evet canım keseden önce onada bakıyolar bazen ben kan vermeye gittim sadece doktorum dedi gel bi bakalım baktı öyle sıkıntı görmedi işteRahim kalınlığı ultrasonda görünüyor demi
İllaki doktorlar daha iyi biliyor neyin ne olduğunu canımÇok şükürDoktor sadece rahim kalınlığıyla hareket etmedi önce kan testi, sonra kese görüntüsü aldığımızda ancak emin olabileceğiz dedi.