-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #1.561
Valla açıkçası karından keseyi de göremedi vajinal baktı. Kese var bebek var yolk sac var ama kalp atımı yok dedi bebek keseye göre biraz ufak dedi ama idrara sıkışık değilsin de dedi. Haftaya tekrar gel dediKalp atışı için hemşire bi akrabam 8-9. haftaya kadar normal demişti. Doktorunuz ne dedi
Ay inşallah ya her şeyi var kalp atımı olmayınca üzüldümCanım hiç üzülme benim arkadaşımın bebeğinin de kalp atışı duyulmadı 7 haftalıkken ama 1 hafta sonra gel dedi ve gittiğinde duyuldu kalp atışları.
İnşallah haftaya duyarsınızValla açıkçası karından keseyi de göremedi vajinal baktı. Kese var bebek var yolk sac var ama kalp atımı yok dedi bebek keseye göre biraz ufak dedi ama idrara sıkışık değilsin de dedi. Haftaya tekrar gel dedi
Benim de sağ kasığımda arada ağrı oluyor canımİnşallah haftaya duyarsınız
En kısa sürede duyarsınız inşallahAy inşallah ya her şeyi var kalp atımı olmayınca üzüldüm
Benim solda oluyordu başlarda. Son zamanlarda olmadı. Dün gece soldan yine bi sancı girdi bi irkildim sonra hemen geçti. Ayaklarım hiç ısınmıyor belki üşütüyorda olabilirim bilemiyorum.Benim de sağ kasığımda arada ağrı oluyor canım
Ayağımdan bende hiç çorap çıkarmıyorum canım kendini sıcak tut benim iki gündür kasığım ağrıyor sadece yatıp dinleniyorum o zamanBenim solda oluyordu başlarda. Son zamanlarda olmadı. Dün gece soldan yine bi sancı girdi bi irkildim sonra hemen geçti. Ayaklarım hiç ısınmıyor belki üşütüyorda olabilirim bilemiyorum.
Bende aynı işe giderken 2 çorap giyiyorum yine buz gibi ayaklarım. Her şeyden tedirgin oluyoruz zor vallaAyağımdan bende hiç çorap çıkarmıyorum canım kendini sıcak tut benim iki gündür kasığım ağrıyor sadece yatıp dinleniyorum o zaman
Allah 9 ay boyunca bize yardım etsin aklımızı kaybetmezsek iyiBende aynı işe giderken 2 çorap giyiyorum yine buz gibi ayaklarım. Her şeyden tedirgin oluyoruz zor valla
İnşallah canımAhahah.Bir sonrakinde kendi doktorun olur inşallah.
Benimde ayaklarım öyle. Kasık sancım da var bugün 2 taraflı sürekli. Valla birazdan kan vericem. Cumartesi de doktora gidicem bakalımBende aynı işe giderken 2 çorap giyiyorum yine buz gibi ayaklarım. Her şeyden tedirgin oluyoruz zor valla
Kan testimin sonucu çıktı kızlar 2022lerde bi değer ama benim 5 haftalık hamile olmam saçmaBenimde 2,5 yaşında bir kızım var , Boğa Burcu :) Ben Yengeç :)
Evham yükleniyorAllah 9 ay boyunca bize yardım etsin aklımızı kaybetmezsek iyibol bol fırsat buldukça yat canım çok eğilip doğrulma tabiki rabbim korur ama biz de önlemimizi alalım
Ben doktoruma sormadan düşünmüyorum canım. Zaten eşim benden tedirgin şimdilik beklemedeyizKızlar birşey soracağım siz ilişki yaşıyor musunuz
En azından kalp atışını duysak rahatlarız benceAllah 9 ay boyunca bize yardım etsin aklımızı kaybetmezsek iyibol bol fırsat buldukça yat canım çok eğilip doğrulma tabiki rabbim korur ama biz de önlemimizi alalım
Yok valla. 3 aydan sonra doktor tabi izin verirseKızlar birşey soracağım siz ilişki yaşıyor musunuz
Demek ki herkeste var üşümeİnşallah canım
Benimde ayaklarım öyle. Kasık sancım da var bugün 2 taraflı sürekli. Valla birazdan kan vericem. Cumartesi de doktora gidicem bakalım
Evet 1 hafta sonra çağırdıEn kısa sürede duyarsınız inşallahDoktor tekrar çağırdı mı.
Kuzum bugün doktorum pembe ve kahve kanama, ağrılar çok normal görürsen endişe etme, o şuan kendine yer kazıyor orada dediBenim biraz önce lekelenmem oldu diğerlerine göre bi tık fazlaydı çamaşırımdaydı bi tedirgin oldum. Ağrı da devam etmiyor sadece dün gece yatınca soldan bi sancı girdi tek seferlik geçti hemen. Pazartesiyi beklemeden mi gitsem ki doktora acaba,
Kuzu normal tam ilişki değil de başka yollarla sürtünme vs yapıyoruz bişiler ahhaha, ne hallere düştük yiaKızlar birşey soracağım siz ilişki yaşıyor musunuz
İnsallah kuzumEn azından kalp atışını duysak rahatlarız bence
Yok valla. 3 aydan sonra doktor tabi izin verirse
Demek ki herkeste var üşümeHadi güzel artmıştır inşallah Bende pazartesi gideceğim de belki daha erken giderim
Ya biz cesaret edemedik hiçKuzum bugün doktorum pembe ve kahve kanama, ağrılar çok normal görürsen endişe etme, o şuan kendine yer kazıyor orada dedi
Kuzu normal tam ilişki değil de başka yollarla sürtünme vs yapıyoruz bişiler ahhaha, ne hallere düştük yia
Biz de Bi soralım diyoruz ama ben heralde uzunca süre yapamamEvham yükleniyor
Ben doktoruma sormadan düşünmüyorum canım. Zaten eşim benden tedirgin şimdilik beklemedeyiz
Aynısını ben düşündüm bugün garip gerçektenYa biz cesaret edemedik hiçnormalde bebek için 2 günde bir ilişkiye girerdik şimdi de bebek için ilişkiye girmiyoruz çok tuhaf
Bende öyle düşünüyorum eşime bağlıBiz de Bi soralım diyoruz ama ben heralde uzunca süre yapamam