- 26 Ağustos 2020
- 2.357
- 3.814
- 32
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #1.301
Rabbim sağlıkla sıhhatle büyüteceğimiz hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah canım cuma ya da pazartesi gideceğim sen ne zaman gideceksinOprdrbanuciftci nin
Benimde Çin de kız
Ahahhaah hemen büyüyorlar
Hadi gözünüz aydın
Normalde 2 katı hesaplasak 1500 lerde olması gerekiyor. Benimde hep 3 kata yakın arttı bakalım neyse
Bende pazartesi gideyim diyorum daha erken gitmezsemRabbim sağlıkla sıhhatle büyüteceğimiz hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah canım cuma ya da pazartesi gideceğim sen ne zaman gideceksin
Karından gördüm kuzumOhh süpervajinal mi gördünüz yoksa karından mi
Günlerimiz aynı ama ben daha 200 deyim bhcg. Çok güzel canım tebrik ederim darısı başımıza
Bugün baksa benimkini görürmüş ama kısmetBende pazartesi gideyim diyorum daha erken gitmezsem
Kalp atışına ne zaman dedi canım keseyi beta kaçken gördünKarından gördüm kuzumbenim erken döllenme sanırım ondan gördük şimdi sırada kalp ve bebek var sağlıkla kucaklayalım inşallah canım seninde mi 31 ağustos sat
Aynen değerin de yüksek bayaBugün baksa benimkini görürmüş ama kısmet
Kan sonucu çok geç çıktı minnoşlar sağlıklı olsun da biz bekleriz kızlar günde bir kase yoğurt yemeliymiş tutunmaya yardımcıAynen değerin de yüksek baya
İnşallah canimKarından gördüm kuzumbenim erken döllenme sanırım ondan gördük şimdi sırada kalp ve bebek var sağlıkla kucaklayalım inşallah canım seninde mi 31 ağustos sat
Öyle mi yoğurdu bilmiyordum. Avokado, elma, kabak çekirdeği biliyorum bende.Kan sonucu çok geç çıktı minnoşlar sağlıklı olsun da biz bekleriz kızlar günde bir kase yoğurt yemeliymiş tutunmaya yardımcı
Canım 15 gün sonra dedi gel. Beta bugün bakılmadı ama pazar günü 3548di. Sanırım keseyi ondangördük şimdi bi sürü tahlil verdik bakalım belki beta almıştır yazarım sonucu varsa.Kalp atışına ne zaman dedi canım keseyi beta kaçken gördün
Sağlıkla gelsin minnoş bebelerimiz canimmmİnşallah canimbenim 4 Eylül sat 4-5 gün farkımız var sanırım
Çok teşekkür ederiz. Sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallahMaşallah haziran topiğiniz hayırlı olsunBol keseli kalp atışlı tablolarınız olsun inşallah...
Ne tahlili verdin. Toxoplazma falan mıCanım 15 gün sonra dedi gel. Beta bugün bakılmadı ama pazar günü 3548di. Sanırım keseyi ondangördük şimdi bi sürü tahlil verdik bakalım belki beta almıştır yazarım sonucu varsa.
Şişeye koy kuzum ben öyle 3 litre içiyorum yoksa başka türlü içilmiyorKızlar ya ben suyu çok içemiyorum napsam da artırabilsem
Canım hormon falanda aldılar 6 tup kan tahlili. Kızımda da vermiştim gebelik ile ilgili kan demir guatr vs..Ne tahlili verdin. Toxoplazma falan mı
Çok normal olması bende de oluyor. İlk hamileliğimde de adet olcam sanıyordum hep.Hamileliğimi öğrendiğimden beri ara ara sanki adet olacakmışım gibi bir ağrı var kasıklarıma vuruyor, ağrısı olan var mı acaba normal mi
Aynen içilmiyor bide havalar da soğudu içesim gelmiyoŞişeye koy kuzum ben öyle 3 litre içiyorum yoksa başka türlü içilmiyor
Anladım. Off kan tahlili deyince tüylerim diken diken oluyor resmen fobi olduCanım hormon falanda aldılar 6 tup kan tahlili. Kızımda da vermiştim gebelik ile ilgili kan demir guatr vs..