- 10 Ekim 2014
- 1.252
- 2.704
- 40
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #1.321
Korkma ben devlet hastanesi gidiyorum gayet memnunum vallaAynen içilmiyor bide havalar da soğudu içesim gelmiyo
Anladım. Off kan tahlili deyince tüylerim diken diken oluyor resmen fobi oldu
Bundan sonraKorkma ben devlet hastanesi gidiyorum gayet memnunum valla
amin inşallah canım sorunsuz bir şekilde ilerler umarım hamileliğimiz. ben hala regl olucam zannediyorum :)Benim doktorum keseye göre hesablayalım dedi canım keseden belli oluyormuş sende öyle anlarsın benimde ilk gebeliğim hala şaşkınlığını atamadım üzerimden inşallah hepimize de o keseyi hayırlısı ile görmek nasip olur
olabilir kuzum çok stres yapma yine deBen gündüz uyuyunca gece hiç uyku kalmıyor kıvranıyorum resmen 24 saat bıraksalar uyurdum hamile olduğumu öğrendiğimden beri bide kese heyecanı felan var galiba ben ondan uyuyamıyorum
Ay ne kötü olmuş kuzu benimde morardı kolum bi yandan popomdan da vuruluyorum afedersin… şimdi kan sulandırıcıyada başladım benim işim zorBundan sonraBulamıyorlar canım ya sol kol tek damardan alıyorlardı orada çürüyünce sağdan çok hafif bi atım buldu aldı sonuç bu
Eki Görüntüle 2928336
Benimde adetlerim çok düzensizdi ne zaman düzene girdi o zaman hamile kalabildim pco da yoktu ama düzensizdiBen pkoslu olduğum için 46. Günde test yapmıştım 39 günde adet oluyordum daha gecikmenin bebişten olduğunu bilemedim ben
Anladım vanım olsun bebiş olsun daKuzum ben de polikistik over var o nedenle düzenli değil regli günlerim 35-40-50-60 degisiyor.
Ay ne olmuş kuzuum sana sen beyaz tenlisin öyleyse. Ay çok üzüldüm simdiiBundan sonraBulamıyorlar canım ya sol kol tek damardan alıyorlardı orada çürüyünce sağdan çok hafif bi atım buldu aldı sonuç bu
Eki Görüntüle 2928336
Amin canım benimamin inşallah canım sorunsuz bir şekilde ilerler umarım hamileliğimiz. ben hala regl olucam zannediyorum :)
olabilir kuzum çok stres yapma yine de
Selam canım bende kese gördüm15 gün sonra bebek ve kalp atışı inşaallah. Normal 3000 ve üzeri görünüyo ultrasonda . Bizde kese gorduk gebelik kan tahlilleri verdimkızlar hayırlı günler hepinize. kontrolden geldim bende şimdi kese gözükmedi beta da cok şükür güzel artmış 1500lerde. 2 hafta sonra tekrar gidicem bakalım
Değerin kaç ken gördün canım senSelam canım bende kese gördüm15 gün sonra bebek ve kalp atışı inşaallah. Normal 3000 ve üzeri görünüyo ultrasonda . Bizde kese gorduk gebelik kan tahlilleri verdim
ay sorma bende öyle. regl olmama yakın bacağıma kasığıma ağrı girmişti sabah. kalkar kalmaz eşime söyledim başladım ağlamaya regl olcam ben olmadı çocuk diye hahahah kıyamam o da nasıl üzülmüştü benim ağlamama. halbuki 2. denememizdi daha. işte insanoğlu nankör biran önce olsun istiyor :)Amin canım benim
Bende test yapmak yerine olmuyor çocuk diye adet oldum olacam diye ne kadar stres yapmıştım
Tabloya bak 4 5 kişi gördü keseyi.Kızlar keseyi gören varmı ben bugün 3. Kan takibimi yaptırdım çok şükür güzel artmış pazartesi kese görünür dedi ama aciliyet olmazsa salı yada çarşamba gel dedi
Fobi oldu resmen zaten hastaneden doktordan korkarım normaldeAy ne kötü olmuş kuzu benimde morardı kolum bi yandan popomdan da vuruluyorum afedersin… şimdi kan sulandırıcıyada başladım benim işim zor
Bi dahakine gözükür canını sıkmakızlar hayırlı günler hepinize. kontrolden geldim bende şimdi kese gözükmedi beta da cok şükür güzel artmış 1500lerde. 2 hafta sonra tekrar gidicem bakalım
Beyaz tenliyim de damarda yok sonuç buAy ne olmuş kuzuum sana sen beyaz tenlisin öyleyse. Ay çok üzüldüm simdii
Gözün aydın darısı kalp atışını duymayaSelam kızlar, bugün kesemizi gördük çok şükür daha ufacık vajinal ultrason ile baktı tam 4 haftalık görünüyor. Haftaya yine çağırdı hem kese büyümüş mü diye hem yolk kesesini görelim sonra 1 veya 2 hafta sonra kalp atışını duyar sonrada duruma göre ayda 1 rutin kontroller olur dedi. Çok şükür kızlar umarım geri kalan süreçte sağlıklı ilerler.
Maşallah canım sağlıcakla ilerlesin inşallahSelam kızlar şimdi minnoş kesemizi gördük 15 gün sonra pıtpıt ve bebisi göreceğiz inşallah kesemiz oluşmuş sağ tarafta
maşallahSelam kızlar şimdi minnoş kesemizi gördük 15 gün sonra pıtpıt ve bebisi göreceğiz inşallah kesemiz oluşmuş sağ tarafta
Ben internetten araştırdım neler yememem gerek diye. Doktora gidenler aydınlatsın bizi dekızlar doktora gidip şunu yiyebilirsin ya da yiyemezsin dediği şeyler var mı.?
ben pazartesi günü gideceğim. pazar akşamı gittiğimde o heyecan ile sormayı da unuttum.
doktor zaten şu an için normal yaşantına devam edebilirsin demişti keseyi görmedik diye sanırım.
keseyi görünce söyler aslında şunlara dikkat et diye belki.
ama yine de önden öğrenmek isterim :)
bence de kızlar kulağımız sizdeBen internetten araştırdım neler yememem gerek diye. Doktora gidenler aydınlatsın bizi de