- 26 Kasım 2018
- 722
- 1.100
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #1.341
Benim ilk öğrendiğim zamanlar oluyordu da şimdi yok, bence normal o ağrılar. :)Hamileliğimi öğrendiğimden beri ara ara sanki adet olacakmışım gibi bir ağrı var kasıklarıma vuruyor, ağrısı olan var mı acaba normal mi
9 ay bu fobini hoby yapman lazım :) sağol kuzumTabloya bak 4 5 kişi gördü keseyi.
Fobi oldu resmen zaten hastaneden doktordan korkarım normaldeaay senin işinde zor Allah yardımcın olsun
Bi dahakine gözükür canını sıkma
Beyaz tenliyim de damarda yok sonuç bu
Ben doktorla görüştüm ama hiç öyle bişey demedi herşeyden dikkatli tüketilirse sorun olmaz diye düşünüyorum canım :)kızlar doktora gidip şunu yiyebilirsin ya da yiyemezsin dediği şeyler var mı.?
ben pazartesi günü gideceğim. pazar akşamı gittiğimde o heyecan ile sormayı da unuttum.
doktor zaten şu an için normal yaşantına devam edebilirsin demişti keseyi görmedik diye sanırım.
keseyi görünce söyler aslında şunlara dikkat et diye belki.
ama yine de önden öğrenmek isterim :)
Keseyi değerin kaç iken gördün canm?Selam canım bende kese gördüm15 gün sonra bebek ve kalp atışı inşaallah. Normal 3000 ve üzeri görünüyo ultrasonda . Bizde kese gorduk gebelik kan tahlilleri verdim
Hamileliğimi öğrendiğimden beri ara ara sanki adet olacakmışım gibi bir ağrı var kasıklarıma vuruyor, ağrısı olan var mı acaba normal mi
Benimde öyle hep kanama olmadıkça normal mişHamileliğimi öğrendiğimden beri ara ara sanki adet olacakmışım gibi bir ağrı var kasıklarıma vuruyor, ağrısı olan var mı acaba normal mi
Canım olay şu içmek değil, sıvı tüketmek. Şu içermiyorsan başka sıvılar tüketebilirsin. Doğal meyve suyu, süt, çay ayran, çorba, vsKızlar ya ben suyu çok içemiyorum napsam da artırabilsem
C daha koyu olması lazımdı sanırım test hatalı olabilir tekrar edin bence, inşallah vardırHanımlar merhaba ilk 5 dakika da böyle çıktı sizce var mi
Testiniz bebe time mı var galiba ama yinede elinde test varsa bidaha yap canım yada kan verHanımlar merhaba ilk 5 dakika da böyle çıktı sizce var mi
Baya var o zamanBunu da 2 3 saat sonra tekrarladim
Kesin var koş kan verBunu da 2 3 saat sonra tekrarladim
Kaçta senin? Benim 10:30 da. Okadar heyecanlıyım kiiiiiYarin benmde var randevum ilk kez gorneye gidicemheyecan dorukta
Adetim 2 hafta filan geçti. 10 aylik da bir oğlum varTestiniz bebe time mı var galiba ama yinede elinde test varsa bidaha yap canım yada kan ver
Teste göre var canım Allah nasip etmiş onu ne diyelim sağlıkla gelsin bebeğin küçükmüş ama olacak olunca korunurken mi olduAdetim 2 hafta filan geçti. 10 aylik da bir oğlum var
Evet. Nasıl oldu anlamadik. Daha ne kan verdim ne doktora gittim şoktayımTeste göre var canım Allah nasip etmiş onu ne diyelim sağlıkla gelsin bebeğin küçükmüş ama olacak olunca korunurken mi oldu
Canım kan testi olumsuzsa ve idrarda da çıkmıyorsa büyük ihtimalle değilsin. Bunlar enfeksiyon belirtisi de olabilir. Ben 7 haftalık hamileyim ama bahsettiğin belirtilerin çoğunu henüz hissetmiyorum bile, psikolojik gibi duruyor. Bu kadar belirti veren şeyin testte gözükmemiş olması imkansız. Umarım en kısa sürede güzel haberleri alırsınMerhaba kızlar, yardımcı olur musunuz ? Bende bu ay gebelik düşünmeye başladım. Ama durumum şu şekilde birazcık uzun olacak ama lütfen okuyun
periyod tahmininde ovulasyon zamanım 13.09.2021 gözüküyordu. Biz 12.09.2021 de , 14.09.2021 de ilişkiye girdik. daha sonra ki tarihlerde de gün aşırı şekilde. Reglim bazen 28 ' de 1 , bazen de 30 günde 1 oluyor. 27.09.2021 Tarihinde regl olmam gerekiyordu 28 güne istinaden fakat olmadım. 27 eylülden beri kasıklarımda ağrı bu ağrı bazen sağ kasık bölgemde bazen de tüm kasığımda belirebiliyor. Daha öncesinde yaklaşık 8 aylık adet çizelgemi çıkarttım 29-32 gün arasında döngüm değişiyor. Daha sonra, 3günlük gecikme ile doktorumun tavsiyesi ile 30.09.2021 tarihinde beta hcg testi yaptırdım 0.100 çıktı. 3 ekim de pazar günü regli oldum sanıp tuvalete koştum beyaz krem gibi bi akıntı gelmişti ondan sonrada sürekli akıntım oldu affedersiniz işemiş gibiydim. Ertesi gün hemen hamilelik testi aldım ama negatifti. Ara ara bulantım oluyor ama kusmuyorum sırt ağrım çok fazla, midemde ara ara yanma oluyor ve baş ağrısı hafif yoklayıp gidiyor. yorgunluk zaten var sabah uyanrken canım cıkıyor resmen. Fakat tekrar test alıp yapmaya cesaretim yok. Sizce ne zaman test yaptırıyım ben ablalar kardeşler anneler teyzeler :)
28 günde 1 ise = 9 gün geciktim
30 günde 1 ise = 7 gün geciktim
32 günde 1 ise = 5 gün geciktim