- 2 Ağustos 2013
- 34.351
- 102.677
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #112.761
Ahsenin kısa sürüyor yapmayınca geçiyor başka şeye. Alıştırmamak lazım kötü bir huyBenimkide ağlayınca isteğini yaptırmaya calışıyor bazen ama ağla diyorum hayır diyorum yarım saat sonra kendine geliyo pohlu
Evett çok kötü onceden daha çok sey yapıyodu simdi azaldı ama şu sıra yemek hic yemiyo dogru duzgun çok üzülüyorum ya oturdu şuraya yogurt yediAhsenin kısa sürüyor yapmayınca geçiyor başka şeye. Alıştırmamak lazım kötü bir huy
Ahsende yemiyor 1 haftadır falan ağzına almadan kafasını çeviriyorEvett çok kötü onceden daha çok sey yapıyodu simdi azaldı ama şu sıra yemek hic yemiyo dogru duzgun çok üzülüyorum ya oturdu şuraya yogurt yedi
Aynı aynı niye böyle yapıylerrrAhsende yemiyor 1 haftadır falan ağzına almadan kafasını çeviriyor
Demek ki atak canikom ortak olunca bu tarz şeyler öyle düşünüyorumAynı aynı niye böyle yapıylerrr
Öyle öyle bugece saat bası kalktı ağlak zırlak aynı zektanınki gibiDemek ki atak canikom ortak olunca bu tarz şeyler öyle düşünüyorum
Benimki aylardir nerdeyse sadece emiyor cok zayif cok. Zorla 1 2 kasik yediriyorum asla yemek sevmiyor meyvede yemese az biraz halim nolurdu bilmiyorum.Evett çok kötü onceden daha çok sey yapıyodu simdi azaldı ama şu sıra yemek hic yemiyo dogru duzgun çok üzülüyorum ya oturdu şuraya yogurt yedi
Yaaaaaa hey allahim yaa buyuzden yemeyince encok meme istiyolar açlıktan oda benimki 1 haftadır böyleBenimki aylardir nerdeyse sadece emiyor cok zayif cok. Zorla 1 2 kasik yediriyorum asla yemek sevmiyor meyvede yemese az biraz halim nolurdu bilmiyorum.
Ayy bu veletler cok fenaa
Ya bu sefer de inat olmasin, her zaman degil ama bazen onun istedigini yapiyorm ben inatlasmayi da ogrenmesn diye, bnmki cok fena inatci galiba ztnValla bilmiyorum ki. Bende uyarıyorum ağlamak bağırmak yok diye. Ama o durumda bişey yapmıyorum genel de istediğini yapmıyorum alışmasın diye
Ahsen inat bi çocuk normalde ama bişeyi istedi vermedim ya kısa sürer öyle inat etmez o konuda. Ama hayır dediğim şeyi de vermiyorum yapmıyorum alışmasın diye. Arada dediğin gibi de istediğini yapıyorumAyy bu veletler cok fenaabugun aglayip zirlamasina tam iki saat emzirdim cinnet geciriyodum
Ya bu sefer de inat olmasin, her zaman degil ama bazen onun istedigini yapiyorm ben inatlasmayi da ogrenmesn diye, bnmki cok fena inatci galiba ztn
biz oğlanda bir beden ileri giderdik güneşde aynı gidiyoruz 24-36 lar olmuyor çuvval gbAhahaah içine gömülür ahsendiyorum ya 18-24 lcw lar kocaman oluyor biz bi beden geriden geliyoruz
ay çok şeker yaaaaResimde çok belli aşko haftaya kesin belli olcak dediğine göre zaten erkektir bende anladim koskoca yumurtaları var
ay bu aralar çok meme bağımlısı yatakta beraber yatıyoruz güneşle sürekli uyanıp memeye geliyor yaHahahahahaahha bizi meme görüyolar kızzz ben totom koltuk görsün hemen atlıyo ustüme ama evde is edeyim birseyler edeyim aklina gelmiyo napem hic oturmayacammı
evet hepsi varKizlar sizin bebiklerse vurma isirma ciglik atma durumlari var mi?
bana göre dikkatini dağıtmak gerekiyor ben öyle yapıyorumBizim de yeni bikac haftadir istemedigi bisey olunca vua bagirma herseye itiraz etme isirma yolma falan cikti, oyun da yapmiyo baya sinirlenip yapiyo, nasil davranmal gerekiyoki uyariyorum duzeltiyorum ama birakmadi henuz
Benimkide ağlayınca isteğini yaptırmaya calışıyor bazen ama ağla diyorum hayır diyorum yarım saat sonra kendine geliyo pohlu
aa almirosta mı bizim gbÖyle öyle bugece saat bası kalktı ağlak zırlak aynı zektanınki gibi
Ahsen inat bi çocuk normalde ama bişeyi istedi vermedim ya kısa sürer öyle inat etmez o konuda. Ama hayır dediğim şeyi de vermiyorum yapmıyorum alışmasın diye. Arada dediğin gibi de istediğini yapıyorum