- 25 Ağustos 2019
- 60.505
- 110.984
- 30
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #112.141
Gittinmi doktoraaaaJou sende mi ya aaaaaacok aglıyorum cok. Kızıma yetememekten, ikisini nasıl yapacagım bilmiyorum. Nasıl alısırım bilmiyorum. Tam yavrum büyüyor biraz dinlenme vakti derken.. Basıl kaldıracagım bilmiyorum
Ay evet kimse konusmuyo, ne guzeldi eskiden sayfa sayfa sohbetHerkes unuttu burayı benden başka kimse gelmemiş
Senide kutluyorumm kuzumm
Gelmiyolarr kiiiAy evet kimse konusmuyo, ne guzeldi eskiden sayfa sayfa sohbet
Rahat bırakırmı hiç ne sandın sıpayıBen de napayım a101'e lego gelmiş lego aldım kızıma, kartonun üzerindeki robot resmine bakarak lego yapıyodum ki kızım aldı kutuyu uzağa koydu, gidip alayım derken tekli lego parcasinin uzerine bastım çiviye basmış gibi canım acıdıyapmıyom lego mego sinirlerim bozuldu
Bu arada 75 parcali lego 100 liramıydı neydi almak isteyen kossun. Baya ucuz oyuncaklar var cay fincan takımı fln da aldım 65 telaya :)
Canim benim hiç endişelenme korunmana rağmen hamis kaldiysan vardir rabbimin bir bildigi Bende kazara hamis kalmistim ilk anda sen gibi hissettim dedimki ben bittim nasil olcak nasil bakicam cocuklara ama kalp atislarini duyunca herseyi unuttum dedimki bakarim yaparim hamile kaldigimda oglum 7 aylikti simdi 16 aylik ve 17 gunluk bir kardesi var ilk baslarda zor gorundu gozume ama basardim sayilir tek sorunumuz suan memeKızlar merhaba. Bugün testle hamile olduğunu öğrendim. Bu kadar korunmaya rağmen nasıl tuttu anlamıyorum. Şok içindeyim ve gram sevinemedim allahın gücüne gitmesin de. Kızım daha 16 aylık. Nasıl yapacağım allah askına fikir verin moralim cok bozuk. Çok hazırlıksız yakalandık. O kadar emindim ki olamayacağına. Hastaneye bile gitmek istemiyorum ya.
Hahahahah hadii yaaa ikizler olunca bi haylii zor geldi simdi ondan allah yardımcısı olsunnnJou Kuzum naptin nasil gidiyor hamislik senden sonrada kuzenimden aldim mujdeli haber ikizleri olcakmis 18 aylikta oglu var hayatim elden gidiyyy diye agliyor bi sen mutlu oldun valla cevremde hamile kalinca
Hahahahaha allahımmmm nasılda canım çektii buTeyzoşlar uykusuz gecen bir gecenin sabahina moodumuz bucok yorulduk cok
Ben iyiyim cok sukur canim sadece uykusuzluk var gripmi oldun hayirdir ? Bi kadin dogumcuna danis ilac falan verir belkiHahahahah hadii yaaa ikizler olunca bi haylii zor geldi simdi ondan allah yardımcısı olsunnn
UZülsem allahın gücüne gider kızımda yillardır istiyodumm bunada ugraşmadan nasip etti var bundada bir hayır beraber büyürler bizde rahatlarızz dunyayı gezeriizz4kişilik bi ailecek rabbim nasip eder inşaallahh
Cok hastayım kuzum ne sen sor ne ben diyeyim ateşim çıktı ter içindeydim ates gecti bogaz acısı geldi ardındanda bugun grip oldum ne yapsam geçmedi bogazım psikojim alt ust enerjim çok düşük biran önce iyileşsem kızımla vakit geçirsem
Eşimde sağolsun yardımcı oluyor bana
Sen nasılsın nasıl gidiyorr
Herkes oyle dio bebek ozlemim depresti bendemi yapsam acaba diyeHahahahaha allahımmmm nasılda canım çektii bu
Masallahh yaaa sen çok güçlü bi annesinHerkes oyle dio bebek ozlemim depresti bendemi yapsam acaba diyetam ısırmalık ya bi gorsen 3.5 kilo ama yanak adam resmen
Hamileliklere ilaç veriyormukii zor yanii almasam iyileşsem daha iyiBen iyiyim cok sukur canim sadece uykusuzluk var gripmi oldun hayirdir ? Bi kadin dogumcuna danis ilac falan verir belki
Vitamin takviyesi yapiyorlar sanirim canim.Hamileliklere ilaç veriyormukii zor yanii almasam iyileşsem daha iyi
Amann 4 gündür hastayımvallahii
HımmmVitamin takviyesi yapiyorlar sanirim canim.
Kizlar ya biz 17 günlük olduk ama senceralpin göbek bagi hala düsmedi doktora yazdim kanama olursa goruselim cuma kontrolumuz var zaten simdi yorulmayin buraya kadar dedi ama cok uzamadimi bu durum sizce ?
ay çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol bol mandalina yeHahahahah hadii yaaa ikizler olunca bi haylii zor geldi simdi ondan allah yardımcısı olsunnn
UZülsem allahın gücüne gider kızımda yillardır istiyodumm bunada ugraşmadan nasip etti var bundada bir hayır beraber büyürler bizde rahatlarızz dunyayı gezeriizz4kişilik bi ailecek rabbim nasip eder inşaallahh
Cok hastayım kuzum ne sen sor ne ben diyeyim ateşim çıktı ter içindeydim ates gecti bogaz acısı geldi ardındanda bugun grip oldum ne yapsam geçmedi bogazım psikojim alt ust enerjim çok düşük biran önce iyileşsem kızımla vakit geçirsem
Eşimde sağolsun yardımcı oluyor bana
Sen nasılsın nasıl gidiyorr