- 30 Mart 2013
- 2.841
- 4.578
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #112.121
Nasil şaşirdim kizzz sen hamile misin?hayirli olsun canim.ilki zor oldu ikinci hemen olmaz diyodun beklemiyodum boyle bişey şaşirdim:))Canooo bende öyleyim yemin ediyorummm acaba almiraya coj duskun oldum dahadaaa kızardim birsey yapmasin diye kiz kizamıyorum çok fenyayım ameliyata onsuz nasıl giricem mesela aklım almıyokacgundür bende sulu göz dolaşıyorum kızıma sarılıp uyuyorum hep busıra
amann kizzz 2ciyede dinlenirsin neolcak onu duşünme bence senin kizında kardeş geliyo kardeşinede bakar sever beraber büyürler bunuda atlatırızz allahın izniylee hiç düşünme
Gittinmi doktora ben dun gittim cok minnak daha 5 haftalıktı
Bende beklemiyodum 3 aylar önce bi heveslenmiştim ama sonra bıraktık vazgectim nasıl olduysa allah ol dedi ve oldu ben bile çok şaşkınım aam genede çok güzel bi duygu hamileliği ozlemişim
Bende vallahaaa ilki zor oldu bu nasıl oldu ben hala inanamadımm kk da özel msjda herkese haber vermiştim canım görmemişsın demekkiNasil şaşirdim kizzz sen hamile misin?hayirli olsun canim.ilki zor oldu ikinci hemen olmaz diyodun beklemiyodum boyle bişey şaşirdim:))
Yok gelmemiş mesaj.sevindim canim ikisi birlikte büyüyecek,ilkinin kız olmasi sana muhakkak ki kolaylik sağlayacak.Allah sağlikla gelmeyi nasip etsin:)Bende vallahaaa ilki zor oldu bu nasıl oldu ben hala inanamadımm kk da özel msjda herkese haber vermiştim canım görmemişsın demekki
ilk gunkü gibi heyecan var ama
Evett bakk hangi diş tedavisi olur ondan baska bosuna demiyolar 2 yaşa kadar emzirin diye bebelere şimdi ağrı kesici geliyo onalara iyi geliyoSeni çok iyi anliyorum.şuan diş doneminde oldugu icin biraz daha fazla kalkiyodur belki.bizimki de öyle oluyo.ama memeyi şimdi biraktirirsan diş donemi agrisini giderecek hiç bisey bulamayacak.çunku memeyle rahatlamaya alişmiş.tabi benimki tavsiyedir yanliş anlamiyosun umarim:)
Evettt o açıdanda iyiyim sanırım ama ilk gebe gibi değilim ilkgebede başım hiç ağrımazdı busefer daha farklı bi durumYok gelmemiş mesaj.sevindim canim ikisi birlikte büyüyecek,ilkinin kız olmasi sana muhakkak ki kolaylik sağlayacak.Allah sağlikla gelmeyi nasip etsin:)
Benim de ilk gebelikle 2.sinin hiç alakasi yoktu.ilkinde kasik agrisi bilmezdim,2.daha zor geçmişti.mutlu oldum kiz senin adina:)Evettt o açıdanda iyiyim sanırım ama ilk gebe gibi değilim ilkgebede başım hiç ağrımazdı busefer daha farklı bi durum
AlışıyoruzzzBenim de ilk gebelikle 2.sinin hiç alakasi yoktu.ilkinde kasik agrisi bilmezdim,2.daha zor geçmişti.mutlu oldum kiz senin adina:)
Cok guzel bi zamanlama yalniz,hem emzirirsin hem bebisini beklersin.2 yaşindaki bi cocuk zaten cok akıllaniyo.anlamadigi bisey kalmiyoAlışıyoruzzzkanamam olmadı ya o beni cok daha mutlu ettii
Evet evettt ama meliykee şuna cok korkuyorum kızım memeye düşkün geceleri yokum yanında beni aricak hep nasıl olcak onu bilmiyorum yoksa hersey yolunda aslında arada geliyo aklımaCok guzel bi zamanlama yalniz,hem emzirirsin hem bebisini beklersin.2 yaşindaki bi cocuk zaten cok akıllaniyo.anlamadigi bisey kalmiyo
Emziren hamileler kaçinci ayda memeyi biraktiriyo tam bilmiyorum ama 6 miydi neydi..2 yaşina kadar emen bebek iyi emmiştir bence:)Evet evettt ama meliykee şuna cok korkuyorum kızım memeye düşkün geceleri yokum yanında beni aricak hep nasıl olcak onu bilmiyorum yoksa hersey yolunda aslında arada geliyo aklımakızımla aynı ikizler burcu olcaklar
Hala emziriyorumEmziren hamileler kaçinci ayda memeyi biraktiriyo tam bilmiyorum ama 6 miydi neydi..2 yaşina kadar emen bebek iyi emmiştir bence:)
ben altını açtıkça kaçıyor çok komik evde yakalamaca oynuyorzAZılar gelmediyse odurr yada bezindende rahatsız olmuş olabilirr benim ki hic istemiyo bezi
Seni çok iyi anliyorum.şuan diş doneminde oldugu icin biraz daha fazla kalkiyodur belki.bizimki de öyle oluyo.ama memeyi şimdi biraktirirsan diş donemi agrisini giderecek hiç bisey bulamayacak.çunku memeyle rahatlamaya alişmiş.tabi benimki tavsiyedir yanliş anlamiyosun umarim:)
yanlış anlamıyorum tabikide canım :)Seni çok iyi anliyorum.şuan diş doneminde oldugu icin biraz daha fazla kalkiyodur belki.bizimki de öyle oluyo.ama memeyi şimdi biraktirirsan diş donemi agrisini giderecek hiç bisey bulamayacak.çunku memeyle rahatlamaya alişmiş.tabi benimki tavsiyedir yanliş anlamiyosun umarim:)
Haahhaahevettt koltuklara edecek haberi yokben altını açtıkça kaçıyor çok komik evde yakalamaca oynuyorz
Yok canim 2 yaşina kadar nasip olursa emzirecem. Aşağida 6 haftalik hamileymisin yaziyo.6 aya kadar emziliyodu zannedersem hamileykenHala emziriyorumsen biraktınmi kiz
Evet gunes cok ozluyodur hem seni hem memeyi.bizimkine versem aksama kadar emecek:)evet senin yazdıklarını görünce biraz daha rahatladım çünkü ikilemdeydim bende
zaten sütümüz azaldı artık bide ben artık sağmıyorum işyerinde
akşam gece beraberiz ee özlüyor kuzucum ne yapısn
Yaniii evetttYo
Yok canim 2 yaşina kadar nasip olursa emzirecem. Aşağida 6 haftalik hamileymisin yaziyo.6 aya kadar emziliyodu zannedersem hamileyken
Herkes unuttu burayı benden başka kimse gelmemişNerdesiniz kiz, Cumhuriyet bayramimiz 100. Yilimiz kutlu olsun, daha nice 100 senelere insallah