-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #112.161
Merhaba sidefer kullanıyorum ben ama Pütür Pütür oldu sizinde oyle miydiSelam kizlar.kan ilaci olarad sidefer kullaniyodum ama biraktim.icerigi pek güven vermedi.bestiron kullanmati düşunuyorum.ama daha önce kullanan var mi,nasil kan değerlerini arttirito mu,içerigi hakkinda sizin de bilginiz var mı?
Sagol kuzummay çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol bol mandalina ye
vitamin depola
Daha gitmedim 8 kasımda randevu buldum ancaGittinmi doktoraaaa
Yok putur putur oldugunu hatirlamiyorumMerhaba sidefer kullanıyorum ben ama Pütür Pütür oldu sizinde oyle miydi
Aaa bende 9kasımDaha gitmedim 8 kasımda randevu buldum anca
Hala alısamadım hayırlısı olsun valla. Kasıklarım agırıp duruyor ilkinde olmamıstı böyle stresten midir bilmemAaa bende 9kasım
Cok strest ettin evet cok düşündün bide sakin oll canımm bak gidince kalp sesini duyacaksın heyecanlanıcaksınHala alısamadım hayırlısı olsun valla. Kasıklarım agırıp duruyor ilkinde olmamıstı böyle stresten midir bilmem
Insallah ya cok modum dusuk psk de randevu aldım belki iyi gelir diye gideceğim aynı günCok strest ettin evet cok düşündün bide sakin oll canımm bak gidince kalp sesini duyacaksın heyecanlanıcaksın
Psk ne kızInsallah ya cok modum dusuk psk de randevu aldım belki iyi gelir diye gideceğim aynı gün
Psıkolog kızPsk ne kız
Niye bukadar sey yaptınkii neden bukadar istemiyosun
aNladım canım karnındaki bebegin istemediğini düşünürr travma yaşıyor öyle düşünme hersey güzel olcak ikisi beraber büyüyecekler rahat olcaksın 4 5 yaşina gelcek bidaha etcen ohoo buyuyecekte falan beklicezPsıkolog kızistemiyorum değil. Hiç düşünmüyordum yani kızım 4 5 yaş olana kadar. Kızıma yetememekten korkuyorum ikisini aynı anda nasıl bakacağımdan. Birine bakarken diğerini unutmaktan korkuyorum. Baska bir sey degil. Plansız gebelik psikolojisi sadexe
Boşver ya aile hekimleri zaten nasıl doktor bilmiyorumKızlar bugun kontrole cagirdi saglik ocagi aile hekimi hamileyken troidin varmiydi dedi yoktu bildigim kadariyla testlerde ciksa doktorum soylerdi dedim simdi internetten baktimda hamileyken troidi olan annelerde bebeklerin zeka geriligi oluyormus gozum korktu zaten aile hekimi tuhaf tuhaf sorular sordu topuk kani nasil cikti ebe hanim dedi oda bi sorun olsa belli olurdu 20. Gun bugun 1 haftada cikiyor sonuclar dedi adam beni korkttu ya sinirlerim alt üst kendi cocuk doktorum hic byle yaklasmamisti
Canim topuk kani kac gunde cikiyor bilgin varmi ebe bana 1 hafta dedi ama e nabizda hala gorunmuyor ozeldede alinmisti ilk dogdugunda onuda goremedim.Boşver ya aile hekimleri zaten nasıl doktor bilmiyorum
Bizimki ki 2 saate çıkmıştı sonucu özel hastanedeCanim topuk kani kac gunde cikiyor bilgin varmi ebe bana 1 hafta dedi ama e nabizda hala gorunmuyor ozeldede alinmisti ilk dogdugunda onuda goremedim.
Gözükmüyor e nabızda. Bizimde hem hastane hem sağlık ocağından aldılar. Sonuç vs çıkmadı yani aranmadım bişey demediler. Sorun olursa ulaşıyorlar benceCanim topuk kani kac gunde cikiyor bilgin varmi ebe bana 1 hafta dedi ama e nabizda hala gorunmuyor ozeldede alinmisti ilk dogdugunda onuda goremedim.
O başka bişeydir kuzu. Topuk kanı bi yere gönderiliyor uzun sürüyor biraz sonucun çıkmasıBizimki ki 2 saate çıkmıştı sonucu özel hastanede
Ilk dogdugunda alinanmi canmBizimki ki 2 saate çıkmıştı sonucu özel hastanede