- 25 Ekim 2021
- 3.677
- 3.951
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #112.181
Tesekkur ederim birazda olsa icim rahat ettiGözükmüyor e nabızda. Bizimde hem hastane hem sağlık ocağından aldılar. Sonuç vs çıkmadı yani aranmadım bişey demediler. Sorun olursa ulaşıyorlar bence
Evet canımIlk dogdugunda alinanmi canm
Haaaa onu bilmiyorum ozamanO başka bişeydir kuzu. Topuk kanı bi yere gönderiliyor uzun sürüyor biraz sonucun çıkması
Meraklanma topuk kani en gec 2 hafta icinde cikiyo.yani cikmistir ve bi sorun olmadiği icin aramadilar seni.bacım cok kafana takiyosun,2 tane bebegin var onlari düşunerekten bu kadar kafaya takmayi birak bence.bir abla tavsiyesidir benden sana:) senin troitin olsa bile cok cok yuksek degerlerde seyredecek ki ancak cocuğuna sirayet etsin.tsh ın cok yuksek ciksa kesin bilinirdi zaten.Kızlar bugun kontrole cagirdi saglik ocagi aile hekimi hamileyken troidin varmiydi dedi yoktu bildigim kadariyla testlerde ciksa doktorum soylerdi dedim simdi internetten baktimda hamileyken troidi olan annelerde bebeklerin zeka geriligi oluyormus gozum korktu zaten aile hekimi tuhaf tuhaf sorular sordu topuk kani nasil cikti ebe hanim dedi oda bi sorun olsa belli olurdu 20. Gun bugun 1 haftada cikiyor sonuclar dedi adam beni korkttu ya sinirlerim alt üst kendi cocuk doktorum hic byle yaklasmamisti
Yüksek ateşi oldu 3 gün. Ateşten sonraki 24 saat içinde hafif kızarıklık oldu isilik gibi karın bölgesinde. 24 saat sonra da geçtisweetgirlcandy canim bisey sorcam.hani ahsen de sivilce,dokuntu gibi bisey olmuştuya o hemen geçmiş miydi? Bizim oğlan gecen gun diş cikarirken bi gece sadece biraz ateşlendi.sonrasinda yanağinda ve bileğinde sivilce gibi bişey oldu.dökuntu mu acaba diye merak ettim,sizinkine benziyo hikayesi çunku
bu saatte ayakta mıydın canoYüksek ateşi oldu 3 gün. Ateşten sonraki 24 saat içinde hafif kızarıklık oldu isilik gibi karın bölgesinde. 24 saat sonra da geçti
canım benim Allah korusun birşey olsa seni direk ararlardı sakin ol panik yapmaTesekkur ederim birazda olsa icim rahat etti
Ahsene mama verdim 5 de uyuyamadın geribu saatte ayakta mıydın cano
ya güneşinde diş geliyor ishal oldu poposu çok fena bide külot bez küçük mü geldi anlamadım kuşunun üstü tahriş olmuşsweetgirlcandy canim bisey sorcam.hani ahsen de sivilce,dokuntu gibi bisey olmuştuya o hemen geçmiş miydi? Bizim oğlan gecen gun diş cikarirken bi gece sadece biraz ateşlendi.sonrasinda yanağinda ve bileğinde sivilce gibi bişey oldu.dökuntu mu acaba diye merak ettim,sizinkine benziyo hikayesi çunku
Ahsene mama verdim 5 de uyuyamadın geri
Ahsende önceki geceler sürekli kıpır kıpır uyanıyordu dün gece biraz iyiydi neden anlamadımoh iyi etmişsin güneşde gece kıpır kıpırdı
oğlan tepemde güneş mememde
sabah ettik
Ahsende önceki geceler sürekli kıpır kıpır uyanıyordu dün gece biraz iyiydi neden anlamadım
Hem de ne yorucu ne varmış yani bebeklik zamanlarındaya çok yorucu oluyor ama çok dadlu oldular beee
sizin kaç dişiniz cikti?Bizim 12.cikiyo simdiya güneşinde diş geliyor ishal oldu poposu çok fena bide külot bez küçük mü geldi anlamadım kuşunun üstü tahriş olmuş
fito krem sür 4-5 gün 4-5 defa geçmezse gel dedi
ablaya söyledim sürmeyi atlama diye sudocremle karıştırıp sürdüm işe daha çok yarasın diye dedi :)
Bizimkini söyleyim misizin kaç dişiniz cikti?Bizim 12.cikiyo simdi
Bizimkini söyleyim mi
16 dişi var bayadır. Yeni çıkan var mı bilmiyorum arkaya elini falan sokuyor bu ara yineHepsi çıktı mı yoksa Bizim 7. Diş Yeni çıktı daha :)
sizin kaç dişiniz cikti?Bizim 12.cikiyo simdi
16 dişi var bayadır. Yeni çıkan var mı bilmiyorum arkaya elini falan sokuyor bu ara yine