- 10 Temmuz 2015
- 3.237
- 3.074
- 35
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #99.421
Oyy kuzum şimdi orda istediği de yapılıyo fln hoşuna gidiyordur. Ama dışlanmış gibi d hissetmez dimi kuzum ya . Bn hemen uzuluveriom ya bnm kız da odasında fln çok kalıp oynuyorsa hemen gidiom bi yokluom uzuluom . Ayy bacım bn de akşam olsa da çay yapıp içsem diye bekliom gündüz yapamiom. Akşam da dediğin gibi geç saat oluyo ağız tadıyla icemiom .Ay nerde kuzu ya market pazar ev yemek derken mümkün mü 23.30da çayımı içebilidim
Oğlumda babaannesi geldi orada kalıyor yukarıda yavrum kendini orada tek olduğu için nasıl iyi hissediyor
Haklısın ya
Kızmaca darilmaca olmasın artık burdan o kızanlara sesleniomBende öyle yapıyorum sonra kızlar diyo okumadınmı diyo kızaylar bağa
Oyyy bacım 4cocuklu musun senGöbek bağından bahsediliyor sanırım. Bende dört tane göbek bağı var hala bir yere görebilmiş değilim,nerelere gideem
HahahahahahaKızmaca darilmaca olmasın artık burdan o kızanlara sesleniomçocuklu kadıncağız aaa
Aboooo ciddimisiiiiiinnnnBenim göbek bağımıda annem çekmeceye koymuş gömerim sonra diye. O zamanda gece kondudan binaya taşıyacaklarmış. Sen fare ye benim göbek bağını
Çocukluğumdan beridir hayvanları çok severim,belki de bundandır
Aile hekimine gidebildim,eşimde yoğun çalışıyor bu ara. İlaçlar çabuk toparlar diyordum ama zoadi baya hastalık bilsem acile giderdim valla :/ sağ ol canimmNasıl olduğunu anlamıyorsun zaten düşme konusunda çok hızlılar:) aslında pinpirikli değilim kayınvalidem sağ olsun herşeye ay bişey oldu ay düşecek diye diye panik yapıyorsun ister istemez
Canım çok geçmiş olsun Sweet in dediği gibi hasta oldun mu cidden ağır geçiriyorsun. Keşke Bı serum falan taktırabilsen hemen toparlanırdın
Uyudum ki ben :)
Çok değilmiş neyse ki kuzu belki çok beklettiysen torbayı hemen yapmadıysan ondanda olabilir
Oyyy bizimki gibi olmuş desene. Nefesi kesildi yaw içim gitti valla
Bazen ben bile inanamıyorum 4 çocuğum olduğunaOyyy bacım 4cocuklu musun senvay anam vayyyy
Valla kız,öyle olmuş. Bende nereye gömecegimi bulamadım bir türlü hepsi ayrı kutularda duruyor öyle:/Aboooo ciddimisiiiiiinnnn
Şimdi ben şu yüzden yaptırmycam. Bu aşı zaten yoktu sonradan eklendi. Salgın var diye. Osman Gönülal da dio ki salgın yok devlet böyle bir açıklama yaptı ama geri de dönemedi. Ki bencede öyle yani. Zaten 12.ayda var p yüzden ben 9.ayda yaptırmycam
Evet hep kızla ilgilenmek zorundasın yanii bide kombide hep böyle ihtiyaç zamanda bozulur zaten
Nasıl olduğunu anlamıyorsun zaten düşme konusunda çok hızlılar:) aslında pinpirikli değilim kayınvalidem sağ olsun herşeye ay bişey oldu ay düşecek diye diye panik yapıyorsun ister istemez
Canım çok geçmiş olsun Sweet in dediği gibi hasta oldun mu cidden ağır geçiriyorsun. Keşke Bı serum falan taktırabilsen hemen toparlanırdın
Uyudum ki ben :)
Çok değilmiş neyse ki kuzu belki çok beklettiysen torbayı hemen yapmadıysan ondanda olabilir
Oyyy bizimki gibi olmuş desene. Nefesi kesildi yaw içim gitti valla
Oyy kuzum şimdi orda istediği de yapılıyo fln hoşuna gidiyordur. Ama dışlanmış gibi d hissetmez dimi kuzum ya . Bn hemen uzuluveriom ya bnm kız da odasında fln çok kalıp oynuyorsa hemen gidiom bi yokluom uzuluom . Ayy bacım bn de akşam olsa da çay yapıp içsem diye bekliom gündüz yapamiom. Akşam da dediğin gibi geç saat oluyo ağız tadıyla icemiom .
Yanı dediğin gibi girsen bile odadan girdiğinde çıktığın bir oluyo. Dr lar da haklı dışarda bir sürü hasta bi an önce bitsin diye uğraşıyorlar. Walla zor ya
İnşallah inşallah sağlıklı olsun da elbet geçer bu iştahsızlık. İnsan korkuyor ister istemez niye böyle diyeBence bir sıkıntısı yok dipçik gibi ahsenimiz annesinin içi rahatlasın diye çişini verdi ahsen
Haklısın yani şu zamanda geçim zor. Devlette dediğin gibi sıra yok maalesef. Özeller de zaten fena yani. Sizin orayı bilmiyorum da bizim burda tek özel var insanı söğüşlüyorlar bir şey yaptıkları da yok. Bende onun için tıp fakültesinin özeline gidiyorummalesef, mecbur özele gidioz ama bu ay sıkışık olduğumuz icin yanı baya eksilerdeyiz o yüzden kontrole götüremedik . Bnde çalışmayınca bu yıl zorluyo tabi. Devlete gitme imkanımız olsa git mis gibi ama iste
Bişey çıkmadı canım süte ve yumurtaya alerjisi yokmuş şükür. Sen naptın paşa nasılsweetgirlcandy canım naptın alerji testinin sonucu ne oldu bakamadım ben
Ahsende 1 hafta belki biraz fazladır gündüzleri direniyor uyumak istemiyorEmir hiç ıyumuyor ne gündüz ne gece 1 haftadır gece 1 i görüyoruz sizdede oyle mi?
Yani aşı takvimine bak e nabız da bile eklenmemiş. Burda başka topikte arkadaş var Sivas da. 9 ay aşısı yok demişler yapmamışlar düşün. Bence geri kaldırılıyorDoktoruma sorayım bende Ay o zaman çok mantıksız yani
Evrtt uygunSorma yaptırdık sBah 250 aldı neyseki fazla bisi çıkmadı dedim beyni fln yandiysa yandık