2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Ay nerde kuzu ya market pazar ev yemek derken mümkün mü 23.30da çayımı içebilidim
Oğlumda babaannesi geldi orada kalıyor yukarıda yavrum kendini orada tek olduğu için nasıl iyi hissediyor
Oyy kuzum şimdi orda istediği de yapılıyo fln hoşuna gidiyordur. Ama dışlanmış gibi d hissetmez dimi kuzum ya . Bn hemen uzuluveriom ya bnm kız da odasında fln çok kalıp oynuyorsa hemen gidiom bi yokluom uzuluom . Ayy bacım bn de akşam olsa da çay yapıp içsem diye bekliom gündüz yapamiom. Akşam da dediğin gibi geç saat oluyo ağız tadıyla icemiom .

Aile hekimine gidebildim,eşimde yoğun çalışıyor bu ara. İlaçlar çabuk toparlar diyordum ama zoadi baya hastalık bilsem acile giderdim valla :/ sağ ol canimm
Oyyy bacım 4cocuklu musun sen vay anam vayyyy
Bazen ben bile inanamıyorum 4 çocuğum olduğuna
Aboooo ciddimisiiiiiinnnn
Valla kız,öyle olmuş. Bende nereye gömecegimi bulamadım bir türlü hepsi ayrı kutularda duruyor öyle:/

Emir hiç ıyumuyor ne gündüz ne gece 1 haftadır gece 1 i görüyoruz sizdede oyle mi?

Doktoruma sorayım bende Ay o zaman çok mantıksız yani

Ay bende çok üzüldüm bide vicdN yaptım

Ay kuzu normalde gunes ilk doğdu orada kald8 ben ağla ağla cocum evi terk etti diye
Neyse babasi dedi oğlum evinde uyuyacaksın
Simdi güneşe alıştı o yüzden düşünmek istemiyorum.bana kalsa evinde kalsın ama ben babannemle uyuyayım diyor
Eskisi gb sırayla uyuyoruz ya baba ya benle o piti piti yapıp seçiyor bazende

Yanı dediğin gibi girsen bile odadan girdiğinde çıktığın bir oluyo. Dr lar da haklı dışarda bir sürü hasta bi an önce bitsin diye uğraşıyorlar. Walla zor ya

Aynen canım onlarda bıkmış durumda
Belki.daha iyi şartlar onlara sunulabilir
Bizim doktorda cok dolu ama muayene süresi hep.ayni çok ilgilidir

Haklısın yani şu zamanda geçim zor. Devlette dediğin gibi sıra yok maalesef. Özeller de zaten fena yani. Sizin orayı bilmiyorum da bizim burda tek özel var insanı söğüşlüyorlar bir şey yaptıkları da yok. Bende onun için tıp fakültesinin özeline gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…