2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Aman hersey beklenir vallahi
Kiz 9.ay aşısını neden yaptırmak istemiyorlar Jou Jou sweetgirlcandy sweetgirlcandy
Şimdi ben şu yüzden yaptırmycam. Bu aşı zaten yoktu sonradan eklendi. Salgın var diye. Osman Gönülal da dio ki salgın yok devlet böyle bir açıklama yaptı ama geri de dönemedi. Ki bencede öyle yani. Zaten 12.ayda var p yüzden ben 9.ayda yaptırmycam

Ay misafir vardı çocukları yikayacaktim
Mecbur 8.30 da başladım sonra kombi bozulmuş sanırım sıcak su gelmiyor şu kaynattim kizi yikadim ama oğlanı yikayamafim yarın inşallah saatte 10 da uyudu güneş çok uykusu vardı baya mizmizlandi
Oğlumda garibim surekli sıkıldım diyor kiz durmuyor çok zor yaaa
Evet hep kızla ilgilenmek zorundasın yanii bide kombide hep böyle ihtiyaç zamanda bozulur zaten

Sağ ol kuzum. Kız şu bitki caylarini hiç sevmiyorum he. Emziren anneler için olandan almıştım 2 defa zor içtim:/ afiyet bal olsun 🌼

Sağ ol canım benim.. Tevekkül,dua ve mümkün olduğu kadar tedbir almaktan başka elimizden birsey gelmiyor kuzum. Hepimiz çok etkilendik,üzüldük ama ayakta durmak zorundayız. Onlar içinde olmalarına rağmen ne kadar da dik durup tevekkül ediyorlar bu bize de ders olmalı.

Doktor bir kaç marka adı verdi ama bütçenize uygun olanı alırsınız dedi. Bizim sürekli gittiğimiz eczacıda biobaby marka vardı. Onu çok övdü,şampuanla set 100 tlye aldım çok uyguna geldi. Pek ümitli degildim ama içeriğinde yüzde yüz organik yağlar var ve hemen iyi geldi :)
Ben bitki çaylara alışkınım 😁😁 humanayıda almıyorum artık😀

M -Murphy Jou Jou idrar sonucu çıktı normal gözüküyor. Sadece bi tık enfeksiyon var sanırım. 6-7 lökosit görüldü yazıyor. 5 in üzeri enfeksiyonmuş sanırım. Kültür sonucunu bekliyorum bakalım
Amann enfeksiyon hepimizde varr dr gene tamamiyle geçsin diye verir belki ilaç cocuklara ilaç içirmekte çok zor ya

😂gelin değil damat kuzum. Ya ne bileyim herkes sallıyor iste kafasına göre ya.
Walla eşime vereyim cuma günü de bi cami bahçesine fln gomsun bari ya
Göbek bağından bahsediliyor sanırım. Bende dört tane göbek bağı var hala bir yere görebilmiş değilim,nerelere gideem :skandal:

Benim göbek bağımıda annem çekmeceye koymuş gömerim sonra diye. O zamanda gece kondudan binaya taşıyacaklarmış. Sen fare ye benim göbek bağını 🤦🏼‍♀️
Çocukluğumdan beridir hayvanları çok severim,belki de bundandır 🤣

Canım benim oğlan bu sıra çok hareketli,geçen yatağa koydum arkamı döndüm geri dönecektim hemen nasıl yaptı anlamadan pat yere düştü. Çapraz nasıl döndü,nasıl düştü anlamadım ama şişme ve morluk olmadığı için pNik yapmadım. Düşe düşe büyüyecekler,rabbim beterinden korusun
Nasıl olduğunu anlamıyorsun zaten düşme konusunda çok hızlılar:) aslında pinpirikli değilim kayınvalidem sağ olsun herşeye ay bişey oldu ay düşecek diye diye panik yapıyorsun ister istemez
İyi akşamlar canlar,ben geldim ♥️
Sürekli bir sorun,sıkıntı,bitmek bilmedi. O kadar çok yardım bekleyen var ki nereye koşalım şaşırdık. Şimdi de hasta oldum,3 gündür tüm vücudum ağrıyor,boğazım sis yutkunamıyorum. E yarın da okul başlıyor,Allah yardımcımız olsun valla.
Siz nasılsınız? Jou Jou sweetgirlcandy sweetgirlcandy @Murphyy ve diğer güzel annelerim🌼
Canım çok geçmiş olsun Sweet in dediği gibi hasta oldun mu cidden ağır geçiriyorsun. Keşke Bı serum falan taktırabilsen hemen toparlanırdın
Canımm:KK50: gel bitki çay içelum
Uyudum ki ben :)
M -Murphy Jou Jou idrar sonucu çıktı normal gözüküyor. Sadece bi tık enfeksiyon var sanırım. 6-7 lökosit görüldü yazıyor. 5 in üzeri enfeksiyonmuş sanırım. Kültür sonucunu bekliyorum bakalım

Çok değilmiş neyse ki kuzu belki çok beklettiysen torbayı hemen yapmadıysan ondanda olabilir

Oy kıyamam ya aniden yapıyorlar kuzu
Gecen benim kızda oyuncak kutusunun önünde oynuyordu bende yerde ki oyuncakları topluyorum hemen yanındaydım birden bi attı kendine geriye kafasını çarptı
Allahin izniyle bisi olmaz sen yinede bak belisime

Oyyy bizimki gibi olmuş desene. Nefesi kesildi yaw içim gitti valla

Amann enfeksiyon hepimizde varr dr gene tamamiyle geçsin diye verir belki ilaç cocuklara ilaç içirmekte çok zor ya
Aynen valla ya. En azından kafam rahatlar ya
Çok değilmiş neyse ki kuzu belki çok beklettiysen torbayı hemen yapmadıysan ondanda olabilir
Aynen bakalım kültür sonucu ne gelcek. Hastanedekinde kötü bir bakteriydi😕 1 saate yakın bekledik yapması için

Aynen valla ya. En azından kafam rahatlar ya

Aynen bakalım kültür sonucu ne gelcek. Hastanedekinde kötü bir bakteriydi😕 1 saate yakın bekledik yapması için

Bence bir sıkıntısı yok dipçik gibi ahsenimiz annesinin içi rahatlasın diye çişini verdi ahsen 😁❤️

Nasıl olduğunu anlamıyorsun zaten düşme konusunda çok hızlılar:) aslında pinpirikli değilim kayınvalidem sağ olsun herşeye ay bişey oldu ay düşecek diye diye panik yapıyorsun ister istemez

Canım çok geçmiş olsun Sweet in dediği gibi hasta oldun mu cidden ağır geçiriyorsun. Keşke Bı serum falan taktırabilsen hemen toparlanırdın

Uyudum ki ben :)

Oyyy bizimki gibi olmuş desene. Nefesi kesildi yaw içim gitti valla
Ay bende ilkkez uyudum 10bucukta ben şok🙈

X