2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Ahsenim az biraz anasını ugrastirmak istiyor bence
Oy canim ya inşallah temiz çıkar
Kilo alımı ile.ilgili her bebek farklıdır diş ilgi açılması
Uykusunda da sen versen de yemiyor dimi.
Yok kuzu ya. Uykuya dalarken ayakta kucağımda sallarken içiyordu. Gece de 12 de veriyordum uyurken içiyordu. İlk başta 12 ve sabah 6 dakini içmeyi bıraktı. Şimdi gündüzleri de içmiyor. Kabız oldu bugün içmediğinden. Ağlayarak uyandı baktım yine zorla yapmış gözünden yaş gelmiş. Birazdan deniycem ama içmez biliyorum

Aaaa bizde hiç istenmedi ultrason film falan
Ya ne bileyim bana da abartı gibi hanı özel de olunca hani para icin mi diye insan dusunuyo ister istemez. Böyle üç dört sey yazdı istedi iste . Kalp kaldı çocuk kardiyoloji yapıyormuş onu da . Ben işimi sağlama alırım takip ettiğim çocuklardan isterim bütün bu testleri diyo . Ne bileyim bilemedim

İnşallah para için değildir. Özelde değil de istediklerini devlette yaptırsanız

Cok zor kuzum ya ama geçecek bir süreç Allahin izniyle yoluna girecek
Kiyamam o kaka olayı bizim buyukte ciddi sıkıntı olmuştu bebekken büyüdü 2 ySinxa kaka acıtıyor diyip yapmıyordu
İnşallah icerde senin içinde rahat eder

Aynen 9 aylıkken iğne ve tahliller yapılıyorr

Kızz oyle yapalım baktım kimse görmey yorgunluktan milletin gözü kör olmuş birşey soracaksak yazıları büyütelimm hehehehe
Kız gerilerde kalınca görülmedi mi yine görülmüyor ya. Bazı günler ben de hiç bakamıyorum artık direk bana gelen cevaplara bakabiliyorum.

Reactions: Jou
Heee bak iyi oldu hallett biyerde okudum bekletmek iyi değilmiş normalde
Evine bağlı niye olsun kaldı hepten eve ozaman evlenmez sonra kalır bir başına komşu komşu gezersin gelin ararsın
gelin değil damat kuzum. Ya ne bileyim herkes sallıyor iste kafasına göre ya.
Walla eşime vereyim cuma günü de bi cami bahçesine fln gomsun bari ya

Ayy ne bileyim ben tedbiren hepsini baştan yaptırırım diyo. Takip ettiğim çocukları risk alamam bakayım her şeyine ona göre en baştan tedbirini alırız fln dedi. Aman ne bileyim ya para icin de mi yapıyorlar

Aman hersey beklenir vallahi
Kiz 9.ay aşısını neden yaptırmak istemiyorlar Jou sweetgirlcandy

Bacım devlette sıra mi var zaten çocuk kardiyoloji izmir de iki hastanede varmış ondan da sıra bulmak ne mümkün . Çoğu devlet hastanesi nerdeyse Suriyeli dolu ya hele o kadın doğumlar

Valla bende devlete goturemiyorum götürsekte kalabalığı geçtim dogru düzgün ilgilenmiyorlar bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…