2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Aile hekimine gidebildim,eşimde yoğun çalışıyor bu ara. İlaçlar çabuk toparlar diyordum ama zoadi baya hastalık bilsem acile giderdim valla :/ sağ ol canimm

Bazen ben bile inanamıyorum 4 çocuğum olduğuna 😆

Valla kız,öyle olmuş. Bende nereye gömecegimi bulamadım bir türlü hepsi ayrı kutularda duruyor öyle:/
Yok kizz seninkini fare yiyişine şaşırdım😁😁

Kizlar ben yandim mahvoldum bittim :skandal::KK17:

Eklentiler

• 20230220_162430.jpg
    20230220_162430.jpg
    163,4 KB · Görüntüleme: 48
Aboooo bi bebe daha geliyooreeeee
Bidahamı teyzoşi oluyom ben 🥲
Nezaman gitceksin dr a
Valla öyle teyze oluyorsunuz yine yeniden 🤲😍 acele etmek istemiyorum kuzum soyle 1 2 hafta geçsin alttan muayene edilmistim daha once kan takibi yaparim bide doktor bulmam lazim bi onceki doktoruma gitmeyi dusunmuyorum cunku

• Beğen
Reactions: Jou
Yani aşı takvimine bak e nabız da bile eklenmemiş. Burda başka topikte arkadaş var Sivas da. 9 ay aşısı yok demişler yapmamışlar düşün. Bence geri kaldırılıyor

Bende onu çok duydum çoğu yerde ya yapmıyorlar yada yok o aşı
Kizlar ben yandim mahvoldum bittim :skandal::KK17:

Eneeeemmmm bir minik daha geliyor çok heyecanlı şimdi tekrar hangi ay annesi olacaksın :) planlımıydı kız😍

Bende onu çok duydum çoğu yerde ya yapmıyorlar yada yok o aşı

Eneeeemmmm bir minik daha geliyor çok heyecanlı şimdi tekrar hangi ay annesi olacaksın :) planlımıydı kız😍
Ekim annesi olucam sanki tam hesaplamadim daha 🤭

Valla öyle teyze oluyorsunuz yine yeniden 🤲😍 acele etmek istemiyorum kuzum soyle 1 2 hafta geçsin alttan muayene edilmistim daha once kan takibi yaparim bide doktor bulmam lazim bi onceki doktoruma gitmeyi dusunmuyorum cunku
Yaaaaa yorumlara guzelce oku varsa sen nerde oturuyosun

X