- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #99.441
Yok kizz seninkini fare yiyişine şaşırdımAile hekimine gidebildim,eşimde yoğun çalışıyor bu ara. İlaçlar çabuk toparlar diyordum ama zoadi baya hastalık bilsem acile giderdim valla :/ sağ ol canimm
Bazen ben bile inanamıyorum 4 çocuğum olduğuna
Valla kız,öyle olmuş. Bende nereye gömecegimi bulamadım bir türlü hepsi ayrı kutularda duruyor öyle:/
İyi kız ne güzel ikiz gibi büyürlerKizlar ben yandim mahvoldum bittim
Çok şükür canım hadi gözün aydınBişey çıkmadı canım süte ve yumurtaya alerjisi yokmuş şükür. Sen naptın paşa nasıl
Ya kuzum insallahta benim oglan cok hareketli nasil basedicem bide emzirmek istiyordum nasil olcak simdiİyi kız ne güzel ikiz gibi büyürlertebrikler
Aboooo bi bebe daha geliyooreeeeeKizlar ben yandim mahvoldum bittim
Valla öyle teyze oluyorsunuz yine yenidenAboooo bi bebe daha geliyooreeeee
Bidahamı teyzoşi oluyom ben
Nezaman gitceksin dr a
Yani aşı takvimine bak e nabız da bile eklenmemiş. Burda başka topikte arkadaş var Sivas da. 9 ay aşısı yok demişler yapmamışlar düşün. Bence geri kaldırılıyor
Kizlar ben yandim mahvoldum bittim
Ekim annesi olucam sanki tam hesaplamadim dahaBende onu çok duydum çoğu yerde ya yapmıyorlar yada yok o aşı
Eneeeemmmm bir minik daha geliyor çok heyecanlı şimdi tekrar hangi ay annesi olacaksın :) planlımıydı kız
Kıııaaaz ayyy gözün aydın yaaaaKizlar ben yandim mahvoldum bittim
Tesekkur ederim kuzucumKıııaaaz ayyy gözün aydın yaaaa
Maşallah tosunumaÇok şükür canım hadi gözün aydın
İyiyz canım sonunda diş çıkardıkdöndük falan akranlarına yetişiyor işte
Yaaaaa yorumlara guzelce oku varsa sen nerde oturuyosunValla öyle teyze oluyorsunuz yine yenidenacele etmek istemiyorum kuzum soyle 1 2 hafta geçsin alttan muayene edilmistim daha once kan takibi yaparim bide doktor bulmam lazim bi onceki doktoruma gitmeyi dusunmuyorum cunku
Sen nerdesiiiiinn YaÇok şükür canım hadi gözün aydın
İyiyz canım sonunda diş çıkardıkdöndük falan akranlarına yetişiyor işte
Anladım kuzum bende valla öyle olmuş yazdım cevaben :)Yok kizz seninkini fare yiyişine şaşırdım
Belirli bir döneme kadar doktor kontrolünde emzirmeye devam edebiliyorsun diye biliyorum canım Bi arkadaşım emzirmişti. Sen doktoruna bi sor bakalımYa kuzum insallahta benim oglan cok hareketli nasil basedicem bide emzirmek istiyordum nasil olcak simdi
İnşallah canımMaşallah tosunumayetişir Allahın izniyle