2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Aman hersey beklenir vallahi
Kiz 9.ay aşısını neden yaptırmak istemiyorlar Jou sweetgirlcandy
Şimdi ben şu yüzden yaptırmycam. Bu aşı zaten yoktu sonradan eklendi. Salgın var diye. Osman Gönülal da dio ki salgın yok devlet böyle bir açıklama yaptı ama geri de dönemedi. Ki bencede öyle yani. Zaten 12.ayda var p yüzden ben 9.ayda yaptırmycam

Evet hep kızla ilgilenmek zorundasın yanii bide kombide hep böyle ihtiyaç zamanda bozulur zaten

Ben bitki çaylara alışkınım humanayıda almıyorum artık

Amann enfeksiyon hepimizde varr dr gene tamamiyle geçsin diye verir belki ilaç cocuklara ilaç içirmekte çok zor ya

gelin değil damat kuzum. Ya ne bileyim herkes sallıyor iste kafasına göre ya.
Walla eşime vereyim cuma günü de bi cami bahçesine fln gomsun bari ya
Göbek bağından bahsediliyor sanırım. Bende dört tane göbek bağı var hala bir yere görebilmiş değilim,nerelere gideem

Benim göbek bağımıda annem çekmeceye koymuş gömerim sonra diye. O zamanda gece kondudan binaya taşıyacaklarmış. Sen fare ye benim göbek bağını
Çocukluğumdan beridir hayvanları çok severim,belki de bundandır

Nasıl olduğunu anlamıyorsun zaten düşme konusunda çok hızlılar:) aslında pinpirikli değilim kayınvalidem sağ olsun herşeye ay bişey oldu ay düşecek diye diye panik yapıyorsun ister istemez
Canım çok geçmiş olsun Sweet in dediği gibi hasta oldun mu cidden ağır geçiriyorsun. Keşke Bı serum falan taktırabilsen hemen toparlanırdın
Canımm gel bitki çay içelum
Uyudum ki ben :)

Çok değilmiş neyse ki kuzu belki çok beklettiysen torbayı hemen yapmadıysan ondanda olabilir

Oyyy bizimki gibi olmuş desene. Nefesi kesildi yaw içim gitti valla

Amann enfeksiyon hepimizde varr dr gene tamamiyle geçsin diye verir belki ilaç cocuklara ilaç içirmekte çok zor ya
Aynen valla ya. En azından kafam rahatlar ya
Çok değilmiş neyse ki kuzu belki çok beklettiysen torbayı hemen yapmadıysan ondanda olabilir
Aynen bakalım kültür sonucu ne gelcek. Hastanedekinde kötü bir bakteriydi 1 saate yakın bekledik yapması için

Aynen valla ya. En azından kafam rahatlar ya

Aynen bakalım kültür sonucu ne gelcek. Hastanedekinde kötü bir bakteriydi 1 saate yakın bekledik yapması için

Bence bir sıkıntısı yok dipçik gibi ahsenimiz annesinin içi rahatlasın diye çişini verdi ahsen

Ay bende ilkkez uyudum 10bucukta ben şok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…