- 2 Ağustos 2013
- 34.205
- 101.995
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #99.401
Haklısın yaBacım devlette sıra mi var zaten çocuk kardiyoloji izmir de iki hastanede varmış ondan da sıra bulmak ne mümkün . Çoğu devlet hastanesi nerdeyse Suriyeli dolu ya hele o kadın doğumlar
Şimdi ben şu yüzden yaptırmycam. Bu aşı zaten yoktu sonradan eklendi. Salgın var diye. Osman Gönülal da dio ki salgın yok devlet böyle bir açıklama yaptı ama geri de dönemedi. Ki bencede öyle yani. Zaten 12.ayda var p yüzden ben 9.ayda yaptırmycam
Bu bebeler hep tersBizim üstteki ön dişler yerine yan kesiciler önce çıktı uzayınca vampir gibi birşey olacak:)
9 ayın aşısı kkk vurulcak canım o
Aynen birşeyler etsinngelin değil damat kuzum. Ya ne bileyim herkes sallıyor iste kafasına göre ya.
Walla eşime vereyim cuma günü de bi cami bahçesine fln gomsun bari ya
Bende öyle yapıyorum sonra kızlar diyo okumadınmı diyo kızaylar bağaKız gerilerde kalınca görülmedi mi yine görülmüyor ya. Bazı günler ben de hiç bakamıyorum artık direk bana gelen cevaplara bakabiliyorum.
Evet hep kızla ilgilenmek zorundasın yanii bide kombide hep böyle ihtiyaç zamanda bozulur zatenAy misafir vardı çocukları yikayacaktim
Mecbur 8.30 da başladım sonra kombi bozulmuş sanırım sıcak su gelmiyor şu kaynattim kizi yikadim ama oğlanı yikayamafim yarın inşallah saatte 10 da uyudu güneş çok uykusu vardı baya mizmizlandi
Oğlumda garibim surekli sıkıldım diyor kiz durmuyor çok zor yaaa
Aboooo halledemedinmiKiz benim büyüğünde küçüğüne duruyor
Süper canımmHadi inşallah iyi gelir
Benimkinin kızarıklık şükür geçti
Ben bitki çaylara alışkınımSağ ol kuzum. Kız şu bitki caylarini hiç sevmiyorum he. Emziren anneler için olandan almıştım 2 defa zor içtim:/ afiyet bal olsun
Sağ ol canım benim.. Tevekkül,dua ve mümkün olduğu kadar tedbir almaktan başka elimizden birsey gelmiyor kuzum. Hepimiz çok etkilendik,üzüldük ama ayakta durmak zorundayız. Onlar içinde olmalarına rağmen ne kadar da dik durup tevekkül ediyorlar bu bize de ders olmalı.
Doktor bir kaç marka adı verdi ama bütçenize uygun olanı alırsınız dedi. Bizim sürekli gittiğimiz eczacıda biobaby marka vardı. Onu çok övdü,şampuanla set 100 tlye aldım çok uyguna geldi. Pek ümitli degildim ama içeriğinde yüzde yüz organik yağlar var ve hemen iyi geldi :)
Amann enfeksiyon hepimizde varr dr gene tamamiyle geçsin diye verir belki ilaç cocuklara ilaç içirmekte çok zor ya
İnşallah olmaz canimBende 9.ayda yaptircam canim oğlumda ciddi.bir astigmat var kızımda da olmaz umarım.bakalim
Göbek bağından bahsediliyor sanırım. Bende dört tane göbek bağı var hala bir yere görebilmiş değilim,nerelere gideemgelin değil damat kuzum. Ya ne bileyim herkes sallıyor iste kafasına göre ya.
Walla eşime vereyim cuma günü de bi cami bahçesine fln gomsun bari ya
Nasıl olduğunu anlamıyorsun zaten düşme konusunda çok hızlılar:) aslında pinpirikli değilim kayınvalidem sağ olsun herşeye ay bişey oldu ay düşecek diye diye panik yapıyorsun ister istemezCanım benim oğlan bu sıra çok hareketli,geçen yatağa koydum arkamı döndüm geri dönecektim hemen nasıl yaptı anlamadan pat yere düştü. Çapraz nasıl döndü,nasıl düştü anlamadım ama şişme ve morluk olmadığı için pNik yapmadım. Düşe düşe büyüyecekler,rabbim beterinden korusun
Canım çok geçmiş olsun Sweet in dediği gibi hasta oldun mu cidden ağır geçiriyorsun. Keşke Bı serum falan taktırabilsen hemen toparlanırdınİyi akşamlar canlar,ben geldim
Sürekli bir sorun,sıkıntı,bitmek bilmedi. O kadar çok yardım bekleyen var ki nereye koşalım şaşırdık. Şimdi de hasta oldum,3 gündür tüm vücudum ağrıyor,boğazım sis yutkunamıyorum. E yarın da okul başlıyor,Allah yardımcımız olsun valla.
Siz nasılsınız?Jou sweetgirlcandy @Murphyy ve diğer güzel annelerim
Uyudum ki ben :)Canımmgel bitki çay içelum
Oy kıyamam ya aniden yapıyorlar kuzu
Gecen benim kızda oyuncak kutusunun önünde oynuyordu bende yerde ki oyuncakları topluyorum hemen yanındaydım birden bi attı kendine geriye kafasını çarptı
Allahin izniyle bisi olmaz sen yinede bak belisime
Aynen valla ya. En azından kafam rahatlar yaAmann enfeksiyon hepimizde varr dr gene tamamiyle geçsin diye verir belki ilaç cocuklara ilaç içirmekte çok zor ya
Aynen bakalım kültür sonucu ne gelcek. Hastanedekinde kötü bir bakteriydiÇok değilmiş neyse ki kuzu belki çok beklettiysen torbayı hemen yapmadıysan ondanda olabilir
Aynen valla ya. En azından kafam rahatlar ya
Aynen bakalım kültür sonucu ne gelcek. Hastanedekinde kötü bir bakteriydi1 saate yakın bekledik yapması için
Ay bende ilkkez uyudum 10bucukta ben şokNasıl olduğunu anlamıyorsun zaten düşme konusunda çok hızlılar:) aslında pinpirikli değilim kayınvalidem sağ olsun herşeye ay bişey oldu ay düşecek diye diye panik yapıyorsun ister istemez
Canım çok geçmiş olsun Sweet in dediği gibi hasta oldun mu cidden ağır geçiriyorsun. Keşke Bı serum falan taktırabilsen hemen toparlanırdın
Uyudum ki ben :)
Çok değilmiş neyse ki kuzu belki çok beklettiysen torbayı hemen yapmadıysan ondanda olabilir
Oyyy bizimki gibi olmuş desene. Nefesi kesildi yaw içim gitti valla
Yanı dediğin gibi girsen bile odadan girdiğinde çıktığın bir oluyo. Dr lar da haklı dışarda bir sürü hasta bi an önce bitsin diye uğraşıyorlar. Walla zor yaValla bende devlete goturemiyorum götürsekte kalabalığı geçtim dogru düzgün ilgilenmiyorlar bile