- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #99.341
Saçmalama ne olcak benimki kaç kere vurduu acımıştır ağlamıştır yanii sende otur oturduğun yerde iyice pinpirikli ana oldunDeğişik oldum yae yerde otururken kendini arkaya attı birden kafası yere çarptı çok ağladı. Korktum bişi olur diye sık sık gidip kontrol ediyorum
Saçmalama ne olcak benimki kaç kere vurduu acımıştır ağlamıştır yanii sende otur oturduğun yerde iyice pinpirikli ana oldun
Kızacamm sen bana de başkasına deme deAy cidden ben neden böyle oldum:) haklısın joummm böyle yaparsam yine kız bana:)
Canım benim oğlan bu sıra çok hareketli,geçen yatağa koydum arkamı döndüm geri dönecektim hemen nasıl yaptı anlamadan pat yere düştü. Çapraz nasıl döndü,nasıl düştü anlamadım ama şişme ve morluk olmadığı için pNik yapmadım. Düşe düşe büyüyecekler,rabbim beterinden korusunAhahaha tamam
Geçmiş olsun,bizde egzama için bitkisel krem aldık 2 günde geçti hemen. Sırtı kuru ve döküntülüydü
Sorma kuzum bizde şaşırdık rabbim yardımcıları olsun mecbur toparlanacaz başka çaremiz yok dua etmekten en azından yardım toplandı çok o konuda iyi herşeyinede yardım ediyolar etmese kötüydü çok şükür onlarda elbet toparlanacakİyi akşamlar canlar,ben geldim
Sürekli bir sorun,sıkıntı,bitmek bilmedi. O kadar çok yardım bekleyen var ki nereye koşalım şaşırdık. Şimdi de hasta oldum,3 gündür tüm vücudum ağrıyor,boğazım sis yutkunamıyorum. E yarın da okul başlıyor,Allah yardımcımız olsun valla.
Siz nasılsınız?Jou sweetgirlcandy Murphyy ve diğer güzel annelerim
CanımmAhahaha tamam
Geçmiş olsun canım yaa. Bu sene hastalıklar da ağır geçiyor baya. Biz iyi sayılırız işte. Yeni yeni kendime geliyorum ben yaa çok kötü durumdaydım deprem fena sarstı beni uzakta olduğum haldeİyi akşamlar canlar,ben geldim
Sürekli bir sorun,sıkıntı,bitmek bilmedi. O kadar çok yardım bekleyen var ki nereye koşalım şaşırdık. Şimdi de hasta oldum,3 gündür tüm vücudum ağrıyor,boğazım sis yutkunamıyorum. E yarın da okul başlıyor,Allah yardımcımız olsun valla.
Siz nasılsınız?Jou sweetgirlcandy Murphyy ve diğer güzel annelerim
Yaaaa adı ne. Bizde kullanıyoruz cildiyeci kendi hazırladı iyi geldi ama tam geçmedi dahaGeçmiş olsun,bizde egzama için bitkisel krem aldık 2 günde geçti hemen. Sırtı kuru ve döküntülüydü
Sağ ol kuzum. Kız şu bitki caylarini hiç sevmiyorum he. Emziren anneler için olandan almıştım 2 defa zor içtim:/ afiyet bal olsunSorma kuzum bizde şaşırdık rabbim yardımcıları olsun mecbur toparlanacaz başka çaremiz yok dua etmekten en azından yardım toplandı çok o konuda iyi herşeyinede yardım ediyolar etmese kötüydü çok şükür onlarda elbet toparlanacak
Bizde napalım almira hanım uyudu bende bitki çay içiyorumm
Çok geçmiş olsun bebeğum
Sağ ol canım benim.. Tevekkül,dua ve mümkün olduğu kadar tedbir almaktan başka elimizden birsey gelmiyor kuzum. Hepimiz çok etkilendik,üzüldük ama ayakta durmak zorundayız. Onlar içinde olmalarına rağmen ne kadar da dik durup tevekkül ediyorlar bu bize de ders olmalı.Geçmiş olsun canım yaa. Bu sene hastalıklar da ağır geçiyor baya. Biz iyi sayılırız işte. Yeni yeni kendime geliyorum ben yaa çok kötü durumdaydım deprem fena sarstı beni uzakta olduğum halde
Doktor bir kaç marka adı verdi ama bütçenize uygun olanı alırsınız dedi. Bizim sürekli gittiğimiz eczacıda biobaby marka vardı. Onu çok övdü,şampuanla set 100 tlye aldım çok uyguna geldi. Pek ümitli degildim ama içeriğinde yüzde yüz organik yağlar var ve hemen iyi geldi :)Yaaaa adı ne. Bizde kullanıyoruz cildiyeci kendi hazırladı iyi geldi ama tam geçmedi daha
Anladım benimkine vazelin sürerim ben kuruluk var zaten yanağında yada her vücudunda
Değişik oldum yae yerde otururken kendini arkaya attı birden kafası yere çarptı çok ağladı. Korktum bişi olur diye sık sık gidip kontrol ediyorum
Aaaa bizde hiç istenmedi ultrason film falan
Heee bak iyi oldu hallett biyerde okudum bekletmek iyi değilmiş normalde
Evine bağlı niye olsun kaldı hepten eve ozaman evlenmez sonra kalır bir başına komşu komşu gezersin gelin ararsın
Hametan bizede verdi mavisini. Gece yatarken sürüyoruz. Bepantholun pişik değilde başka var Ankara'daki doktorda onu önerdi bize kortizonlu bir kremle.
Ay iyimis kizz
Hahahahaha baktı ben yatar siz başbaşa takılın demiştir bende birazdan yatırıcam geldi uykusu 9 olsun öyle uyutayım dedim