2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Canım benim oğlan bu sıra çok hareketli,geçen yatağa koydum arkamı döndüm geri dönecektim hemen nasıl yaptı anlamadan pat yere düştü. Çapraz nasıl döndü,nasıl düştü anlamadım ama şişme ve morluk olmadığı için pNik yapmadım. Düşe düşe büyüyecekler,rabbim beterinden korusun

İyi akşamlar canlar,ben geldim
Sürekli bir sorun,sıkıntı,bitmek bilmedi. O kadar çok yardım bekleyen var ki nereye koşalım şaşırdık. Şimdi de hasta oldum,3 gündür tüm vücudum ağrıyor,boğazım sis yutkunamıyorum. E yarın da okul başlıyor,Allah yardımcımız olsun valla.
Siz nasılsınız? Jou sweetgirlcandy Murphyy ve diğer güzel annelerim

Sorma kuzum bizde şaşırdık rabbim yardımcıları olsun mecbur toparlanacaz başka çaremiz yok dua etmekten en azından yardım toplandı çok o konuda iyi herşeyinede yardım ediyolar etmese kötüydü çok şükür onlarda elbet toparlanacak

Bizde napalım almira hanım uyudu bende bitki çay içiyorumm

Çok geçmiş olsun bebeğum

Geçmiş olsun canım yaa. Bu sene hastalıklar da ağır geçiyor baya. Biz iyi sayılırız işte. Yeni yeni kendime geliyorum ben yaa çok kötü durumdaydım deprem fena sarstı beni uzakta olduğum halde

Sağ ol kuzum. Kız şu bitki caylarini hiç sevmiyorum he. Emziren anneler için olandan almıştım 2 defa zor içtim:/ afiyet bal olsun
Geçmiş olsun canım yaa. Bu sene hastalıklar da ağır geçiyor baya. Biz iyi sayılırız işte. Yeni yeni kendime geliyorum ben yaa çok kötü durumdaydım deprem fena sarstı beni uzakta olduğum halde
Sağ ol canım benim.. Tevekkül,dua ve mümkün olduğu kadar tedbir almaktan başka elimizden birsey gelmiyor kuzum. Hepimiz çok etkilendik,üzüldük ama ayakta durmak zorundayız. Onlar içinde olmalarına rağmen ne kadar da dik durup tevekkül ediyorlar bu bize de ders olmalı.
Yaaaa adı ne. Bizde kullanıyoruz cildiyeci kendi hazırladı iyi geldi ama tam geçmedi daha
Doktor bir kaç marka adı verdi ama bütçenize uygun olanı alırsınız dedi. Bizim sürekli gittiğimiz eczacıda biobaby marka vardı. Onu çok övdü,şampuanla set 100 tlye aldım çok uyguna geldi. Pek ümitli degildim ama içeriğinde yüzde yüz organik yağlar var ve hemen iyi geldi :)

Değişik oldum yae yerde otururken kendini arkaya attı birden kafası yere çarptı çok ağladı. Korktum bişi olur diye sık sık gidip kontrol ediyorum

Oy kıyamam ya aniden yapıyorlar kuzu
Gecen benim kızda oyuncak kutusunun önünde oynuyordu bende yerde ki oyuncakları topluyorum hemen yanındaydım birden bi attı kendine geriye kafasını çarptı
Allahin izniyle bisi olmaz sen yinede bak belisime

Heee bak iyi oldu hallett biyerde okudum bekletmek iyi değilmiş normalde
Evine bağlı niye olsun kaldı hepten eve ozaman evlenmez sonra kalır bir başına komşu komşu gezersin gelin ararsın

Kiz benim büyüğünde küçüğüne duruyor

Reactions: Jou
Hametan bizede verdi mavisini. Gece yatarken sürüyoruz. Bepantholun pişik değilde başka var Ankara'daki doktorda onu önerdi bize kortizonlu bir kremle.

Canim ya hametan İnternet'e bulamadim görümcede varmış onu kullandım benim aldığım hametol mavi evet sanırım ismi değişti diye düşündüm ama kullanmadım

Ay iyimis kizz

Hahahahaha baktı ben yatar siz başbaşa takılın demiştir bende birazdan yatırıcam geldi uykusu 9 olsun öyle uyutayım dedim

Ay misafir vardı çocukları yikayacaktim
Mecbur 8.30 da başladım sonra kombi bozulmuş sanırım sıcak su gelmiyor şu kaynattim kizi yikadim ama oğlanı yikayamafim yarın inşallah saatte 10 da uyudu güneş çok uykusu vardı baya mizmizlandi
Oğlumda garibim surekli sıkıldım diyor kiz durmuyor çok zor yaaa

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…