2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Öyle öyle çok güçlüler rabbim acılarını azaltsın

Dur bende soruyum bi varsa alıyım. Tam geçmedi çünkü kaldı bizimki biraz. Eskiye göre iyi de. Vücudu da aşırı kuru ya kremlemeye çalışıyorum kolları zor oluyor giydir çıkar resmen savaşıyoruz

Krem bu mu

Geçmiş olsun kuzum iyi mi Ahsen
Ah sorma bu kızla derdim bitmiyor 8 ay kontrolünde az kilo almış diye bide ayına göre çok zayıf persentil değeri falan idrar tahlili istedi. Sonta ile alınacaktı. O dönem mama içmediği için tabi sontayla bile gelmedi idrar. 2 damla çıktı onu da kültüre gönderdiler. Sonucunda bi bakteri adı yazıyor. Netten kk dan baktım baya kötü bi bakteri olduğu söyleniyor. Ankaradaki doktor da kusma ve iştahsızlık yoksa laboratuvar hatası dedi. İçime sinmedi bugün zor bela aldık idrar özel hastaneye gönderdim. Tahlil iyi gibi hafif bi enfeksiyon var benim anladığım. Kültürün sonucunu bekliyoruz. Yani bu iştahsızlık nerden geliyor. Doktorun verdiği şuruplar açmıştı iştahını iyiydi 5 gündür azaldı. Hatta en son mamasını 17 sinde içtiydi 19.00 da düşün ağzına sürmedi. Ek gıda desen öyle dolu dolu değil yediği az bişey. Kilo alımı neden yavaş bi sorun mu var diye düşünüyorum

Cok teşekkürler canım
Bizde sadece yanaklar kızarıkti başka hicbiryerinde bisi yoktu vallahi neden oldu anlamadım
Beyaz tenli bebeklerde daha çok olduğunu söylemişti doktor. Benim bebekler hep beyaz tenli,hepsinde de yaşadım aynı sorunu
Oyy bende çok zorlanıyorum. Bizde sadece sırtında vardı,ben tüm vücuduna sürüyorum yine de :)

Ay benim kızda bembeyaz demek ondan

Bizimde kollar işte yaz gelseydi bi diyorum bi üst değişme en az 10 dk sürüyor kurt var resmen totosunda

Ay benim kızda bembeyaz demek ondan

Bizimde kollar işte yaz gelseydi bi diyorum bi üst değişme en az 10 dk sürüyor kurt var resmen totosunda
Niye bu kadar hareketliler yaa,kime sorsam ayni bu bebisler. Mama sandalyesinde bile eller,ayaklar hiç durmuyor

9 aylık göz muayenesi sonucunda hipermetrop olduğunu söyledi doktor :/ bu aylarda genelde böyle çıkıyor 1 yaşını geçince düzeliyor dedi ama inşallah düzelir ya. Sizin muayeneler nasıldı kızlar yaptırdınız mi göz,rutin kan vs
sweetgirlcandy

Niye bu kadar hareketliler yaa,kime sorsam ayni bu bebisler. Mama sandalyesinde bile eller,ayaklar hiç durmuyor
Ayyy orası daha ayrı bi olay kıpır kıpır eline ne versem anında atıyor bide gözünü kapatıyor ses gelmeden daha

Yani bi alt pijamayı giydirmek için en az 10 kere çeviriyorum dönmeye çalışırken

D vitamini düşük çıktı biraz ve alerji değeri yüksek dedi doktor. Muhtemelen sırtındaki egzemadan dedi ki öyle sanırım. O da geçti şükür

Yaaa geçer inşallah. Ben 3 aylıkken mi ne götürdüm iyi dedi. Zaten bi sorun olsa da erken şu an 1 yaşa kadar geçer demişti. Randevu aldım tekrar götürcem ben martın başıydı sanırım. Bizim gözler miyop eşimle benim. Onun için sürekli götürmek istiyorum kontrole. Kan da 9.ayda haftaya bakılacak sanırım

Ahsenim az biraz anasını ugrastirmak istiyor bence
Oy canim ya inşallah temiz çıkar
Kilo alımı ile.ilgili her bebek farklıdır diş ilgi açılması
Uykusunda da sen versen de yemiyor dimi.

3 aylıkken bizim çocuk doktoru ışıkla bakmisti iyi demişti. 9 aylık muayenede böyle çıktı ama geçer korkma dedi. İnşallah sizin bir şey çıkmaz canım. Bende de eşimde de göz problemi yok ama belli olmuyor işte

Bende 9.ayda yaptircam canim oğlumda ciddi.bir astigmat var kızımda da olmaz umarım.bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…