2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Walla bizimki de hala duruyo ya. Hatta bi kaç kişi dursun boşver evine bağlı olur dedi . Bilemedim ya unutmuştum bile bak sen deyince aklıma geldi

Benim minnokun naptılar acaba:)

Reactions: Jou

Kan tahlili yapıyor canım sağlık ocağıda arıyor hatta mutlaka git falan demişti bana

Kan tahlili yapıyor canım sağlık ocağıda arıyor hatta mutlaka git falan demişti bana
Tmm kuzum . Ya dr değiştirdik bu da pek içime sinmedi napsam bilmiyorum ya. İlk dr umuz iyiydi ama uzak kalıyo. Bu çok yakın bize ama bilmiyorum aslinda daha tecrübeli bi kadın fln ama her gittiğimizde bir sürü test istiyo . Sizler mesela kalp filmi mi ne dedi onları çektirdiniz mi önlem olsun diye istiyorum diyo bütün iç organlarinin ultrasonu fln çektirdi hep

Ya ne güzel keşke benim doktor da öyle ayrıntılı baksa. Bence yaptır derim. En basiti eşim küçükken mesaneden böbreğe geri kaçış olmuş ve böbreğe zarar vermiş hasta olmadığı için herhangi bir belirti olmadığı için bakmamışlarn tabi. Ve eşim biz nişanlıyken öğrendi tek böbrekli şuan. İçin rahat olur. Ben adanaya ailemin yanına gittiğimde usg falan herşeyine baktırdım. Bir tek kalp kaldı. Onuda gösterirsem rahat ederim. Tabi her gittiğinde istemesi sıkıntı sürekli istiyorsa. Aklına yatmayan durumlar da Yaptırmazsın. Çok konuştum

Kız götürdük bakalım evde açtım altını yapıştırdım baya uzun süre durdu yaptı. Ama yine de alıyım ondan bende lazım olur belki.

Yaptım bakalım yumurtalı 1 tane yedi sıpa

Ya sorma yaaa annem taşınırken atmış farketmeden gömecektim ben onu üniversiteye

Aaaa bizde hiç istenmedi ultrason film falan

Ahahaha içi boşaldı çocuğun. Bizimkide 3 kere yaptı ama kabız şekilde

Kız bugün bizimki de öyleydi. Gündüz uyuyordu kalktı almaya gittim anam odaya girilmiyor yok böyle koku ahahahhaa tütsü falan yaktıkta öyle geçti
Ayy az mı kullandım bunun ovülasyonunu

Yaaa ben yaa ben zengin ettim adamları :))
M -Murphy 9 ay aşısını yaptırmadın demi

Yok kuzu yaptırmdım pişman değilim :)

Ay yıkıldım yaa bizimki de açarken fena koku vardı dıştan yoktu

Ahahha hepimiz zengin ettik

Bende yaptırmycam ebeyle kesin bi atışırız uyuz oluyoruz zaten birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…