- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #99.301
Bugün 3 4 kes yaptı töbe yarabbim yapacağı tuttuBen veriyorum da işte mama içmeyince yapmıyor dana
Walla bizimki de hala duruyo ya. Hatta bi kaç kişi dursun boşver evine bağlı olur dedi . Bilemedim ya unutmuştum bile bak sen deyince aklıma geldiKızlar yaaa gobek bagını siz naptınız? Ben hala saklıyorum ya hiçte iyi değil ama bitürlü ne yapsam fırsat olmadı en olmadı istanbula anneme getircem o halletsin heote gelsi hiç aklıma gelmedi vermek
Büyük yazayimki herkes görsün kaçırıyonuz sonra
Olurr öylee benimki az az yerdi gece yatarken gece maması verirsin
Kızlar yaaa gobek bagını siz naptınız? Ben hala saklıyorum ya hiçte iyi değil ama bitürlü ne yapsam fırsat olmadı en olmadı istanbula anneme getircem o halletsin heote gelsi hiç aklıma gelmedi vermek
Bak bu taktık hoşuma gittiJou dur ben de sorayım bi soru
Canlar 9.ay kontrolüne gittiğimizde iğne yapılacak değil mi bi de kan tahlili yapılıyo dimi sanırım. Biz gitmedik aylık kontrole 9u bekleyeyim dedim
Tmm kuzum . Ya dr değiştirdik bu da pek içime sinmedi napsam bilmiyorum ya. İlk dr umuz iyiydi ama uzak kalıyo. Bu çok yakın bize ama bilmiyorum aslinda daha tecrübeli bi kadın fln ama her gittiğimizde bir sürü test istiyo . Sizler mesela kalp filmi mi ne dedi onları çektirdiniz mi önlem olsun diye istiyorum diyo bütün iç organlarinin ultrasonu fln çektirdi hepKan tahlili yapıyor canım sağlık ocağıda arıyor hatta mutlaka git falan demişti bana
Tmm kuzum . Ya dr değiştirdik bu da pek içime sinmedi napsam bilmiyorum ya. İlk dr umuz iyiydi ama uzak kalıyo. Bu çok yakın bize ama bilmiyorum aslinda daha tecrübeli bi kadın fln ama her gittiğimizde bir sürü test istiyo . Sizler mesela kalp filmi mi ne dedi onları çektirdiniz mi önlem olsun diye istiyorum diyo bütün iç organlarinin ultrasonu fln çektirdi hep
Kız götürdük bakalım evde açtım altını yapıştırdım baya uzun süre durdu yaptı. Ama yine de alıyım ondan bende lazım olur belki.Atarım sana linkini o marka iyi diyorlar. Götürüp verene kadar şüphelendiğin zaman bakarsın. Eşim böbrek hastası olduğu için doktor ayda bir bak dedi bana
Olur tabi neden olmasın. Sizinkindende kullanabilirsin bence birşey olmaz canım
Kız ben bu cadıyı nasıl kaçırdım yerim ben onuuuuuHenüz değil bu şekilde mi almiranin
Elbet zamanı varEee öyle ya zaten emeklese ne olcak amann amabekliyoruz güzel bise ya bas abasa elleriyle gezse hoşumuza giderdi ama nerdeeeannemde öyle diyo sen gibi ayaklandı
Ya sorma yaaa annem taşınırken atmış farketmedenKızlar yaaa gobek bagını siz naptınız? Ben hala saklıyorum ya hiçte iyi değil ama bitürlü ne yapsam fırsat olmadı en olmadı istanbula anneme getircem o halletsin heote gelsi hiç aklıma gelmedi vermek
Ahahaha içi boşaldı çocuğun. Bizimkide 3 kere yaptı ama kabız şekildeBugün 3 4 kes yaptı töbe yarabbim yapacağı tuttu
9 ay aşısı var bir de kan tahlili varBak bu taktık hoşuma gittiJou dur ben de sorayım bi soru
Canlar 9.ay kontrolüne gittiğimizde iğne yapılacak değil mi bi de kan tahlili yapılıyo dimi sanırım. Biz gitmedik aylık kontrole 9u bekleyeyim dedim
Aaaa bizde hiç istenmedi ultrason film falanTmm kuzum . Ya dr değiştirdik bu da pek içime sinmedi napsam bilmiyorum ya. İlk dr umuz iyiydi ama uzak kalıyo. Bu çok yakın bize ama bilmiyorum aslinda daha tecrübeli bi kadın fln ama her gittiğimizde bir sürü test istiyo . Sizler mesela kalp filmi mi ne dedi onları çektirdiniz mi önlem olsun diye istiyorum diyo bütün iç organlarinin ultrasonu fln çektirdi hep
Ayy az mı kullandım bunun ovülasyonunuLaboquick Idrar Analiz Stribi ( 10 Parametre-100 Test ) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Laboquick Idrar Analiz Stribi ( 10 Parametre-100 Test ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
sweetgirlcandy kuzum bunu aldım ben
Ahahaha içi boşaldı çocuğun. Bizimkide 3 kere yaptı ama kabız şekilde
Ayy az mı kullandım bunun ovülasyonunu
Ay yıkıldım yaa bizimki de açarken fena koku vardı dıştan yoktuKız bugün bizimki de öyleydi. Gündüz uyuyordu kalktı almaya gittim anam odaya girilmiyor yok böyle koku ahahahhaa tütsü falan yaktıkta öyle geçti
Yaaa ben yaa ben zengin ettim adamları :))
Yok kuzu yaptırmdım pişman değilim :)