- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #99.321
Vallahii buneydi degişiyorum yarım saat sonra geneAhahaha içi boşaldı çocuğun. Bizimkide 3 kere yaptı ama kabız şekilde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahii buneydi degişiyorum yarım saat sonra geneAhahaha içi boşaldı çocuğun. Bizimkide 3 kere yaptı ama kabız şekilde
YEngem umreye göndermişti ablaları gidince ensonunkide saklıyo sanırım.bende ona vercem göndersin gomsün ordaYa sorma yaaa annem taşınırken atmış farketmeden gömecektim ben onu üniversiteye
Aynen oyle asıl ayaklaninca yürümeye başlaninca emeklerlermiş hep gördüklerimde oyle instadaElbet zamanı var
Kime verdin kızzBenim minnokun naptılar acaba:)
Yapmadı dersen al sana demiş AlmişVallahii buneydi degişiyorum yarım saat sonra gene
Kaçta uyuyodukii kızzAldım şimdi kaşık maması olmadı ondan veririm. İlk defa bu saatte uyudu birde
Vallahi yüzüme yüzüme çarptı kakalarıYapmadı dersen al sana demiş Almiş
He kuzenimin oğlu yürüdü sonra emeklediAynen oyle asıl ayaklaninca yürümeye başlaninca emeklerlermiş hep gördüklerimde oyle instada
Kız ben bu cadıyı nasıl kaçırdım yerim ben onuuuuu alerji olabilir bizimki gibi egzama olabilir dikkat et aman
Ayyy Allah ım şimdi gördüm bakarken mesajlara ya . Güneş kızçemizle tanışmış olduk masalllah kuzuma
Fena hatun bunlar ya canım yeni nesil bebeler iste her şeyin çok fazla bilincindeler daha bu yaşta . Hatta yaşları bile yok baksana
Aynen 9 aylıkken iğne ve tahliller yapılıyorrBak bu taktık hoşuma gitti Jou dur ben de sorayım bi soru
Canlar 9.ay kontrolüne gittiğimizde iğne yapılacak değil mi bi de kan tahlili yapılıyo dimi sanırım. Biz gitmedik aylık kontrole 9u bekleyeyim dedim
Anladım benimkine vazelin sürerim ben kuruluk var zaten yanağında yada her vücudunda
Iştee daha durr bismillahhHe kuzenimin oğlu yürüdü sonra emekledi
Heee bak iyi oldu hallett biyerde okudum bekletmek iyi değilmiş normaldeWalla bizimki de hala duruyo ya. Hatta bi kaç kişi dursun boşver evine bağlı olur dedi . Bilemedim ya unutmuştum bile bak sen deyince aklıma geldi
Hametan bizede verdi mavisini. Gece yatarken sürüyoruz. Bepantholun pişik değilde başka var Ankara'daki doktorda onu önerdi bize kortizonlu bir kremle.
Ay yıkıldım yaa bizimki de açarken fena koku vardı dıştan yoktu
Ahahha hepimiz zengin ettik
Bende yaptırmycam ebeyle kesin bi atışırız uyuz oluyoruz zaten birbirimize
Kime verdin kızz
Kaçta uyuyodukii kızz
28 inde gitcem bakalımEvet merak ediyorum ebe ne diyecek sana:) ne zaman gideceksin
Bebem hastaneden çıktığında düşmüştü göbek bağı kuzum
Ya 9.30 10 gibi uyuyordu tipini yediimmm. Bizde de o saate kadar pilimiz bittiği için hep birlikte uyuyorduk :)
Ay iyimis kizzEvet merak ediyorum ebe ne diyecek sana:) ne zaman gideceksin
Bebem hastaneden çıktığında düşmüştü göbek bağı kuzum
Hahahahaha baktı ben yatar siz başbaşa takılın demiştir bende birazdan yatırıcam geldi uykusu 9 olsun öyle uyutayım dedimYa 9.30 10 gibi uyuyordu tipini yediimmm. Bizde de o saate kadar pilimiz bittiği için hep birlikte uyuyorduk :)
Ay iyimis kizz
Hahahahaha baktı ben yatar siz başbaşa takılın demiştir bende birazdan yatırıcam geldi uykusu 9 olsun öyle uyutayım dedim