2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Bak bu taktık hoşuma gitti Jou Jou 😂 dur ben de sorayım bi soru
Canlar 9.ay kontrolüne gittiğimizde iğne yapılacak değil mi bi de kan tahlili yapılıyo dimi sanırım. Biz gitmedik aylık kontrole 9u bekleyeyim dedim
Aynen 9 aylıkken iğne ve tahliller yapılıyorr

Kızz oyle yapalım baktım kimse görmey yorgunluktan milletin gözü kör olmuş birşey soracaksak yazıları büyütelimm hehehehe 😁😁😁😁

Walla bizimki de hala duruyo ya. Hatta bi kaç kişi dursun boşver evine bağlı olur dedi . Bilemedim ya unutmuştum bile bak sen deyince aklıma geldi 😀
Heee bak iyi oldu hallett biyerde okudum bekletmek iyi değilmiş normalde
Evine bağlı niye olsun kaldı hepten eve ozaman evlenmez sonra kalır bir başına komşu komşu gezersin gelin ararsın :KK70:

Ay yıkıldım yaa bizimki de açarken fena koku vardı dıştan yoktu 😂😂😂😂

Ahahha hepimiz zengin ettik 🤭

Bende yaptırmycam🤭😂 ebeyle kesin bi atışırız uyuz oluyoruz zaten birbirimize😂😂

Evet merak ediyorum ebe ne diyecek sana:) ne zaman gideceksin
Kime verdin kızz

Bebem hastaneden çıktığında düşmüştü göbek bağı kuzum
Kaçta uyuyodukii kızz😁

Ya 9.30 10 gibi uyuyordu tipini yediimmm. Bizde de o saate kadar pilimiz bittiği için hep birlikte uyuyorduk :)

Evet merak ediyorum ebe ne diyecek sana:) ne zaman gideceksin

Bebem hastaneden çıktığında düşmüştü göbek bağı kuzum
Ay iyimis kizz
Ya 9.30 10 gibi uyuyordu tipini yediimmm. Bizde de o saate kadar pilimiz bittiği için hep birlikte uyuyorduk :)
Hahahahaha baktı ben yatar siz başbaşa takılın demiştir bende birazdan yatırıcam geldi uykusu 9 olsun öyle uyutayım dedim

Ay iyimis kizz

Hahahahaha baktı ben yatar siz başbaşa takılın demiştir bende birazdan yatırıcam geldi uykusu 9 olsun öyle uyutayım dedim

Değişik oldum yae yerde otururken kendini arkaya attı birden kafası yere çarptı çok ağladı. Korktum bişi olur diye sık sık gidip kontrol ediyorum 😳

X