2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Aynen 9 aylıkken iğne ve tahliller yapılıyorr

Kızz oyle yapalım baktım kimse görmey yorgunluktan milletin gözü kör olmuş birşey soracaksak yazıları büyütelimm hehehehe

Walla bizimki de hala duruyo ya. Hatta bi kaç kişi dursun boşver evine bağlı olur dedi . Bilemedim ya unutmuştum bile bak sen deyince aklıma geldi
Heee bak iyi oldu hallett biyerde okudum bekletmek iyi değilmiş normalde
Evine bağlı niye olsun kaldı hepten eve ozaman evlenmez sonra kalır bir başına komşu komşu gezersin gelin ararsın

Ay yıkıldım yaa bizimki de açarken fena koku vardı dıştan yoktu

Ahahha hepimiz zengin ettik

Bende yaptırmycam ebeyle kesin bi atışırız uyuz oluyoruz zaten birbirimize

Evet merak ediyorum ebe ne diyecek sana:) ne zaman gideceksin
Kime verdin kızz

Bebem hastaneden çıktığında düşmüştü göbek bağı kuzum
Kaçta uyuyodukii kızz

Ya 9.30 10 gibi uyuyordu tipini yediimmm. Bizde de o saate kadar pilimiz bittiği için hep birlikte uyuyorduk :)

Evet merak ediyorum ebe ne diyecek sana:) ne zaman gideceksin

Bebem hastaneden çıktığında düşmüştü göbek bağı kuzum
Ay iyimis kizz
Ya 9.30 10 gibi uyuyordu tipini yediimmm. Bizde de o saate kadar pilimiz bittiği için hep birlikte uyuyorduk :)
Hahahahaha baktı ben yatar siz başbaşa takılın demiştir bende birazdan yatırıcam geldi uykusu 9 olsun öyle uyutayım dedim

Ay iyimis kizz

Hahahahaha baktı ben yatar siz başbaşa takılın demiştir bende birazdan yatırıcam geldi uykusu 9 olsun öyle uyutayım dedim

Değişik oldum yae yerde otururken kendini arkaya attı birden kafası yere çarptı çok ağladı. Korktum bişi olur diye sık sık gidip kontrol ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…