- 10 Temmuz 2015
- 3.237
- 3.074
- 35
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #99.001
Kuzum yazdım üstte
Ben de hiç iyi değilim dün akşam ağladım büyük kızım hemen anlıyo . Kendimi sıka sıka dayanamadım artık. Bn bi r haftadir geceleri uyuyamıyorum . Bebeğin beşiğine arkamı dönüp yatamıyorum. Bi de avaz avaz uyarıyı uzmanlar izmir I de uyarıyorlar . Yanı tüm ülkece kurbanlık koyun gibiyiz resmenİçim dışıma çıktı günlerdir. Biz böyleysek onlar ne durumdalar. Psikolojileri nasıl düzelecek
Oyy yavrum ya şişmesi normal mi kuzum. Menenjit kaça aldınız kuzum .
Ya bizim de anlamadım hasta gibi burnu akıyo dün akşam basında da bi sıcaklık vardı. Diş diyorum ama bilemiyorum dün gece nerdeyse uyumadım hiç. Bebek de gündüz fln uyumadı ya yarım saat anca iyice yoruldu. Şimdi babası sallıyor ama direniyor ağlıyo
İçim dışıma çıktı günlerdir. Biz böyleysek onlar ne durumdalar. Psikolojileri nasıl düzelecek
Bana da öyle demişti kolonya ile ovala demiştiKizlar menenjit de aşı yeri şişme kizarms oldumu doktor siserse pamuk yardımı ile ovala dedi ama canı acıyor
Çok üzgünüm başın hatta hepimizin başı sağolsunBugün onun da oğluyla cansız bedeni çıktı
Ahsen şişme oldu muBana da öyle demişti kolonya ile ovala demişti
Yok olmadı olduysa hafif belki ama kızarıklık oldu uzun süre. Diğerlerinde olmamıştıAhsen şişme oldu mu
Yok olmadı olduysa hafif belki ama kızarıklık oldu uzun süre. Diğerlerinde olmamıştı
Kuzum 1250 tl toplam 4 doz alacak
Yavrum ya kıyamam sen yinede götür
Gunesde sadece sabahları 2 kere öksürüyordu sonra ateşi 1 gün oldu diş dedim normal kontrole götürdüm doktor by cocuk hasta kulak ve geniz akıntısı var dedi 2 hafta gecmedi iğne yaptırdık antibiyotik ancak geçti
İnşallah bisiyu yoktur zumosumu
İns kuzucum ya zaten sürekli Zümra da burun akıntısı oluyo ya. Her çocuk birbolmuyo iste büyük kızımda hiç serum bile kullanmamıştım bebekken.Kuzum 1250 tl toplam 4 doz alacak
Yavrum ya kıyamam sen yinede götür
Gunesde sadece sabahları 2 kere öksürüyordu sonra ateşi 1 gün oldu diş dedim normal kontrole götürdüm doktor by cocuk hasta kulak ve geniz akıntısı var dedi 2 hafta gecmedi iğne yaptırdık antibiyotik ancak geçti
İnşallah bisiyu yoktur zumosumun
Başınız saolsun çok üzgünüm çok zor Allah sabır versin geride kalanlarınaBugün onun da oğluyla cansız bedeni çıktı
Fethiye de hiç gitmediğim bir doktora gittik RSV alta inmiş dedi. Bir sürü ilaç yazdı. Antibiyotik günde 1 kere, aferin şurup (3 öğün) , 6 gün iğne, ventolin-serum (2 kere) ventolin-serum-cortair (2 kere) toplamda 4 kere nebulizatör hava.. probiyotik verdi günde 6 damla, antibiyotik ishal yapıyormuş ki yaptıda ishal çocuk.. Cuma’ya kadar kullanıcaz sonra kontrol. Çok geldi ilaçlar bana ama emin olamıyorum Ankarada olsak içim daha rahat edecekti. Birde günde 4 kere burna 4 damla serum damlatıp aspiratör ile çek dedi. Benimkine havayı ilaçları zor veriyorum. Ağlıyor durmuyor hiç.. bugün zorla azıcık çektim serum damlatmadan çıkan sümüğe inanamadım ki daha var galiba… Ne yapıcam bilemiyorum kuzum onla birlikte bende ağlıyorum bir yandan da işe gidiyorum. Ek gıda yemek istemiyor yemiyor hatta öylece kaldım.
Kuzum yola gideceğimiz için ben çok hatırlamıyorum dikkat edemedim ama doktor kızarıp şişebilir normal demişti sanırım tam emin olmamakla birlikte..Kizlar menenjit de aşı yeri şişme kizarms oldumu doktor siserse pamuk yardımı ile ovala dedi ama canı acıyor
Kuzum yola gideceğimiz için ben çok hatırlamıyorum dikkat edemedim ama doktor kızarıp şişebilir normal demişti sanırım tam emin olmamakla birlikte..
Oy çok geçmiş olsun kuzumFethiye de hiç gitmediğim bir doktora gittik RSV alta inmiş dedi. Bir sürü ilaç yazdı. Antibiyotik günde 1 kere, aferin şurup (3 öğün) , 6 gün iğne, ventolin-serum (2 kere) ventolin-serum-cortair (2 kere) toplamda 4 kere nebulizatör hava.. probiyotik verdi günde 6 damla, antibiyotik ishal yapıyormuş ki yaptıda ishal çocuk.. Cuma’ya kadar kullanıcaz sonra kontrol. Çok geldi ilaçlar bana ama emin olamıyorum Ankarada olsak içim daha rahat edecekti. Birde günde 4 kere burna 4 damla serum damlatıp aspiratör ile çek dedi. Benimkine havayı ilaçları zor veriyorum. Ağlıyor durmuyor hiç.. bugün zorla azıcık çektim serum damlatmadan çıkan sümüğe inanamadım ki daha var galiba… Ne yapıcam bilemiyorum kuzum onla birlikte bende ağlıyorum bir yandan da işe gidiyorum. Ek gıda yemek istemiyor yemiyor hatta öylece kaldım.
İns kuzucum ya zaten sürekli Zümra da burun akıntısı oluyo ya. Her çocuk birbolmuyo iste büyük kızımda hiç serum bile kullanmamıştım bebekken.
Eşimde dr gidelim deyince ortalık zaten çok fena mikrop deyip korkutuyor ya . Bil bol burun temizliği yapıyorum iste.
Güneş iyi mi kuzum şimdi demek ki uyulmaması fln ondanmis dimi. Kulağı akıyo muydu peki dışardan
Oyyy anamı ağlatıyo bu kızzz ana kız yapışık geziyoruz evde başum öyle catlaykii anlatamamm
Oyyy anamı ağlatıyo bu kızzz ana kız yapışık geziyoruz evde başum öyle catlaykii anlatamamm