- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #99.021
Ooo dahamı zor diyosun yanii yuruteçe binse heryere saldıriyor zaten napıcağımı şaşırdumm yavvBenimki artık normal emeklemeye başladı oyüzden zaptetmek zor oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo dahamı zor diyosun yanii yuruteçe binse heryere saldıriyor zaten napıcağımı şaşırdumm yavvBenimki artık normal emeklemeye başladı oyüzden zaptetmek zor oluyor
Valla bizimki 2 gündür uyumuyor asla hiç aklımda yoktu kuzenim atakta olmasın dedi bi baktım 37. hafta atağındayız. Kategoriler dünyasıymış. Çok fenayız valla hiç böyle bişey yaşamadım ben atak haftalarında Belis kuşum ne yapıyor
Ooo dahamı zor diyosun yanii yuruteçe binse heryere saldıriyor zaten napıcağımı şaşırdumm yavv
Valla bizimki 2 gündür uyumuyor asla hiç aklımda yoktu kuzenim atakta olmasın dedi bi baktım 37. hafta atağındayız. Kategoriler dünyasıymış. Çok fenayız valla hiç böyle bişey yaşamadım ben atak haftalarında Belis kuşum ne yapıyor
Sorma ya baya yoruyor. Uykusu geliyor ama direniyor uyumamak için Ahsende öyle ya bi üst giydirmek alt değiştirmek işkence resmen 2 dk durmuyor kıpır kıpır. Yürüteç aldım ama pek hevesli değil yavaş yavaş geri gitmeyi öğrendi ama sevmiyor sıkılıyor. Emekleme zaten yok sıpadaHadi be uyumamasıda yorucudur baya. Ben bitik durumdayım canım 7de kalkıyor asla durmuyor çok fazla hareketlendi. Yetişemiyorum eşim gelene kadar pertim çıkıyor. Ayağa kalkmak için çabalıyor bakalım ne zaman başaracak
Sorma ya baya yoruyor. Uykusu geliyor ama direniyor uyumamak için Ahsende öyle ya bi üst giydirmek alt değiştirmek işkence resmen 2 dk durmuyor kıpır kıpır. Yürüteç aldım ama pek hevesli değil yavaş yavaş geri gitmeyi öğrendi ama sevmiyor sıkılıyor. Emekleme zaten yok sıpada
Neden acaba hevesli değiller bakıyorum bazı çocuklar kıpır kıpır baya hoşuna gidiyor ordan oraya koşuşturuyor ne güzel. Ya Sweet o emekleme olayı Bi anda oluyor belis 3 gün oldu normal emeklemeye başlayalı gece uyutmaya çalışıyordum tam uyuyacakken Bi anda çocuğa güncelleme geldi kaldı emeklemeye başladı şoka uğradım.
Bizim kizda yurutec sevmezdi dediğin gb 2 gundur inanılmaz eğleniyor perdesi vardi annemin ütülemistim annem almaya geldi koltuğun üstüne koydum sen onu çek baktım gidiyor annemde gel kiz buraya dedi bir kaçıyor yürütecle özgürlük geldi
Valla bilmiyorum o konularda tembeliz biz. Dönmeyi de geç öğrenmişti. Basmak istemiyor pek ayağının üstüne. Hala desteksiz oturmuyor mesela. Destekli bile oturmak istemiyor sevmiyor oturmayı. 9 aya kadar oturması lazımmış desteksiz. Bakalım nolacak. Öyle mi diyorsun hadi inşallah bakalım tembel kız harekete geçsin birazNeden acaba hevesli değiller bakıyorum bazı çocuklar kıpır kıpır baya hoşuna gidiyor ordan oraya koşuşturuyor ne güzel. Ya Sweet o emekleme olayı Bi anda oluyor belis 3 gün oldu normal emeklemeye başlayalı gece uyutmaya çalışıyordum tam uyuyacakken Bi anda çocuğa güncelleme geldi kaldı emeklemeye başladı şoka uğradım.
Ayy kuşum benim yaa darısı bizeBizim kizda yurutec sevmezdi dediğin gb 2 gundur inanılmaz eğleniyor perdesi vardi annemin ütülemistim annem almaya geldi koltuğun üstüne koydum sen onu çek baktım gidiyor annemde gel kiz buraya dedi bir kaçıyor yürütecle özgürlük geldi
Valla bilmiyorum o konularda tembeliz biz. Dönmeyi de geç öğrenmişti. Basmak istemiyor pek ayağının üstüne. Hala desteksiz oturmuyor mesela. Destekli bile oturmak istemiyor sevmiyor oturmayı. 9 aya kadar oturması lazımmış desteksiz. Bakalım nolacak. Öyle mi diyorsun hadi inşallah bakalım tembel kız harekete geçsin biraz
Valla ben hareketliymişim yürüteçle falan da eşimi bilmiyorum hiç. 15 gün sonra 9 ay oluyoruzSen yada eşin nasılmış peki ailede varsa çok doğal. 9 aya kadar ohoo neler yapar senin kız
Totosunu ısırırımm ben benimkide öyle iyiki bi ayaklandı koltuğun köşesine kendi kalkıyo hepOndada durmak istemiyor sürekli Bi yerlere tırmanmak istiyor canım
Totosunu ısırırımm ben benimkide öyle iyiki bi ayaklandı koltuğun köşesine kendi kalkıyo hep
Valla ben hareketliymişim yürüteçle falan da eşimi bilmiyorum hiç. 15 gün sonra 9 ay oluyoruz
Yumurta ve süt alerjimiz yokmuş bizim sonuçlar çıktı. Doktor iştah açıcı şuruplar vermişti ya biraz daha iyiyiz eskiye göre. Yumurta beyazı verdim bütün bakalım 3 gün tattırcam. Göbeğindeki isilik gibi şeyler sanırım muzda oluyor. Bi bulamadım gerçi neyden olduğunu ama yumurtadan değil şükürVaay az kalmış. Ek gıda nasıl gidiyor kızlar Jou
Yumurta ve süt alerjimiz yokmuş bizim sonuçlar çıktı. Doktor iştah açıcı şuruplar vermişti ya biraz daha iyiyiz eskiye göre. Yumurta beyazı verdim bütün bakalım 3 gün tattırcam. Göbeğindeki isilik gibi şeyler sanırım muzda oluyor. Bi bulamadım gerçi neyden olduğunu ama yumurtadan değil şükür
Aynen çok şükür rahatladım. Domates salçası 8.ay dan itibaren diyorda bizim salçalar baya tuzlu vermedim daha. Netten aldım onu kullancam bakalım. Muzu bıraktım bayadır vermiyorum yarın bi deneyecem bakalım. Yediği bişeyden oluyor ama bariz belli o gün oluyor ertesi gün azalıyor sonra geçiyor yavaş yavaşAa çok iyi rahatlamışsındır. Bende artık sabah haşlayıp beyazıyla veriyorum. Domates salçasınıda vermeye başlayınca artık bizim yediklerimi yemeye başladı çok rahatladım. Muzdan düşünüyorsan ara ver sonra yine dene bakalım. Yada alerjik mi gerçekten başka birşey den olabilir mi
Aynen çok şükür rahatladım. Domates salçası 8.ay dan itibaren diyorda bizim salçalar baya tuzlu vermedim daha. Netten aldım onu kullancam bakalım. Muzu bıraktım bayadır vermiyorum yarın bi deneyecem bakalım. Yediği bişeyden oluyor ama bariz belli o gün oluyor ertesi gün azalıyor sonra geçiyor yavaş yavaş
Evet yaa düşün düşün valla ne yapsak diye hem kendimize hem minnağımaBence muzda değildir. Domates salçasındada sıkıntı yoksa sende baya rahatlarsın. Yoksa ayrı olarak Hergün ne yapacağını şaşırıyor insan