2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244

Kuzum gonderemiyoruz ki kargolar almıyor ancak toplama merkezlerine bizde para gönderdik ama alacak yerleri yokki heryer beter Allahım ne zor

Valla kuzu aradım ben seni eve geçince ararım dedi bakıcı muhtemelen gelmicek
Kiyamam başka bi belirti yok dimi kuzum muhtemelen distir bizde menenjiti olduk calpol verdik şişmiş bacağı pamuk koyup ovdum ama ağlıyor yavrum aciyor

Kuzenim hala göçük altında ama nefes yok diyorlar eşi çocuğu öldü akrabalardan çok vefat eden var arkadşlarıma ulaşamıyorum hala(( Annemle babam yanımdaydı ona şükür ama binlerce can gitti((
Başınız sagolsun Allah sabırlar versin çok zor gerçekten

Kızlar okuyup çıkıyorum hala psikolojim berbat. İnsanları olanları düşündükçe. Bir de burda olur düşüncesi de fena bende korkuyorum kızım için
Herkes ayni durumda, evde surekli bakiniyorum şurda mi dursam deprem olunca burda mi dursam diye, su ve biskuvi falan koyuyorum etrafa, cok uzuluyorum o anasi babasi ölmüs gunlerce enkazda kalmis bebekleri gordukce, psikolojim altust oldu

Herkes ayni durumda, evde surekli bakiniyorum şurda mi dursam deprem olunca burda mi dursam diye, su ve biskuvi falan koyuyorum etrafa, cok uzuluyorum o anasi babasi ölmüs gunlerce enkazda kalmis bebekleri gordukce, psikolojim altust oldu
Ah ahh çıktıkça seviniyorum kaç gün oldu hala çocuklar çıkıyor. Ama üzülüyorum da anne baba yoksa ne olacak yavrularıma kızım bensiz ne yapar diye düşünüp duruyordum depremden önce şimdi daha da arttı bu düşünce. Allahım bizi ayırmasın hiç bir şekilde diyorum

Bende aynen dua ediyorum, Allahim hicbirimizi evlatlarimizdan ayirmasin, o kadar cok kisi gordumki ayni seyleri yazan soyleyen, herkes bu durumda suan

Kızlar okuyup çıkıyorum hala psikolojim berbat. İnsanları olanları düşündükçe. Bir de burda olur düşüncesi de fena bende korkuyorum kızım için

Bende hiç iyi değilim bakıp bakıp ağlıyorum elden hicbirsey gelmiyor
Kızimla beraber yatıyorum ama oğlum babasıyla onuda yanımda yatırmak istiyorum

Cocuklar bebekler en hassas noktalarımiz hele birde anne olunca kendini de koyuyorsun o bebekler annelerinin sıcacık kollarindaydi
Simdi tozun toprağın betonlarin arasından sağ çıkarsa bi yanımız seviniyor bir yanımızda insallahha ailesi. Yaşıyordur diyoruz
Alinlarina enkaz bebek yazıp kuzuları almışlar götürmüşler içim gitti içim
Duam inşallah kayıplar bulunur rahmetine kavuşanlar çok acı çekmemiştir bunu düşünmek istiyorum
Sağ salim çıkan cocuklar bebeklerinde hepsinin sıcak bir yuvası olsun

Kızlar bende bakamadım burada o bölgede olan var mıydı geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasın Allah yardımcıları olsun

Oyy yavrum ya şişmesi normal mi kuzum. Menenjit kaça aldınız kuzum .
Ya bizim de anlamadım hasta gibi burnu akıyo dün akşam basında da bi sıcaklık vardı. Diş diyorum ama bilemiyorum dün gece nerdeyse uyumadım hiç. Bebek de gündüz fln uyumadı ya yarım saat anca iyice yoruldu. Şimdi babası sallıyor ama direniyor ağlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…