- 10 Temmuz 2015
- 3.237
- 3.074
- 35
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #99.041
Oy çok geçmiş olsun kuzum
Aferin iğne antibiyotik serum hava bizde kullandık
Ama cortair ventolin için broslarin dolmuş olması lazım inşallah hemencik atlatır yavrum ya
Bebekler hasta olunca iş de duruyor böyle
Antibiyotikle kısa sürede toparlar kuzum sıkma canını
Hiç farketmedim kuzu kulağını doluydu
Ortalık fena gercdkfdn bende disards sıra bekliyorum sıra gelince eşim soluyor
Yaaa yerimmm. Umarm bizimkide eğlenir
hemşiremiz de boy kilo rutini icin çağırdı ama gidemicem ya. Yarın banyo yaptırayım diyorum ama bilemedim de rahatlar mi yoksa üşür mü .
Güneş nasıl kuzum
Ayy kuşum benim yaa darısı bize
Büyüyorlar gerçektenAy inşallah canim çünkü bizim kiz hep kucakta kucak beni bitirdi bide yürümek istiyordu kemiklerim ağrıyordu çok koymuyorum korkuyorum ama 15 dk bana çok şey kazandırıyor bide sürekli abisinin robotu olan ünite var paso orda
Artik oyuncakları elinden alamıyorum acayip sinirli bi ses çıkartıyor bisi goruncede heehhhhhh diye ses çıkarıyor heyecanlanıyomus ben ayyyyy yapıyorum herhalde onu taklit ediyorlar büyüyorlar
Ya iste 9ayda götüreyim kontrole diom hem tahlilleri fln da yapılacakmış ya o ay. Kendim bakıp yazıvereyim barı .Benide geçen hafta çağırdı kontrolleri var zaten c trsi size bildiririm dedim bildirdim telefondan yakın zamanda gittiysen ya da gideceksen ona göre yaz kuzum
Güneş iyi iğne yerleri acıyor dokundukca kuzu
Bugun bakıcı abla geldi iyi anlaştılar ilk gün olmasına rağmen ben yemek yaptım onla salondaydi arada bağırdı tabi yarın da isteyim annem gelecek annemle beraber bakacaklar bakalım
Harikaaa artık yemeklerimden az az veriyorummVaay az kalmış. Ek gıda nasıl gidiyor kızlarJou
Ben 2 3 gunde bir yapıyorum banyosunu rahatlıyo bigüzelde uyuyo banyoyu ısıt yeter havluya sarilıp sıcak bi yatağa koyarsan usumezkihemşiremiz de boy kilo rutini icin çağırdı ama gidemicem ya. Yarın banyo yaptırayım diyorum ama bilemedim de rahatlar mi yoksa üşür mü .
Güneş nasıl kuzum
Ya iste 9ayda götüreyim kontrole diom hem tahlilleri fln da yapılacakmış ya o ay. Kendim bakıp yazıvereyim barı .
Ayy iyi hadi bakıcıyı severse senin de için çok rahat gidersin işe.
Büyüyorlar gerçekten
Abisi pek ilgileniyo onla demekkii bak sıpaya sennsabah sabah canım sıkıldı kuzu abisi okulda babasıda işe gidince bizim kız ağlama krizine girmiş annemde
eşim eve geri döndü uyuttu offfffffffffffffffffffff ne zaman alışacak bu kız
sanırım abisi var diye anneannede duruyordu şimdi abi olmayınca kendini kötü hisetti
Harikaaa artık yemeklerimden az az veriyorumm
Et yemeği yaptım sadece etini verdim okadar ev salcasıyla yaptım hiçbirşeyde olmadı kızz ciğ domates yapar zaten alerjen
Agzını şapırtatıyoYinede çekiniyor insan acaba olur mu dedim. Sizin yemeklerden daha çok severek yiyordur minnok
Agzını şapırtatıyobende çekindim aslında vermeye pek vermiyorum dün oyle ettim ilkkez
Abisi pek ilgileniyo onla demekkii bak sıpaya senno varken kendini daha çok güvende hidlssediyor demekki cokzor buiş
He vallahii amann yumurta verdim gene basladı busefer sırtına dayadı diyorum iyi bari kurtulduk meğersem sırtındaymış bıraktım gene hergün birşey edemiyorum patates peynir az tereyağ veriyorumAzar azar başlasan ne olacakki kuzu 8 aylık olmadı mı korkma kız bak bizim kızlar neler veriyor maşallah
Amaannn geç eve ev hanımı ol benim gibiaynen kuzu abisi çok ilgili ona sürekli kur yapıyor o olunca ağlamıyor mutlu oluyor
zor vallahi canım ya nasıl olacak nasıl düzene girecek bilmiyorum
çalışma hayatım son bulacak bu gidişle
Amaannn geç eve ev hanımı ol benim gibi
Adama helal olsun yavvv vallahiiyakındır bacım yakındır
benim koca işten eve uyutmaya gelmiş tekrar
Adama helal olsun yavvv vallahii