2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Geçmiş olsun kuzum
Yavrum havayı maskeyi çıkartıp verdim
Biraz havaya uçuyor ama en azından nefes alıp veriyor o şekilde
Doktora durmuyor dediğimizde bu şekilde onermisti
Bende Pazartesi akşamdan beri ağızlık aparatı varya onunla veriyordum onla bile durmuyor ama iyi kötü veriyorsun. Ama bugün ki götürdüğümüz doktor maske ile vereceksiniz hepsini alamaz birde ilaçlar gözüne gider dedi. Ventolin, cortair ve serum fizyolojik karışımı olucak. Siz neler kullandınız?

Napiyorsunuz kızlar herşey yolundamı

Psikolojimiz bozuldu doğru düzgün giremiyorum.bile buralara aşıri derecede etkiledi beni afett
Öyle joumm gece kaç kez uyanıyorum doğru düzgün uyuyamıyorum. Belise bile tam kendimi veremiyorum. O görmeden ağlayıp sürekli sonra onl ilgilenmeye çalışıyorum.
Dayanamıyorum artık murphy. Güzel haberler geliyor şu anda bile. Diyorum sayıca fazla ekip olsaydı daha çok kurtulan olacaktı
O düşüncede çok kötü. Keşke elimizden bir şey gelse hepimiz gidebilsem mesela bir tuğla da biz kaldırabilsek ama olmuyor aileme bu sene yanınıza gelmeyeceğiz diyorum çok korktum. Bir daha nasıl gideriz bilmiyorum
Kuzenim hala göçük altında ama nefes yok diyorlar eşi çocuğu öldü akrabalardan çok vefat eden var arkadşlarıma ulaşamıyorum hala(( Annemle babam yanımdaydı ona şükür ama binlerce can gitti((

Başınız sağ olsun kuzum

Serum fizyolojik vardi kuzu bilemedimki belkide.zararli.benim Doktora sabah sorayım ben yarın gidicem kizi göturcdm kulagin baktırcM

Kuzum araştırma yaparken yazına denk geldim. Enfeksiyonun ciğere inmiş hali oluyor dimi? Nasıl bir yöntem izlediniz. Dün doktorda bize benzer bir tanı koydu bir sürü ilaç iğne yazdı. Kafam çok almak bullak bazı sayfalarda zararlı vs yazıları gördüm

Ben korkuyorum burdada olurmu diye anamm ben düşünüp yer yapıyorum oysakii tobe estagfurullahh

İyi yapmışsın canım. Bizim deprem bölgesi olmadığı halde sanki her an deprem olacakmış korkusu var
Eevttt rizedede hiç görülmez bide deprem zaten akrade iz çoğu öyle bende marmara depremine cok yakınım çok depremler oldu cok sallandığım zamanlar oldu ama oturduğumuz sitemiz hasar bi durum yok şükür

Bugün onun da oğluyla cansız bedeni çıktı

Evet Antibiyotik vermedi bize doktor nebülatör ile günde 4 kez ventolin 2 kez de cortair kullandık 1 hafta.Sürekli serum fizyolojik ile burnunu yıkarsan bir sıkıntı olmaz ilerlemez de rahatlar 3 kez geçirdik.şu anda da covid olmuş ne ara oldu bilniyorum.herşey üst üste geliyor

Ahh kuzum ya iyi yapmışsın bakmamakla bn de bakmicam diyorum ama illa bi şekilde açınca zaten görüyorum ya. Artık bn de uyuyamıyorum depremin olduğu günden beri.

Kuzum direk arkadaşlarınıza mi çadır gönderiyorsunuz. Ya bnm de çok yakın ark larim var genel destek yaptık ama birebir onlara da bişe yapmak istiyorum ama nasıl ulaşacak iste .

Hadi inş alışır güneş kuzum ya. Uykuları nasıl oldu kuzum. Bizim iki üç gündür fena diş mi gelecek bilmiyorum. Çok keyifsiz ağlıyo hep calpol veriyorum akşamdan beri .

Bugün annemle bu konu üzerinde konuştuk kesinlikle bir deprem çantası acil durum çantası ilk yardım ve depremde nasıl davranılması gerektiği hakkında bir eğitim almak lazım.
Evet kuzum bu ülkede yaşayan herkes bilinçli olmak zorundayız . Depremde de ya bi kolon yanı koltuk kabri gibi ya da en çok yatağınızın yanına cenin pozisyonu denio.
Gerçi o an insan ne yapacağını şaşırıyor ama iste yine de tedbir ve bilinç gerek

Eevttt rizedede hiç görülmez bide deprem zaten akrade iz çoğu öyle bende marmara depremine cok yakınım çok depremler oldu cok sallandığım zamanlar oldu ama oturduğumuz sitemiz hasar bi durum yok şükür

Eşimle konuşuyoruz İstanbul depremi ile ilgili
Bütün arkadaş cevremiz İstanbul'da yaşamak istemiyor artık

Her eve böyle Bişey lazım aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…