- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #98.981
Her eve böyle Bişey lazım aslında
Evet kuzm gördüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum direk arkadaşlarınıza mi çadır gönderiyorsunuz. Ya bnm de çok yakın ark larim var genel destek yaptık ama birebir onlara da bişe yapmak istiyorum ama nasıl ulaşacak iste .
Hadi inş alışır güneş kuzum ya. Uykuları nasıl oldu kuzum. Bizim iki üç gündür fena diş mi gelecek bilmiyorum. Çok keyifsiz ağlıyo hep calpol veriyorum akşamdan beri .
Amin sen de mi maraşlısın?
Başınız sagolsun Allah sabırlar versin çok zor gerçektenKuzenim hala göçük altında ama nefes yok diyorlar eşi çocuğu öldü akrabalardan çok vefat eden var arkadşlarıma ulaşamıyorum hala(( Annemle babam yanımdaydı ona şükür ama binlerce can gitti((
Herkes ayni durumda, evde surekli bakiniyorum şurda mi dursam deprem olunca burda mi dursam diye, su ve biskuvi falan koyuyorum etrafa, cok uzuluyorum o anasi babasi ölmüs gunlerce enkazda kalmis bebekleri gordukce, psikolojim altust olduKızlar okuyup çıkıyorum hala psikolojim berbat. İnsanları olanları düşündükçe. Bir de burda olur düşüncesi de fena bende korkuyorum kızım için
Ah ahh çıktıkça seviniyorum kaç gün oldu hala çocuklar çıkıyor. Ama üzülüyorum da anne baba yoksa ne olacak yavrularıma kızım bensiz ne yapar diye düşünüp duruyordum depremden önce şimdi daha da arttı bu düşünce. Allahım bizi ayırmasın hiç bir şekilde diyorumHerkes ayni durumda, evde surekli bakiniyorum şurda mi dursam deprem olunca burda mi dursam diye, su ve biskuvi falan koyuyorum etrafa, cok uzuluyorum o anasi babasi ölmüs gunlerce enkazda kalmis bebekleri gordukce, psikolojim altust oldu
Bende aynen dua ediyorum, Allahim hicbirimizi evlatlarimizdan ayirmasin, o kadar cok kisi gordumki ayni seyleri yazan soyleyen, herkes bu durumda suanAh ahh çıktıkça seviniyorum kaç gün oldu hala çocuklar çıkıyor. Ama üzülüyorum da anne baba yoksa ne olacak yavrularıma kızım bensiz ne yapar diye düşünüp duruyordum depremden önce şimdi daha da arttı bu düşünce. Allahım bizi ayırmasın hiç bir şekilde diyorum
Kızlar okuyup çıkıyorum hala psikolojim berbat. İnsanları olanları düşündükçe. Bir de burda olur düşüncesi de fena bende korkuyorum kızım için
Herkes ayni durumda, evde surekli bakiniyorum şurda mi dursam deprem olunca burda mi dursam diye, su ve biskuvi falan koyuyorum etrafa, cok uzuluyorum o anasi babasi ölmüs gunlerce enkazda kalmis bebekleri gordukce, psikolojim altust oldu
İçim dışıma çıktı günlerdir. Biz böyleysek onlar ne durumdalar. Psikolojileri nasıl düzelecekBende hiç iyi değilim bakıp bakıp ağlıyorum elden hicbirsey gelmiyor
Kızimla beraber yatıyorum ama oğlum babasıyla onuda yanımda yatırmak istiyorum
meliyke var Elazığ mıydı baya etkilenmişler onlardaKızlar bende bakamadım burada o bölgede olan var mıydı geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasın Allah yardımcıları olsun
Oyy yavrum ya şişmesi normal mi kuzum. Menenjit kaça aldınız kuzum .Kuzum gonderemiyoruz ki kargolar almıyor ancak toplama merkezlerine bizde para gönderdik ama alacak yerleri yokki heryer beter Allahım ne zor
Valla kuzu aradım ben seni eve geçince ararım dedi bakıcı muhtemelen gelmicek
Kiyamam başka bi belirti yok dimi kuzum muhtemelen distir bizde menenjiti olduk calpol verdik şişmiş bacağı pamuk koyup ovdum ama ağlıyor yavrum aciyor