2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Hepimiz ayniyiz galiba, istanbuldayim ben, beklenen marmara depremi olursa napicm nasi korucam yavrumu diye surekli dusunuyorum surekli nerde durayim bebegimi nasil koruyim diye dusunuyorum, hepimizin psikolojisi altust oldu, orda olup olayi yasayanlar kimblr nasildir Allah hepimizi korusun

O kadar üzgünüm ki içimdekileri ifade etmekte zorlanıyorum
Bende surekli çocuklarıma bakıyorum
Bebekleri çocukları gördükçe anneleri babaları en azından yakınları tarafından bulunurlar inşallah diyorum

Bizde istanbuldayiz eşimle konuşuyoruz Marmara depreminde 72 bin konut yıkılmasından bahsediliyor

Evet canim yıkım cok buyuk ćok..daha binlerce ölüye hic ulaşilmadi,hatta gidilmedi bile oralara.Allahim nasil buyuk felaket
zaten çoğu acıya dayansa bile muhtemelen usudugu icin uyku da gelince o şekilde vefat etmis olabilir
İns ta ya bakmiyum diom duramıyorum da ama kalbim de artık dayanamıyo
Uyuyamıyorum da

Kızlar hepimiz çok kötüyüz biliyorum ama su da bi gerçek hazırlıklı olmalıyız . Evimizde ve arabamızda bi çanta hazır bükünsün hep . Bn koyacağım ins.
Evet kesinlikle çok haklısın. Ben de depremi ufak da olsa Samsun’dan hissetmiş olmama rağmen hemen kızıma ve kendimize çanta hazırladım kapi yanında duruyor. Her gece 4 te uyanıyorum. 4:17 yi unutamıyorum bir türlü. Sütüm azaldığı için haber sosyal medya vs bakmıyorum artık. İcim paramparça. Allahım sabırlar versin bütün depremzedelerimize

kıyamam ya. İns yardımlar ulaşır. Çoğu da ortalıkta kalmış.
Güneş alıştı mi bakıcıya canım

Merkezdekilere ulaşmış arkadaşımız kardeşi eşimin arkadaşı çadır istemişler sıkıntı herkese ulasmak bizde yapabildiğimiz kadar yardim yaptık arkadaş çevremize bildirdik el birliği ile inşallah anlatacağız bugünleri kuzum
Ama çok kötü cok
Bakıcı hastaydı gelemedi bu hafta bakalım nasıl olacak bugün evdeyim gelebilirse 1 2 saat vakit geçirirler inşallah

Kızlar ülkece hepimize geçmiş olsun herkes iyimi etkilenen varmı? Kendimi o kadar kötü hissediyorumki psikoloji olarak hiç iyi değilim elim kolum kalkmıyo hiçbişey yapmak istemiyorum herşey boş anlamsız geliyo kızım sürekli kucağımda heran bişey olcakmış gibi bırakamıyorum. o bebekleri gördükçe içim parçalanıyo bu nasıl bi acı

Ah ah yandık kavrulduk nefes alamıyorum artık haberlere baktıkça, çıkan bebekleri insanları gördükçe 2.depremde bizde sallandık biraz hala tedirginim sırf kızımdan dolayı yoksa bu kadar korkmam. Psikolojimiz berbat, biz böyleysek ordaki insanlar ne durumda aklım almıyor düşündükçe çıldırcak gibi oluyorum

Benimde sütüm azaldı üzüntüden
Lokmalar boğazıma diziliyor uyku uyuyamıyorum

Hele o çocukların bebeklerin enkazda olduğunu düşündükçe çok çok kötü oluyorum Sweet biz iğne yapılırken yavrumuza canımız acırken. Daha çıkarılamayan gidilmeyen bir sürü enkaz var

Hele o çocukların bebeklerin enkazda olduğunu düşündükçe çok çok kötü oluyorum Sweet biz iğne yapılırken yavrumuza canımız acırken. Daha çıkarılamayan gidilmeyen bir sürü enkaz var

105. Saatte hala kurtulmalar var canim keske herkese yetişebilseydiler hala bir sürü enkaz var

105. Saatte hala kurtulmalar var canim keske herkese yetişebilseydiler hala bir sürü enkaz var

Keşke canım o zaman çok daha fazla olurdu kurtulan. Biri yazmış, enkazda üzerinde birşey gelmemiş bir yeri kanamamış boşlukta beklerken soğuktan ölmüş kadın bu çok acı işte

Bense aynı o düşuncedeyimm en iyi koruma yerde yatak odadaki yatağının köşesinde cenin seklinde yatmakmış bide odada deprem çantasıda bulundurdukmu tamam yanii
Tobe estagfurullahh allah göstermesinde hayat bu hiç belli olmaz

Dayanamıyorum artık murphy. Güzel haberler geliyor şu anda bile. Diyorum sayıca fazla ekip olsaydı daha çok kurtulan olacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…