- 21 Eylül 2020
- 2.230
- 4.981
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #98.921
Hepimiz ayniyiz galiba, istanbuldayim ben, beklenen marmara depremi olursa napicm nasi korucam yavrumu diye surekli dusunuyorum surekli nerde durayim bebegimi nasil koruyim diye dusunuyorum, hepimizin psikolojisi altust oldu, orda olup olayi yasayanlar kimblr nasildir Allah hepimizi korusunKızlar selam hepimizin başı sagolsun umarım aramızda etkilenen kimse yokturo kadar kötüyüm ki oğluma sarılıp ağlıyorum sanki her an elimden kayıp gidecekmiş gibi. Enkazdaki bebekleri gördükçe nefesim daralıyor rabbim hepimize dayanma gücü versin
Hepimiz ayniyiz galiba, istanbuldayim ben, beklenen marmara depremi olursa napicm nasi korucam yavrumu diye surekli dusunuyorum surekli nerde durayim bebegimi nasil koruyim diye dusunuyorum, hepimizin psikolojisi altust oldu, orda olup olayi yasayanlar kimblr nasildir Allah hepimizi korusun
Hepimiz ayniyiz galiba, istanbuldayim ben, beklenen marmara depremi olursa napicm nasi korucam yavrumu diye surekli dusunuyorum surekli nerde durayim bebegimi nasil koruyim diye dusunuyorum, hepimizin psikolojisi altust oldu, orda olup olayi yasayanlar kimblr nasildir Allah hepimizi korusun
Sizleri özledim kızlar. Kabus gibi geliyor keşke uyansak yine eskisi gibi olsa herşey
Keskeee kuzum hiç kendimde degilim
Yarin ise gidicem ablayla konuşuyorum yardım için tir org edeceklermis ses gitmiş onda ağlamaktan Allahım biran önce herkese ulaşılsin
Evet canim yıkım cok buyuk ćok..daha binlerce ölüye hic ulaşilmadi,hatta gidilmedi bile oralara.Allahim nasil buyuk felaket
Evet kesinlikle çok haklısın. Ben de depremi ufak da olsa Samsun’dan hissetmiş olmama rağmen hemen kızıma ve kendimize çanta hazırladım kapi yanında duruyor. Her gece 4 te uyanıyorum. 4:17 yi unutamıyorum bir türlü. Sütüm azaldığı için haber sosyal medya vs bakmıyorum artık. İcim paramparça. Allahım sabırlar versin bütün depremzedelerimizeKızlar hepimiz çok kötüyüz biliyorum ama su da bi gerçek hazırlıklı olmalıyız. Evimizde ve arabamızda bi çanta hazır bükünsün hep . Bn koyacağım ins.
kıyamam ya. İns yardımlar ulaşır. Çoğu da ortalıkta kalmış.
Güneş alıştı mi bakıcıya canım
Ah ah yandık kavrulduk nefes alamıyorum artık haberlere baktıkça, çıkan bebekleri insanları gördükçeKızlar ülkece hepimize geçmiş olsun herkes iyimi etkilenen varmı? Kendimi o kadar kötü hissediyorumki psikoloji olarak hiç iyi değilim elim kolum kalkmıyo hiçbişey yapmak istemiyorum herşey boş anlamsız geliyo kızım sürekli kucağımda heran bişey olcakmış gibi bırakamıyorum. o bebekleri gördükçe içim parçalanıyo bu nasıl bi acı
Benimde sütüm azaldı üzüntüdenEvet kesinlikle çok haklısın. Ben de depremi ufak da olsa Samsun’dan hissetmiş olmama rağmen hemen kızıma ve kendimize çanta hazırladım kapi yanında duruyor. Her gece 4 te uyanıyorum. 4:17 yi unutamıyorum bir türlü. Sütüm azaldığı için haber sosyal medya vs bakmıyorum artık. İcim paramparça. Allahım sabırlar versin bütün depremzedelerimize
Ah ah yandık kavrulduk nefes alamıyorum artık haberlere baktıkça, çıkan bebekleri insanları gördükçe2.depremde bizde sallandık biraz hala tedirginim sırf kızımdan dolayı yoksa bu kadar korkmam. Psikolojimiz berbat, biz böyleysek ordaki insanlar ne durumda aklım almıyor düşündükçe çıldırcak gibi oluyorum
Hele o çocukların bebeklerin enkazda olduğunu düşündükçe çok çok kötü oluyorum Sweet biz iğne yapılırken yavrumuza canımız acırken. Daha çıkarılamayan gidilmeyen bir sürü enkaz var
105. Saatte hala kurtulmalar var canim keske herkese yetişebilseydiler hala bir sürü enkaz var
Bense aynı o düşuncedeyimm en iyi koruma yerde yatak odadaki yatağının köşesinde cenin seklinde yatmakmış bide odada deprem çantasıda bulundurdukmu tamam yaniiHepimiz ayniyiz galiba, istanbuldayim ben, beklenen marmara depremi olursa napicm nasi korucam yavrumu diye surekli dusunuyorum surekli nerde durayim bebegimi nasil koruyim diye dusunuyorum, hepimizin psikolojisi altust oldu, orda olup olayi yasayanlar kimblr nasildir Allah hepimizi korusun
CanımGitti kızlar memleketim maraşım bittiCanlarım gitti Çok zormuş çoook Allah herkese yardım etsin yakını olanlara geçmiş olsun başınız sağolsun
Dayanamıyorum artık murphy. Güzel haberler geliyor şu anda bile. Diyorum sayıca fazla ekip olsaydı daha çok kurtulan olacaktıHele o çocukların bebeklerin enkazda olduğunu düşündükçe çok çok kötü oluyorum Sweet biz iğne yapılırken yavrumuza canımız acırken. Daha çıkarılamayan gidilmeyen bir sürü enkaz var