2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Kızlar hepimiz çok kötüyüz biliyorum ama su da bi gerçek hazırlıklı olmalıyız🥺 . Evimizde ve arabamızda bi çanta hazır bükünsün hep . Bn koyacağım ins.
Bugün annemle bu konu üzerinde konuştuk kesinlikle bir deprem çantası acil durum çantası ilk yardım ve depremde nasıl davranılması gerektiği hakkında bir eğitim almak lazım.

Napiyorsunuz kızlar herşey yolundamı

Psikolojimiz bozuldu doğru düzgün giremiyorum.bile buralara aşıri derecede etkiledi beni afett 🥺🥺

Cocuklari yikadim kuzum yarın güneşin kontrolü var kulak iltihabı olmustu gectimi ona bakacak geçtiyse ona göree menenjiti yaptircaz 3 haftadır hastaneye gidiyoruz
Sen napiyorsun
Benimde moralim çok kötü

• Beğen
Reactions: Jou
Keşke canım o zaman çok daha fazla olurdu kurtulan. Biri yazmış, enkazda üzerinde birşey gelmemiş bir yeri kanamamış boşlukta beklerken soğuktan ölmüş kadın bu çok acı işte

Ne kadar acı 😞
Bu kadar fazla ayn yerde olması ofof
O.bebekler o çocuklar hic aklımdan çıkmıyor

Cocuklari yikadim kuzum yarın güneşin kontrolü var kulak iltihabı olmustu gectimi ona bakacak geçtiyse ona göree menenjiti yaptircaz 3 haftadır hastaneye gidiyoruz
Sen napiyorsun
Benimde moralim çok kötü
Yaaaa geçmiş olsunnn
Bende napayim kan tahlili almıştı doktor 9aylıkken yapılıyor normalde ama erken etti neyse iyiki etti kızımın baya baya b12 eksikliği varmış cok düşük 175lerde flaan baya baya çok üzüldümm
Iğne vuruldu geçen pazartesi simdi tekrar 2 gün sonra vurulcak ondan sonra 1 ay sonra tekrar gene kan tahlil alıncak

YunSev YunSev kuzum sen Güneş’e nebulizatörü maske ile nasıl verdin benim bebiş durmuyor, ağlıyor. Bugün doktora götürdüm RSV biraz ilerlemiş. Antibiyotik, şurup, iğne ve nebulizatör ilaçları verdi doktor..

Yaaaa geçmiş olsunnn
Bende napayim kan tahlili almıştı doktor 9aylıkken yapılıyor normalde ama erken etti neyse iyiki etti kızımın baya baya b12 eksikliği varmış cok düşük 175lerde flaan baya baya çok üzüldümm
Iğne vuruldu geçen pazartesi simdi tekrar 2 gün sonra vurulcak ondan sonra 1 ay sonra tekrar gene kan tahlil alıncak

Oy iyiki erkenden yapmış canım ya çok geçmiş olsun Almira da güneş GB iğne vuruldu demek bizimde tekrar kan vermemiz gerekiyor hormon için inşallah temiz çıkar.sonuclari

• Beğen
Reactions: Jou
Evet Allah korusun her an her şey olabilir fakat yapabileceklerimiz konusunda yetersiziz.. Bir şeyler başa gelmeden yapmak lazım. Bak sana yaşanılan bu depremle resmen insanlar resmen yalnız kaldı 😔

İl fazlalığı hava şartları ekip yetersizliği yardım organizasyon bozukluğu ve yetisilemeyen saatlerce enkaz altında mücadele edenler
Şimdi 16 bebeklerle ilgili video izledim bebeklerin alnına kimlikleri yazılmış 2 çocuk kimliği bilinmiyormus ve enkaaz bebek yazmışlar herkes neden mucize değilde enkaz.yazdiniz yazmış
Yüreğim kaldırmıyor

YunSev YunSev kuzum sen Güneş’e nebulizatörü maske ile nasıl verdin benim bebiş durmuyor, ağlıyor. Bugün doktora götürdüm RSV biraz ilerlemiş. Antibiyotik, şurup, iğne ve nebulizatör ilaçları verdi doktor..
Geçmiş olsun kuzum
Yavrum havayı maskeyi çıkartıp verdim
Biraz havaya uçuyor ama en azından nefes alıp veriyor o şekilde
Doktora durmuyor dediğimizde bu şekilde onermisti

Oy iyiki erkenden yapmış canım ya çok geçmiş olsun Almira da güneş GB iğne vuruldu demek bizimde tekrar kan vermemiz gerekiyor hormon için inşallah temiz çıkar.sonuclari
Insallahh canımm benimde b12 im çok düşük hamilelikte hiç almamış dedi benim düşük olduğundan onada öyle geçiyor okadar takviyeler içtim doktorun her verdiğini içtim amaa çok fazla birşey yaramamış demekki vücut bazen bazı şeyleri kabul etmeyebiliyor
Benden de ona öyle geçiyor hepte unutkanlığım çok dünkü yediklerimi hemen hatırlamıyorum mesela

:KK43:Kuzenim hala göçük altında ama nefes yok diyorlar eşi çocuğu öldü akrabalardan çok vefat eden var :KK43:arkadşlarıma ulaşamıyorum hala:KK43:(( Annemle babam yanımdaydı ona şükür ama binlerce can gitti:KK43:((
Başın sağolsun canım, Allah geride kalanlara sabir versin.. kuzenin için düşük de olsa hala umut var, öyle bir enkazdan sağ birisi kurtuldu bgn vincin benzini bitmiş o esnada ses duyulmuş. Evet epey düşük bir ihtimal ama biz yine de dualarımızı esirgemeyelim. Devam eden mucizelerden biri de senin kuzenin olur inşallah..

:KK43:Kuzenim hala göçük altında ama nefes yok diyorlar eşi çocuğu öldü akrabalardan çok vefat eden var :KK43:arkadşlarıma ulaşamıyorum hala:KK43:(( Annemle babam yanımdaydı ona şükür ama binlerce can gitti:KK43:((
Ayyy ciddimisinn canımmmm 😔😔😔
Mekanı cennet eylesinn dicek söz bulamıyorum cidden 😪

İnşallah kuzenin sağ salim çıkar kuzum
Başın sağolsun rabbim mekanlarını cennet eylesin
Cok zor cok

İl fazlalığı hava şartları ekip yetersizliği yardım organizasyon bozukluğu ve yetisilemeyen saatlerce enkaz altında mücadele edenler
Şimdi 16 bebeklerle ilgili video izledim bebeklerin alnına kimlikleri yazılmış 2 çocuk kimliği bilinmiyormus ve enkaaz bebek yazmışlar herkes neden mucize değilde enkaz.yazdiniz yazmış
Yüreğim kaldırmıyor
Evet enkaz bebek yazıyordu ilk zaman çıkarılan 1 bebekte gördüğümde hiç aklıma gelmedi neden böyle yazmışlar diye 😔
Offff çok zor basen sıkıntıdan 5 dk durduğumuz yerde duramıyoruz, insanlarımız günlerce göçük altında yemeden içmeden kıpırdayamadan 😞 Allahım yardım etsin 🙏

X