- 30 Mart 2013
- 2.841
- 4.578
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #98.881
Evet canim yıkım cok buyuk ćok..daha binlerce ölüye hic ulaşilmadi,hatta gidilmedi bile oralara.Allahim nasil buyuk felaketHiç bi şey herkes icin aynı olmayacak artık kuzum ama bi şekilde hayat düzene girecek de onca insanın psikolojisi çocukların korkuları . Ahhh yaralar çok büyük ve derin ya
Evet canim yıkım cok buyuk ćok..daha binlerce ölüye hic ulaşilmadi,hatta gidilmedi bile oralara.Allahim nasil buyuk felaket
Hava cok soğuk bideYardım bekleyen hala hayatta olanlar of of çok zor
Biçocuk çıkarken dediki burası cok sıcak su verin diye enkazdaykenHava cok soğuk bide
Bilemiyoruz ki ya inş herkesin yeri sıcaktır,donarak ölmesinler diri diriBiçocuk çıkarken dediki burası cok sıcak su verin diye enkazdayken
Evett aynenn sen napıyosun kaynanadamisinizBilemiyoruz ki ya inş herkesin yeri sıcaktır,donarak ölmesinler diri diri
Koydeyiz canim evet burasi kv gilin ama onlar yazlari burda yaşiyo sadece.kalabalik bi şekilde kaliyoz valla.insan herseye alişiyomuş.Evett aynenn sen napıyosun kaynanadamisiniz
Insaallahh iyidirr yaa hasar yokturKoydeyiz canim evet burasi kv gilin ama onlar yazlari burda yaşiyo sadece.kalabalik bi şekilde kaliyoz valla.insan herseye alişiyomuş.
Bizim apt lere inş muh
Incelemeye gelecek ondan sonra bakacaz duruma
Biçocuk çıkarken dediki burası cok sıcak su verin diye enkazdayken
Nebulizatörü bizde kullanmaya başladık kuzum. Ağız için olan aparat ile vermeye çalışıyorum. Sıkılıyor biraz güreşiyoruz. Göz vs tabiki kaçıyor ama bişi olmaz sanırım. Hem serum fizyolojik hem de cortair 0,25 mg veriyoruz doktorun dediği miktarda tabi. Doktora götürmüş müydün?Kızlar bu nebuzilatorle yeni tanıştık bizben kızıma hava verirken rahat durmuyor hiç havanın yarısı boşa gidiyor birsey olmaz dimi gözüne vs gitse? Bir de burun spreyi serum fizyolojik sıkıyorum ama gece yine burnu tıkanıyor biraz. Var mıdır burun açmanın bir çözümü? Çok geniz akıntısı var yavrumun
İnş canim.elaziğ depreminden sonra binlerce hasarli bina yikılip tekrar yapildi.yoksa burda da yıkım çok olurduInsaallahh iyidirr yaa hasar yoktur
Bizim köyde öyle sadece yazları
Ooyyy oyyyDar alan toz toprak nefes yetmez
Allahim.hepsini sağ salim çıkarsın daha fazla can gitmesin
Tabii canım dahada devam edebilirdi zaten 10il icin 1 yıl boyunca yeni konutlar hızlıca yapılcakIçin İnş canim.elaziğ depreminden sonra binlerce hasarli bina yikılip tekrar yapildi.yoksa burda da yıkım çok olurdu
İnş canim.elaziğ depreminden sonra binlerce hasarli bina yikılip tekrar yapildi.yoksa burda da yıkım çok olurdu
Çok geçmiş olsun canm insallah bir an önce bu kötü günler geçer gider yaralar sarılırKoydeyiz canim evet burasi kv gilin ama onlar yazlari burda yaşiyo sadece.kalabalik bi şekilde kaliyoz valla.insan herseye alişiyomuş.
Bizim apt lere inş muh
Incelemeye gelecek ondan sonra bakacaz duruma
Ben ağız olan ile verdim ama sanki burundan da alsa daha iyi gibi geldi bana. Ben de küçük maskeyi ağız ve burnuna tutarak verdim bgn. Valla acıyorum şarkılı çizgi film klipleri izlerken veriyorum napiiim mecbur tv yi açtım ona sadece ilaç verirken. Doktora gittik ptesi alerjik dedi alerji ilacı verdi ama ateş de oldu tekrar Dr la gorustum. Nebuzilator ilaçları verdi Ventosal ve inflacort onları veriyorum. Antibiyotik de verdi ama henüz başlamadım ona bir kaç gune iyileşmezse antibiyotik de vereceğim. Ateş de 38 olunca calpol veriyorum. Bir de bgn ilk defa serum fizyolojikle burnunu temizledim korktuğum gibi değilmiş çok da iyi geldi. Siz de durum ne?Nebulizatörü bizde kullanmaya başladık kuzum. Ağız için olan aparat ile vermeye çalışıyorum. Sıkılıyor biraz güreşiyoruz. Göz vs tabiki kaçıyor ama bişi olmaz sanırım. Hem serum fizyolojik hem de cortair 0,25 mg veriyoruz doktorun dediği miktarda tabi. Doktora götürmüş müydün?
ilk başta değişik geldi bizimkine kendi tutuyordu şimdilerde kaçıyor bende tv açıyorum yapıcak bir şey yok. Ben doktora götürmedim whatsapptan yazdım. Oda büyük ihtimal RSV dedi. 38 derece ateşte calpol dedi verdim indi ateşi çok şükür daha çıkmadı. Sana dediğim nebülizatör olayını yapıyorum. Serumla yıkama yapmam lazım mı bilmiyorum ama sana doktor mu söyledi. Nasıl ne kadar cc ile yapıyorsun? Balgamımsı şeyler çıktı mı? Benimki yemekte az yiyor ya da yemiyor. Su zor içiriyorum.Ben ağız olan ile verdim ama sanki burundan da alsa daha iyi gibi geldi bana. Ben de küçük maskeyi ağız ve burnuna tutarak verdim bgn. Valla acıyorum şarkılı çizgi film klipleri izlerken veriyorum napiiim mecbur tv yi açtım ona sadece ilaç verirken. Doktora gittik ptesi alerjik dedi alerji ilacı verdi ama ateş de oldu tekrar Dr la gorustum. Nebuzilator ilaçları verdi Ventosal ve inflacort onları veriyorum. Antibiyotik de verdi ama henüz başlamadım ona bir kaç gune iyileşmezse antibiyotik de vereceğim. Ateş de 38 olunca calpol veriyorum. Bir de bgn ilk defa serum fizyolojikle burnunu temizledim korktuğum gibi değilmiş çok da iyi geldi. Siz de durum ne?
Amin canmÇok geçmiş olsun canm insallah bir an önce bu kötü günler geçer gider yaralar sarılır
Doktor demedi ama burnu tıkanınca tüm çareleri denedim mecbur. Her delige 2,5 ar cc sıktım hızlıca sonra çevirip sırtına vurdum hafifçe. Balgamsi değil ama şeffaf sumuk çıktı. Biz de ilk öksürükle başladı. Kuru öksürük oldu peşine burun akıntısı, tıkanıklığı ve 38 civarı ateş eklendi bu gece yatarken çok tıkandı bir yanı karanfilli soğan bir yanı nane yağlı mendil, odada nemlendiriciyi açtım, bir yandan nebuzilatorle fizyolojik serum verdim sonunda pes edip antibiyotiği de verdim. Yeterki iyi olsunlar ne yapalım ilaçta da kar zarar hesabı yapıyoruz artık rahat nefes alsın yavrum burun tıkanıklığı çok kötüilk başta değişik geldi bizimkine kendi tutuyordu şimdilerde kaçıyor bende tv açıyorum yapıcak bir şey yok. Ben doktora götürmedim whatsapptan yazdım. Oda büyük ihtimal RSV dedi. 38 derece ateşte calpol dedi verdim indi ateşi çok şükür daha çıkmadı. Sana dediğim nebülizatör olayını yapıyorum. Serumla yıkama yapmam lazım mı bilmiyorum ama sana doktor mu söyledi. Nasıl ne kadar cc ile yapıyorsun? Balgamımsı şeyler çıktı mı? Benimki yemekte az yiyor ya da yemiyor. Su zor içiriyorum.