2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Bizde de şeffaf sümük var ama tıkanıklıkta belli balgam var. Çünkü 1 hafta önce bende başladı balgamım var kesin bebekte de var. Çünkü biraz önce baya öksürük vardı. Nebulizatör ile serum verdim. Baya tıkandı gibi sonra ağzından balgam geldi yuttu. Bebekler balgamı nasıl atıyor acaba bilgisi olan var mı?
Oturur pozisyonda mı sıktın şırıngayı? Bizim bebeler biraz büyüdü ya pozisyon değişmesi gerekiyor sanırım. Diğer burnundan çıktı mı?
Ooo sen paça vs veriyorsun ben yemeği zor yediriyorum yemek istemiyor Su da zor içiyor.. iyi olsun bebecikler çok zor. Bende öyle bir şey yiyip içemiyorum insanların hayatları mahvoldu. İmkansızlıktan destek sağlanamamasından çaresizce vefat ediyorlar ateş düştü resmen her yere..

Kizlwr gunaydin E devletten ugrastik saatlerce koruyucu aile basvurusunda bulunabilmek icin ama olmuyor bilgisi olan varmi bu konuda sabaha kadar ugrasyik resmen yaoamadik

Ay canım bende şimdi onun için yazacaktım sen yazmışsın gördüm 20 günlük bebeği içim gitti

Ay canım bende şimdi onun için yazacaktım sen yazmışsın gördüm 20 günlük bebeği içim gitti
Benimde öyle ya parmagini emiyordu cigerim söküldü resmen ailesi bulunsun bulunmasin biz karar verdik basvuralim en azindan emziririm annelik yaparim ailesi bulunursa ne mutlu bulunmazsa bagrima basarim dedim hala beceremiyorum sinir oldum sisteme suan

bende alt komşuma bahsettim fahrettin koca paylaşmış refakatci annlerle istanbula getirmişler bebekleri minicikler
annelerinin sıcacık koynundayken bi anda yavrular yalnız kaldı
alt komşum bakarım evladım bile yaparım dedi ben çalıştığım için ona destek olurum dedim şimdi deneyeceğiz bakalım inş olursa haber ver

Etlik şehir hastanesine getirilmiş tüm bebekler allahim suan zor.duruyorum evde insallah haberleselim.canim

Etlik şehir hastanesine getirilmiş tüm bebekler allahim suan zor.duruyorum evde insallah haberleselim.canim

bende giden canlar içerde olan canlar çıkan ama ailesini kaybetmiş minikler
birşeyler yapmak istiyorum ama yapamıyorum elimden hiçbirşey gelmiyor inşallah minikler sıcak yuva bulurlar

Kizlwr gunaydin E devletten ugrastik saatlerce koruyucu aile basvurusunda bulunabilmek icin ama olmuyor bilgisi olan varmi bu konuda sabaha kadar ugrasyik resmen yaoamadik
Canım merhaba. E devlet üzerinden talep formu dolduruluyor ancak yoğunluk sebebiyle sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz. Bebekler ve çocuklr önce sağlık muayenesinden geçirilip devletin uygun kuruluşlarına yerleştirilip ordan ivedilikle koruyucu ailelerin yanına yerleştirilecek, halihazırda koruyucu aile olan veya işlemleri tamamlanıp sırada olanlra verilecektir. Çünkü başvuru sonrası da görüşme eve inceleme gibi bir sürü süreç var o işlemler çok da hızlı olmuyor. Yine de başvurmayı deneyin ama dediğim gibi zaten koruyucu ailelere ya da uygunluğu onaylanmış sıradaki ailelere verilir.

Sıcak yuvaları olsunda başka birşey istemiyorum

Sıcak yuvaları olsunda başka birşey istemiyorum
Ahh evet canım hepimizin ciğeri yanıyor. Gerekli güvenlik ve uygunluk araştırmaları yapılmadan hızlıca bir eve yerleştirilmeleri de akıllıca değil. Normal zamanda bile koruyucu aile süreci çok titizlikle yürütülüyordu şimdi bu yavrular için daha da titiz olmak gerek. Çok şükür kurumlarımız hep yenilendi ve imkanları iyi.

Canim refakatci anne nasıl oldular kurumda bakmak istesek

Canim refakatci anne nasıl oldular kurumda bakmak istesek
İlinizdeki aile ve sosyal hizmetler il müdürlüğünü arayın ya da başvurun canım. Küçük grup yuvada biraz daha büyük yaş grubu çocuk ilk kabul birimindedir en doğru şekilde il müdürlükleri yönlendirir ilgili kuruluşa gider düzenli şekilde görür vakit geçirirsiniz

çok sağol kuzum

ANladim canim cok tesekkur ederim

Yürek dayanmıyor mahvolduk ülkece 20 günlük bebek elinde belkide annesinin saçı ile çıktı mahvoldum kendime gelemiyorum sürekli gözümün önünde..

Evet ya daha 20 günlük bebek pamuklara sarıp büyütmek lazımdı neler yaşadı yavrum. Umarım annesi yaşıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…