- 5 Mart 2021
- 5.813
- 8.706
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #98.901
Bizde de şeffaf sümük var ama tıkanıklıkta belli balgam var. Çünkü 1 hafta önce bende başladı balgamım var kesin bebekte de var. Çünkü biraz önce baya öksürük vardı. Nebulizatör ile serum verdim. Baya tıkandı gibi sonra ağzından balgam geldi yuttu. Bebekler balgamı nasıl atıyor acaba bilgisi olan var mı?Doktor demedi ama burnu tıkanınca tüm çareleri denedim mecbur. Her delige 2,5 ar cc sıktım hızlıca sonra çevirip sırtına vurdum hafifçe. Balgamsi değil ama şeffaf sumuk çıktı. Biz de ilk öksürükle başladı. Kuru öksürük oldu peşine burun akıntısı, tıkanıklığı ve 38 civarı ateş eklendi bu gece yatarken çok tıkandı bir yanı karanfilli soğan bir yanı nane yağlı mendil, odada nemlendiriciyi açtım, bir yandan nebuzilatorle fizyolojik serum verdim sonunda pes edip antibiyotiği de verdim. Yeterki iyi olsunlar ne yapalım ilaçta da kar zarar hesabı yapıyoruz artık rahat nefes alsın yavrum burun tıkanıklığı çok kötü ben gündüzleri paça çorbası içiriyorum zorla oyunla vs. İcinede sarımsağı sirkeyi bolca koyuyorum. Onun harici eski iştahı yok tabi. Depreme üzülmekten 8 aydır ilk defa sütüm de azaldı
Oturur pozisyonda mı sıktın şırıngayı? Bizim bebeler biraz büyüdü ya pozisyon değişmesi gerekiyor sanırım. Diğer burnundan çıktı mı?
Ooo sen paça vs veriyorsun ben yemeği zor yediriyorum yemek istemiyor Su da zor içiyor.. iyi olsun bebecikler çok zor. Bende öyle bir şey yiyip içemiyorum insanların hayatları mahvoldu. İmkansızlıktan destek sağlanamamasından çaresizce vefat ediyorlar ateş düştü resmen her yere..