2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Az çok demeden el uzatalim

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-07-16-48-11-70_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 35
Biz de sizin gibiyiz her seste korkmaya başladik.2-3 kadar kaliriz sanirim.bide kayincalidemler,eltimler bi de biz.ayni odada kaliyoruz mecburen.soba tek odada var.koy evleri gibi değil.diğer odalar acayip soğuk.tam bi yazlik ev.mecburiyet neler yaptiriyo,banyo imkanimiz bile yok yarin eltim su dökecek sacimizi yikayacagiz düşun artik.ama sonra düşünüyorum,cok şukür başimizi sokacak bi evimiz var

Allaha şükürler olsun tabi ki geri dönebilecek bir ev var. Tekrarı olmasın da biz atlatırız bir süre sonra insanoğlu her şeye alışıyor

Çok şükür

Çok zor günler gerçekten psikolojim bozuldu tv ye bakamıyorum artık. Ben bile uzaktayken bu kadar etkilendim, yakında olanları düşünemiyorum bile. Anne olduktan sonra daha da hassaslaştım için parçalanıyor artık her duyduğum şeye. Allahım yardım etsin
Kızım da hasta oldu burnu akıyor öksürüyor gece ateşi çıkıyor hersey üst üste geldi.

Kızlar bu nebuzilatorle yeni tanıştık biz ben kızıma hava verirken rahat durmuyor hiç havanın yarısı boşa gidiyor birsey olmaz dimi gözüne vs gitse? Bir de burun spreyi serum fizyolojik sıkıyorum ama gece yine burnu tıkanıyor biraz. Var mıdır burun açmanın bir çözümü? Çok geniz akıntısı var yavrumun

Bişey olmaz gözüne gitsede. Nebuya serum fizyolojik koy o zaman da açıyor burnu. Soğanı kes ortadan karanfil batır baş ucuna koy

GEçmiş olsun canım benim
Ateşi çıkıyosa ıslak bezle alnına koltuk altına ve elinin bileğine gezdir

ülkece bitik vaziyetteyiz ya. Ağla ağla gözlerim acıyo yatağa yatıyorum utanıyorum ya . Şimdi enkazda can çekişenler vardır diye .

Hiç bi şey herkes icin aynı olmayacak artık kuzum ama bi şekilde hayat düzene girecek de onca insanın psikolojisi çocukların korkuları . Ahhh yaralar çok büyük ve derin ya

ülkece bitik vaziyetteyiz ya. Ağla ağla gözlerim acıyo yatağa yatıyorum utanıyorum ya . Şimdi enkazda can çekişenler vardır diye .

Yarin ise gidicem ablayla konuşuyorum yardım için tir org edeceklermis ses gitmiş onda ağlamaktan Allahım biran önce herkese ulaşılsin

Bişey olmaz gözüne gitsede. Nebuya serum fizyolojik koy o zaman da açıyor burnu. Soğanı kes ortadan karanfil batır baş ucuna koy

Canim benim kızımda durmuyordu doktor maskesini çıkar en azından havasını alsın demişti simin55
Evet soğan karanfil çok işe yarıyor bizimkilerin burnu tikaliyken çok yapıyoruz
Bu arada odayı nemlendiriyorum ben şu kaynatıp bi buhar gezdiriyor makinam yok
Cok geçmiş olsun

Benim kızında son iğnesini bu akşam yaptık

Her grupta alerjik bebek vardır sanırım. Elinde fazladan alerji maması olan var mıdır?

Eklentiler

• IMG_20230208_134434.jpg
    127,5 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…