- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #98.861
Ooo ev selale ozaman nasıl atlatılcak bu deprem bilmem.
yok canım annemlerde, halamlar, dayımlar amcamlar kuzenlerim herkes bizim eve gelmişler.
Biz de sizin gibiyiz her seste korkmaya başladik.2-3 kadar kaliriz sanirim.bide kayincalidemler,eltimler bi de biz.ayni odada kaliyoruz mecburen.soba tek odada var.koy evleri gibi değil.diğer odalar acayip soğuk.tam bi yazlik ev.mecburiyet neler yaptiriyo,banyo imkanimiz bile yok yarin eltim su dökecek sacimizi yikayacagiz düşun artik.ama sonra düşünüyorum,cok şukür başimizi sokacak bi evimiz varÇok zor valla biz bi arkadaşım müstakil evine gittik dün. Bu sabah geldik eve mecbur nöbetleşe uyuyoruz birer saat. Ne zaman normale döneriz hiç fikrim yok. Bina tepelerinden kar ve buzlar düşüyor her seferinde irkiliyoruz deprem mi diye. Siz ne zaman döneceksiniz eve
Allaha şükürler olsun tabi ki geri dönebilecek bir ev var. Tekrarı olmasın da biz atlatırız bir süre sonra insanoğlu her şeye alışıyorBiz de sizin gibiyiz her seste korkmaya başladik.2-3 kadar kaliriz sanirim.bide kayincalidemler,eltimler bi de biz.ayni odada kaliyoruz mecburen.soba tek odada var.koy evleri gibi değil.diğer odalar acayip soğuk.tam bi yazlik ev.mecburiyet neler yaptiriyo,banyo imkanimiz bile yok yarin eltim su dökecek sacimizi yikayacagiz düşun artik.ama sonra düşünüyorum,cok şukür başimizi sokacak bi evimiz var
Çok şükürBiz de sizin gibiyiz her seste korkmaya başladik.2-3 kadar kaliriz sanirim.bide kayincalidemler,eltimler bi de biz.ayni odada kaliyoruz mecburen.soba tek odada var.koy evleri gibi değil.diğer odalar acayip soğuk.tam bi yazlik ev.mecburiyet neler yaptiriyo,banyo imkanimiz bile yok yarin eltim su dökecek sacimizi yikayacagiz düşun artik.ama sonra düşünüyorum,cok şukür başimizi sokacak bi evimiz var
Bişey olmaz gözüne gitsede. Nebuya serum fizyolojik koy o zaman da açıyor burnu. Soğanı kes ortadan karanfil batır baş ucuna koyKızlar bu nebuzilatorle yeni tanıştık bizben kızıma hava verirken rahat durmuyor hiç havanın yarısı boşa gidiyor birsey olmaz dimi gözüne vs gitse? Bir de burun spreyi serum fizyolojik sıkıyorum ama gece yine burnu tıkanıyor biraz. Var mıdır burun açmanın bir çözümü? Çok geniz akıntısı var yavrumun
Eeyyy sabah kokuşsun oda ben daha tobe bismillah koymamBişey olmaz gözüne gitsede. Nebuya serum fizyolojik koy o zaman da açıyor burnu. Soğanı kes ortadan karanfil batır baş ucuna koy
GEçmiş olsun canım benimÇok zor günler gerçekten psikolojim bozuldu tv ye bakamıyorum artık. Ben bile uzaktayken bu kadar etkilendim, yakında olanları düşünemiyorum bile. Anne olduktan sonra daha da hassaslaştım için parçalanıyor artık her duyduğum şeye. Allahım yardım etsin
Kızım da hasta oldu burnu akıyor öksürüyor gece ateşi çıkıyorhersey üst üste geldi.
Tabiki canim orasi oyleAllaha şükürler olsun tabi ki geri dönebilecek bir ev var. Tekrarı olmasın da biz atlatırız bir süre sonra insanoğlu her şeye alışıyor
Bebek dedi kuzu yaşını söylemedi habercilerinde psikolojisi bitmiş perişan hastaneye gitmek için ayrı bir trafik oluyormuş her kurtarılan heme yola çıkıyor
Ayrıca sinir krizi gecirenlerde oluyormus çok zor çok bende bittim biran önce herkese yetişilsin
Hiç bi şey herkes icin aynı olmayacak artık kuzum ama bi şekilde hayat düzene girecek de onca insanın psikolojisi çocukların korkuları . Ahhh yaralar çok büyük ve derin yaEvet canim aynen insan once cocuklarini düşünuyo,o caresizlik aninda gözünun icine bakiyolar,kizim cok korktu arabaya bindik,bi sure titremesi geçmedi,gece de uyuyamadi korkudan,eve gidemedik koydeyiz bi sure.zaten şehir boşaldi sayilir herkes kendini kırsala attı
ülkece bitik vaziyetteyiz ya. Ağla ağla gözlerim acıyo yatağa yatıyorum utanıyorum ya . Şimdi enkazda can çekişenler vardır diye .
Bişey olmaz gözüne gitsede. Nebuya serum fizyolojik koy o zaman da açıyor burnu. Soğanı kes ortadan karanfil batır baş ucuna koy
Kızlar bu nebuzilatorle yeni tanıştık bizben kızıma hava verirken rahat durmuyor hiç havanın yarısı boşa gidiyor birsey olmaz dimi gözüne vs gitse? Bir de burun spreyi serum fizyolojik sıkıyorum ama gece yine burnu tıkanıyor biraz. Var mıdır burun açmanın bir çözümü? Çok geniz akıntısı var yavrumun
Kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim.sweetgirlcandy Jou YunSev
Sogani ikiye bölüp bir kaç karanfil batıracağım dimi?