- 2 Ağustos 2013
- 34.181
- 101.816
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #98.841
İnşallah yaaSize de geçmis olsun canim.buralar cok soguk,bugunden sonra daha da soguyacak gece,enkaz altindan çiksınlar ya biran önce
Evet canim aynen insan once cocuklarini düşünuyo,o caresizlik aninda gözünun icine bakiyolar,kizim cok korktu arabaya bindik,bi sure titremesi geçmedi,gece de uyuyamadi korkudan,eve gidemedik koydeyiz bi sure.zaten şehir boşaldi sayilir herkes kendini kırsala attıOff tüylerim diken diken okudum canım ya . Rabbim beterinden korusun Ahh ya . İnsan o an sadece çocuklarını düşünüyo dimi. Eve girdiysen kapıya kaban battaniye koy dursun kuzum . Acil çıkış olursa alıp çıkarsın
Cok cok gecmis olsun kuzum
Allah'ım beterinden korusun ben Elazığ depreminde memlekete gitmiştim hissetmedim bu ilk oldu aşağı indik bel seviyesine kadar kar var arabalara bindik ama buz hava. Siteden bi bebek egzozdan zehirlendi arabada beklerken yol kapalı hastaneye götürdü bir sürü insan karla mücadele ederek sağ olsun belediye uyuyodu heralde. Mecbur çıktık evlere kar adım attırıyor çünkü Allah korusun hepimizi enkazda olanları özelliklesize de geçmis olsun canim,cok sallandik ya,biz elazig depreminde 6.8 de bu kadar sallanmadik.
Apartmandan kosarak indik aşşagi,herkes koşuyo bağiriyo ağliyo,tam bi tramva.aşşagi attik kendimizi orda da mahşer gibi bi kalabalik,herkes kaçiyo arabalara binmeye çalişiyo,ev kiyafetleriyle.trafik tıkandı,biz de koye geçtik eşimin.soba yakiyoruz bi odada kaliyoruz cok zor ama o korkudan daha iyi.bizim bıdıkta hic uyuyamadi .heryer kar,cok soguk orasi gibi
Saoalsın kuzum.. Ankaradaki doktora yazdım büyük ihtimal RSV dedi. Calpolle düşürdük ateşi nebulizatör ile serum fizyolojik ve cortair 0,25 mg veriyoruz doktorun dediği miktarda.. Nereye götürsem burda da hiç bilmiyorum. Benim bebek yemekte yemiyor. Kendimde hastayım zaten telefonu elime bile alamıyorum. Bizim buralar soğuk birde evin her yeri aynı ısı değil ısınamadık bir türlü, dışarıda göçük altındaki insanlarımızı düşünemiyorum. Hele o bebeciklerGeçmiş olsun kuzu
Benim kizda hasta antibiyotik iğne alıyor bacaklarından vuruldu bugün 3 gün yarın son iğnesi kaldı sen hemen götür bi doktora ilerlemeden ateşi içinde ateş düşürücü ve ılık banyo bide limon sürüyorum eklem.yerlerine
Cok korkunç yaa,hem deprem hem kar..dışari cikamamakta çok kotu,artik kar yağmiyo ama don başladi,hava daha da soğuyacakAllah'ım beterinden korusun ben Elazığ depreminde memlekete gitmiştim hissetmedim bu ilk oldu aşağı indik bel seviyesine kadar kar var arabalara bindik ama buz hava. Siteden bi bebek egzozdan zehirlendi arabada beklerken yol kapalı hastaneye götürdü bir sürü insan karla mücadele ederek sağ olsun belediye uyuyodu heralde. Mecbur çıktık evlere kar adım attırıyor çünkü Allah korusun hepimizi enkazda olanları özellikle
Öyle gerçekten inşallah buza çekmeden ısınır hava biraz insanlara iyice zorlaşmaz beklemek. Burada da durmadan yağıyor dursun diye dua ediyoruz artıkCok korkunç yaa,hem deprem hem kar..dışari cikamamakta çok kotu,artik kar yağmiyo ama don başladi,hava daha da soğuyacak
Keske elimizden geleni yapiyoruz ama gitmek istiyorum ya hatayda antepte adanada urfada hep yakin arkadaslarimiz var esimin devreleri benim cocukluk arkadaslarim cok kotuyuz inan hic uyumadik utandik yemin ederim sıcak odada durmaya cocugu uyutup balkonlara attik kendimizi eve sıgamadik allahim dusmanima vermesin bu nasil bir felaket boyle şok icerisindeyim kendime gelemedimOfff offf aynı bende öyle düşünüyorum bebek olmasa gitsek yanlarind olSak
Evet izledik sosyal medyada kadin kizim donarak can verdi diye feryat ediyor malesef 120 bin kmlik bir alan nereye yetisceklerini sasirdilar zaten ulkemizde afad sayisi yeterli degil .. hipotermi cok berbat birsey oguzhan ugurun paylasiminda gordum sabah kadinin bebegi donarak can vermis allahim vermesin güzel rabbim insan aklini kaybedicek ben byle birsey gormedim her yerden felaket haberi geliyorAh ah 10 il birden yetemiyorlarenkaz altında ölmeyen varsada soğuktan donarak ölmüştür Allahım ne acı
Allah yardimcilari olsun,enkaz altindakine de bekleyene de cok zor,bide herkes pijamaliydi gece uyuyolardi depremde,daha cok üşüyeceklerÖyle gerçekten inşallah buza çekmeden ısınır hava biraz insanlara iyice zorlaşmaz beklemek. Burada da durmadan yağıyor dursun diye dua ediyoruz artık
Allahım yardım etsin herkese çok zorrrr biz buralarda düşüncesi ile kötü olurken onlar birebir cehennemi yaşıyorlarEvet izledik sosyal medyada kadin kizim donarak can verdi diye feryat ediyor malesef 120 bin kmlik bir alan nereye yetisceklerini sasirdilar zaten ulkemizde afad sayisi yeterli degil .. hipotermi cok berbat birsey oguzhan ugurun paylasiminda gordum sabah kadinin bebegi donarak can vermis allahim vermesin güzel rabbim insan aklini kaybedicek ben byle birsey gormedim her yerden felaket haberi geliyor
Yardımlar çabuk ulaşır inşallah biraz da olsa ısınır insanlarAllah yardimcilari olsun,enkaz altindakine de bekleyene de cok zor,bide herkes pijamaliydi gece uyuyolardi depremde,daha cok üşüyecekler
Inşallah canim,eve nasil gidecem nasil korkmadan duracağiz hiç bilmiyorumYardımlar çabuk ulaşır inşallah biraz da olsa ısınır insanlar
Çok zor valla biz bi arkadaşım müstakil evine gittik dün. Bu sabah geldik eve mecbur nöbetleşe uyuyoruz birer saat. Ne zaman normale döneriz hiç fikrim yok. Bina tepelerinden kar ve buzlar düşüyor her seferinde irkiliyoruz deprem mi diye. Siz ne zaman döneceksiniz eveInşallah canim,eve nasil gidecem nasil korkmadan duracağiz hiç bilmiyorum
Bende diyorum eşime kız olmasaydı giderdik bişeye yardım ederdik diye. İçim acıyor dayanamıyorum vallaEvet izledik sosyal medyada kadin kizim donarak can verdi diye feryat ediyor malesef 120 bin kmlik bir alan nereye yetisceklerini sasirdilar zaten ulkemizde afad sayisi yeterli degil .. hipotermi cok berbat birsey oguzhan ugurun paylasiminda gordum sabah kadinin bebegi donarak can vermis allahim vermesin güzel rabbim insan aklini kaybedicek ben byle birsey gormedim her yerden felaket haberi geliyor
Keske elimizden geleni yapiyoruz ama gitmek istiyorum ya hatayda antepte adanada urfada hep yakin arkadaslarimiz var esimin devreleri benim cocukluk arkadaslarim cok kotuyuz inan hic uyumadik utandik yemin ederim sıcak odada durmaya cocugu uyutup balkonlara attik kendimizi eve sıgamadik allahim dusmanima vermesin bu nasil bir felaket boyle şok icerisindeyim kendime gelemedim
Oyy geçmiş olsun canım,canları sağ olsun.
yok canım annemlerde, halamlar, dayımlar amcamlar kuzenlerim herkes bizim eve gelmişler.