2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Evet canim aynen insan once cocuklarini düşünuyo,o caresizlik aninda gözünun icine bakiyolar,kizim cok korktu arabaya bindik,bi sure titremesi geçmedi,gece de uyuyamadi korkudan,eve gidemedik koydeyiz bi sure.zaten şehir boşaldi sayilir herkes kendini kırsala attı

Allah'ım beterinden korusun ben Elazığ depreminde memlekete gitmiştim hissetmedim bu ilk oldu aşağı indik bel seviyesine kadar kar var arabalara bindik ama buz hava. Siteden bi bebek egzozdan zehirlendi arabada beklerken yol kapalı hastaneye götürdü bir sürü insan karla mücadele ederek sağ olsun belediye uyuyodu heralde. Mecbur çıktık evlere kar adım attırıyor çünkü Allah korusun hepimizi enkazda olanları özellikle

Saoalsın kuzum.. Ankaradaki doktora yazdım büyük ihtimal RSV dedi. Calpolle düşürdük ateşi nebulizatör ile serum fizyolojik ve cortair 0,25 mg veriyoruz doktorun dediği miktarda.. Nereye götürsem burda da hiç bilmiyorum. Benim bebek yemekte yemiyor. Kendimde hastayım zaten telefonu elime bile alamıyorum. Bizim buralar soğuk birde evin her yeri aynı ısı değil ısınamadık bir türlü, dışarıda göçük altındaki insanlarımızı düşünemiyorum. Hele o bebecikler
Sürekli haberleri duyuyorum Allahım yardım etsin herkese ne kadar büyük bir afet yaşıyor ülkemiz

Cok korkunç yaa,hem deprem hem kar..dışari cikamamakta çok kotu,artik kar yağmiyo ama don başladi,hava daha da soğuyacak

Cok korkunç yaa,hem deprem hem kar..dışari cikamamakta çok kotu,artik kar yağmiyo ama don başladi,hava daha da soğuyacak
Öyle gerçekten inşallah buza çekmeden ısınır hava biraz insanlara iyice zorlaşmaz beklemek. Burada da durmadan yağıyor dursun diye dua ediyoruz artık

Offf offf aynı bende öyle düşünüyorum bebek olmasa gitsek yanlarind olSak
Keske elimizden geleni yapiyoruz ama gitmek istiyorum ya hatayda antepte adanada urfada hep yakin arkadaslarimiz var esimin devreleri benim cocukluk arkadaslarim cok kotuyuz inan hic uyumadik utandik yemin ederim sıcak odada durmaya cocugu uyutup balkonlara attik kendimizi eve sıgamadik allahim dusmanima vermesin bu nasil bir felaket boyle şok icerisindeyim kendime gelemedim

Ah ah 10 il birden yetemiyorlar enkaz altında ölmeyen varsada soğuktan donarak ölmüştür Allahım ne acı
Evet izledik sosyal medyada kadin kizim donarak can verdi diye feryat ediyor malesef 120 bin kmlik bir alan nereye yetisceklerini sasirdilar zaten ulkemizde afad sayisi yeterli degil .. hipotermi cok berbat birsey oguzhan ugurun paylasiminda gordum sabah kadinin bebegi donarak can vermis allahim vermesin güzel rabbim insan aklini kaybedicek ben byle birsey gormedim her yerden felaket haberi geliyor

Allahım yardım etsin herkese çok zorrrr biz buralarda düşüncesi ile kötü olurken onlar birebir cehennemi yaşıyorlar Arkadaşlarımın akrabaları aileleri var Hatay da, Adana da yerle bir olmuş her yer yardım sayısı az, hava çok soğuk, nasıl olucak saatlerle yarışılıyor 72 saat çok önemli çokta az kaldı Kardeşim hemşire hazır bir şekilde bekliyor yardım için gitmeye Allahım kimsenin ayağına taş değdirmesin

Inşallah canim,eve nasil gidecem nasil korkmadan duracağiz hiç bilmiyorum
Çok zor valla biz bi arkadaşım müstakil evine gittik dün. Bu sabah geldik eve mecbur nöbetleşe uyuyoruz birer saat. Ne zaman normale döneriz hiç fikrim yok. Bina tepelerinden kar ve buzlar düşüyor her seferinde irkiliyoruz deprem mi diye. Siz ne zaman döneceksiniz eve

Bende diyorum eşime kız olmasaydı giderdik bişeye yardım ederdik diye. İçim acıyor dayanamıyorum valla

Kızlar deprem bölgesinde olan arkadaşlarımız var sanırım,hepinize çok geçmiş olsun. İnşallah hepiniz iyisinizdir,çok üzgünüm

Dun bende çok soğuktu çocukların üstünü örttüm içim titredi Allahim sen yardım et
Benimde dayımın kizi hatayda canımızı zor kurtardık dedi dogalgax patlamış evi su basmış bi duvarlar sağlam kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…