- 4 Ağustos 2021
- 1.357
- 1.887
- 30
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #98.821
Özelikle enkazda kalanlar için çok zor bu kış gününde bide çok kötü oldu. Dua ve maddi yardım etmekten başka bir şey gelmiyor ki elden.Elimiz kolumuz bağlı eşime diyorum cocuklar olmasa gitsek yardıma keske bi katkımız olsa
Icimm hic rahat değil
En zoru da o iste . Bu gece nasıl uyuyacaksın evde yataklarımızdaAllahım yardımcıları olsun ne kötü bi güne uyandık ülkecehava şartlarıda çok kötü, balkona bi çıktım 5 saniyede dondum bu insanlar nasıl dayancak
Özelikle enkazda kalanlar için çok zor bu kış gününde bide çok kötü oldu. Dua ve maddi yardım etmekten başka bir şey gelmiyor ki elden.
En zoru da o iste . Bu gece nasıl uyuyacaksın evde yataklarımızda
Off tüylerim diken diken okudum canım ya . Rabbim beterinden korusun Ahh ya . İnsan o an sadece çocuklarını düşünüyo dimi. Eve girdiysen kapıya kaban battaniye koy dursun kuzum . Acil çıkış olursa alıp çıkarsınCanim biz elazigdayiz,deprem merkezlerine 1-1,5 saat uzakliktayiz.cok buyuk bi deprem yaşadik.gece cok uzun ve kotuydu.bebeğe ben sarildim,ablasina babasi sarildi çömeldik.ama gunduz elbistan depremi mahvetti bizi,artik yıkiĺiyoruz dedim heralde gittik..cocuklarla evde tektim,4. Kattayiz,çocuklari aldim pijamalarla,bi tane de kaban aldim sadece sardim cocuklari, terliklerle koştuk aşagi.eşim geldi,koye gidelim dedik trafik tikandi 15 dk lik yolu 2 saatte geldik.ben ki elazig depreminde evden bile cikmamiştim.bu cok kotuydu.
Allah dahada yaşatmasın ilk ve son olsun inşaallahhCok felaketti.cocuklar bizim odada yatiyodu günduz,ben mutfaktaydim.onlarin yanina düşé kalka gittim zorla
Evet ya tek ilde bile yetişilmiyor bu kaç yer kac koy kac kasaba . Ahh Allah ım o bebek mi vefat etmis 1yasinda olan mi. YaaaBende ağlıyorum kendime gelemedim
Simdi tv haberlerde bi bebek kurtardık yolda vefat etti ne yazkkki dedi bittim
Allahim elimizden birseyde gelmiyor cocuklar olmasa direk giderdim yardıma dedim eşime içim hiç rahat değil böyle
Tek il de değil nasıl yetisecekler
Evet benm de ya eşim diyo ki şimdi nasıl uyucaz . Dışarda buz soğukta . Enkaz altında olan binlerce kişi var bence . Dayansalr bile acıya soğuğa dayanamazlar .Gözümde bir damla uyku yok kuzu aklım hep onlarda
Evet ya tek ilde bile yetişilmiyor bu kaç yer kac koy kac kasaba . Ahh Allah ım o bebek mi vefat etmis 1yasinda olan mi. Yaaaailesi fln nerde onlara noldu. Kac aile parçalandı çocuklar anneler . Çok kötü psikoloji fln kalmadı ya Allah ım yardım et sürekli bunu diyorum çok aciziz acı bize Allah ım
Evet benm de ya eşim diyo ki şimdi nasıl uyucaz . Dışarda buz soğukta . Enkaz altında olan binlerce kişi var bence . Dayansalr bile acıya soğuğa dayanamazlar .
Canim biz elazigdayiz,deprem merkezlerine 1-1,5 saat uzakliktayiz.cok buyuk bi deprem yaşadik.gece cok uzun ve kotuydu.bebeğe ben sarildim,ablasina babasi sarildi çömeldik.ama gunduz elbistan depremi mahvetti bizi,artik yıkiĺiyoruz dedim heralde gittik..cocuklarla evde tektim,4. Kattayiz,çocuklari aldim pijamalarla,bi tane de kaban aldim sadece sardim cocuklari, terliklerle koştuk aşagi.eşim geldi,koye gidelim dedik trafik tikandi 15 dk lik yolu 2 saatte geldik.ben ki elazig depreminde evden bile cikmamiştim.bu cok kotuydu.
Psklojim bozuldu bu saat oldu hala oturuyoruz esimle balkonda eve giremiyorum sicakta oturmak yatmak bana sanki diken gibi batiyor o yavrucuklar disarda enkaz altindayken allahim kimselere vermesin cok zor cok arkadaslaeimiz evsiz kalmis yakinlarini kaybetmis ayaklarinda ayakkabi bile yok kendimizi zor tutuyoruz gonullu olarak gitmemek icin bebis olmasa simdiye cikmistik yola
Ah ah 10 il birden yetemiyorlarPsklojim bozuldu bu saat oldu hala oturuyoruz esimle balkonda eve giremiyorum sicakta oturmak yatmak bana sanki diken gibi batiyor o yavrucuklar disarda enkaz altindayken allahim kimselere vermesin cok zor cok arkadaslaeimiz evsiz kalmis yakinlarini kaybetmis ayaklarinda ayakkabi bile yok kendimizi zor tutuyoruz gonullu olarak gitmemek icin bebis olmasa simdiye cikmistik yola
Evet canim gece de gunduz de cok uzun surdu.durur diye dusunduk ama bitmedi salladi salladiAy kıyamam yaa çok travmatik. Uzun surmesi de çok çok daha kötü hale getirdi her şeyi
Size de geçmis olsun canim.buralar cok soguk,bugunden sonra daha da soguyacak gece,enkaz altindan çiksınlar ya biran önceÇok geçmiş olsun canım ya gözlerim dolu dolu okudum. Elbistan depremini bende hissettim ta burdan ne yapacağımı bilemedim hemen hazırlanıp çıktık kızımla. Hala tedirginim rabbim yardımcısı olsun enkaz altındakilerin soğukta dışarda bekleyenlerin
Sagol canim benim,biz de hic kendimizde degilizmeliyke kuzum çok geçmiş olsun Rabbim yardım etsin şu zor günleri daha fazla.can kaybı olmadan atlatalım
Sabah gördüm kendime gelemedim
size de geçmis olsun canim,cok sallandik ya,biz elazig depreminde 6.8 de bu kadar sallanmadik.Çok geçmiş olsun biz de Muş ta aşırı sallandık malesef gece arabalarda sabahladık şimdi de arkadaşın iki katlı evine geldik ordayız. Oğlum hissetti sanırım bizim halimizden uyutamıyorum dalınca da çığlıkla uyanıyor. Kar hiç durmadan yağıyor dışarı da çıkamıyoruz. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.