2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Kızlar hayırlı geceler. Hepimize geçmiş olsun. Depremden etkilenen arkadaşlara özellikle büyük geçmiş olsun. Çok kötü bir hafta geçirdiğim için buraya bakamadım ama umarım can kaybı yaşayan arkadaşımız yoktur. Çok üzgünüm:KK43:

Annemler iyi çok şükür ama çok korkuyorlar. Soğukta kaldılar dışarıda. Ablam Mardin de tek başına kaldı arabada kalıyor. Aklım hep onlarda birşey olacak diye diken üzerindeyim. Çok saolun kızlar sorduğunuz için. Umarım deprem bölgesinde olan arkadaşlar iyidir. TLf bozuk olduğu için çok bakamıyorum da 🤦‍♀️

Canim biz elazigdayiz,deprem merkezlerine 1-1,5 saat uzakliktayiz.cok buyuk bi deprem yaşadik.gece cok uzun ve kotuydu.bebeğe ben sarildim,ablasina babasi sarildi çömeldik.ama gunduz elbistan depremi mahvetti bizi,artik yıkiĺiyoruz dedim heralde gittik..cocuklarla evde tektim,4. Kattayiz,çocuklari aldim pijamalarla,bi tane de kaban aldim sadece sardim cocuklari, terliklerle koştuk aşagi.eşim geldi,koye gidelim dedik trafik tikandi 15 dk lik yolu 2 saatte geldik.ben ki elazig depreminde evden bile cikmamiştim.bu cok kotuydu.
Kızlar çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Havalar soğuk, yollar tıkalı, yardımlar ulaşamıyor, insanlar sevdiklerini enkaz altında bırakıp gidemiyorlar, ateş yakıp bekliyorlar... Allah yardımcıları olsun 🙁

Canim biz elazigdayiz,deprem merkezlerine 1-1,5 saat uzakliktayiz.cok buyuk bi deprem yaşadik.gece cok uzun ve kotuydu.bebeğe ben sarildim,ablasina babasi sarildi çömeldik.ama gunduz elbistan depremi mahvetti bizi,artik yıkiĺiyoruz dedim heralde gittik..cocuklarla evde tektim,4. Kattayiz,çocuklari aldim pijamalarla,bi tane de kaban aldim sadece sardim cocuklari, terliklerle koştuk aşagi.eşim geldi,koye gidelim dedik trafik tikandi 15 dk lik yolu 2 saatte geldik.ben ki elazig depreminde evden bile cikmamiştim.bu cok kotuydu.
Çok geçmiş olsun canım ya gözlerim dolu dolu okudum. Elbistan depremini bende hissettim ta burdan ne yapacağımı bilemedim hemen hazırlanıp çıktık kızımla. Hala tedirginim rabbim yardımcısı olsun enkaz altındakilerin soğukta dışarda bekleyenlerin 😭

Yaa gece 4bucukta emmeye kapaktı kız neyse tel e bakayım dedim. Bir baktım eyvahlar olsun . Gece o saatten beri uyuyamadım ağla ağla çok üzüldüm ya. İzmir depremini yaşadık ki o 7.1 dı bu 7.8 düşünemiyorum o siddeti . Tüylerim diken diken.
Hemen halam a ulaştım gece şükür o iyi o taraflarda çok ark larim var çoğuna ulaştım ama 3kisiye hala haber alamadım donmediler .
Soğuk kar kış o bebekler çocuklar Allah ım yardım et ya nolur çok aciziz ya çok

Bende ağlıyorum kendime gelemedim
Simdi tv haberlerde bi bebek kurtardık yolda vefat etti ne yazkkki dedi bittim
Allahim elimizden birseyde gelmiyor cocuklar olmasa direk giderdim yardıma dedim eşime içim hiç rahat değil böyle
Tek il de değil nasıl yetisecekler

Çok geçmiş olsun canım ya gözlerim dolu dolu okudum. Elbistan depremini bende hissettim ta burdan ne yapacağımı bilemedim hemen hazırlanıp çıktık kızımla. Hala tedirginim rabbim yardımcısı olsun enkaz altındakilerin soğukta dışarda bekleyenlerin 😭

meliyke meliyke kuzum çok geçmiş olsun Rabbim yardım etsin şu zor günleri daha fazla.can kaybı olmadan atlatalım
Sabah gördüm kendime gelemedim

Deprem olmuş hisseden bölgede oturan kızlar var mıydı aramızda?? @-Murphy kuzum ailen nasıl??
Kızlar ben soğuk aldım hastalandım 1 haftadır. Zaten şehir dışındaydık. Dün akşam eve geldik hiçbir şeye bakamadım bu süre zarfında.. Bugünde benim miniş önce hırıltı gibi ses alış verişi var sanki arada balgam var gibi bilemedim. Sabah ateşi yoktu. Yanakları kızarmış şimdi baktım 38.8 ile 38,5 koltuk altları üstünü soydum. Napabilirim?

Geçmiş olsun kuzu
Benim kizda hasta antibiyotik iğne alıyor bacaklarından vuruldu bugün 3 gün yarın son iğnesi kaldı sen hemen götür bi doktora ilerlemeden ateşi içinde ateş düşürücü ve ılık banyo bide limon sürüyorum eklem.yerlerine

Çok geçmiş olsun biz de Muş ta aşırı sallandık malesef gece arabalarda sabahladık şimdi de arkadaşın iki katlı evine geldik ordayız. Oğlum hissetti sanırım bizim halimizden uyutamıyorum dalınca da çığlıkla uyanıyor. Kar hiç durmadan yağıyor dışarı da çıkamıyoruz. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Çok geçmiş olsun biz de Muş ta aşırı sallandık malesef gece arabalarda sabahladık şimdi de arkadaşın iki katlı evine geldik ordayız. Oğlum hissetti sanırım bizim halimizden uyutamıyorum dalınca da çığlıkla uyanıyor. Kar hiç durmadan yağıyor dışarı da çıkamıyoruz. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Canım çok geçmiş olsun Rabbim yardımcınız olsun

Annemler iyi çok şükür ama çok korkuyorlar. Soğukta kaldılar dışarıda. Ablam Mardin de tek başına kaldı arabada kalıyor. Aklım hep onlarda birşey olacak diye diken üzerindeyim. Çok saolun kızlar sorduğunuz için. Umarım deprem bölgesinde olan arkadaşlar iyidir. TLf bozuk olduğu için çok bakamıyorum da 🤦‍♀️
Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcımız olsun atlatalım hep birlikte bu günleri

Cok geçmiş olsun kuzum

X