- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #98.781
İslak bezle koltuk altinı alnına falan koy kendine gelsinDeprem olmuş hisseden bölgede oturan kızlar var mıydı aramızda?? M -Murphy kuzum ailen nasıl??
Kızlar ben soğuk aldım hastalandım 1 haftadır. Zaten şehir dışındaydık. Dün akşam eve geldik hiçbir şeye bakamadım bu süre zarfında.. Bugünde benim miniş önce hırıltı gibi ses alış verişi var sanki arada balgam var gibi bilemedim. Sabah ateşi yoktu. Yanakları kızarmış şimdi baktım 38.8 ile 38,5 koltuk altları üstünü soydum. Napabilirim?
Aman iyi iyi iyilerse çok zor bu süreç off busefer cokkötü olduAnnemler iyi çok şükür ama çok korkuyorlar. Soğukta kaldılar dışarıda. Ablam Mardin de tek başına kaldı arabada kalıyor. Aklım hep onlarda birşey olacak diye diken üzerindeyim. Çok saolun kızlar sorduğunuz için. Umarım deprem bölgesinde olan arkadaşlar iyidir. TLf bozuk olduğu için çok bakamıyorum da
Evett burdakileri kim nerde oturuyor çok bilmiyorum aslındaKızlar ülkece hepimize geçmiş olsun. Kim nerde yaşıyo çok bilmiyorum ama var mi mağdur durumda olan, elimizden geldiğince burdan da duyarsak bişe ler yaparız ins .Dualarımız depremzedelerle
Ayy ne zormuş ya gece 2de uyudu benim kız, ota b..a ağlıyo perişan oldum şükür ilk dişimiz çıkıyoBu dişler zaten anamızi ağlattı
Allahım yardımcıları olsun ne kötü bi güne uyandık ülkeceKızlar ülkece hepimize geçmiş olsun. Kim nerde yaşıyo çok bilmiyorum ama var mi mağdur durumda olan, elimizden geldiğince burdan da duyarsak bişe ler yaparız ins .Dualarımız depremzedelerle
Bugün benimkide oyle ota boha herşeye ağlıyoAyy ne zormuş ya gece 2de uyudu benim kız, ota b..a ağlıyo perişan oldum şükür ilk dişimiz çıkıyo
Çok çok geçmiş olsun ailene cnm.Annemler iyi çok şükür ama çok korkuyorlar. Soğukta kaldılar dışarıda. Ablam Mardin de tek başına kaldı arabada kalıyor. Aklım hep onlarda birşey olacak diye diken üzerindeyim. Çok saolun kızlar sorduğunuz için. Umarım deprem bölgesinde olan arkadaşlar iyidir. TLf bozuk olduğu için çok bakamıyorum da
Herkes suskun durum çok fena canımdeprem bolgesindeki arkadaslar hepinize gecmisolsun, herkes iyi mi acaba ya pek yazilmamis da
Canim biz elazigdayiz,deprem merkezlerine 1-1,5 saat uzakliktayiz.cok buyuk bi deprem yaşadik.gece cok uzun ve kotuydu.bebeğe ben sarildim,ablasina babasi sarildi çömeldik.ama gunduz elbistan depremi mahvetti bizi,artik yıkiĺiyoruz dedim heralde gittik..cocuklarla evde tektim,4. Kattayiz,çocuklari aldim pijamalarla,bi tane de kaban aldim sadece sardim cocuklari, terliklerle koştuk aşagi.eşim geldi,koye gidelim dedik trafik tikandi 15 dk lik yolu 2 saatte geldik.ben ki elazig depreminde evden bile cikmamiştim.bu cok kotuydu.Kızlar ülkece hepimize geçmiş olsun. Kim nerde yaşıyo çok bilmiyorum ama var mi mağdur durumda olan, elimizden geldiğince burdan da duyarsak bişe ler yaparız ins .Dualarımız depremzedelerle
Anaa kızz elazığdamı oturuyodun sen ben istanbulda oturuyodun sandımCanim biz elazigdayiz,deprem merkezlerine 1-1,5 saat uzakliktayiz.cok buyuk bi deprem yaşadik.gece cok uzun ve kotuydu.bebeğe ben sarildim,ablasina babasi sarildi çömeldik.ama gunduz elbistan depremi mahvetti bizi,artik yıkiĺiyoruz dedim heralde gittik..cocuklarla evde tektim,4. Kattayiz,çocuklari aldim pijamalarla,bi tane de kaban aldim sadece sardim cocuklari, terliklerle koştuk aşagi.eşim geldi,koye gidelim dedik trafik tikandi 15 dk lik yolu 2 saatte geldik.ben ki elazig depreminde evden bile cikmamiştim.bu cok kotuydu.
Bu burda yasadiğim 3.buyuk deprem.ama bu sonuncu tramva yapti.cok korktuk,kizim arabaya binince korkudan tir tir titriyodu.hepimiz saprasi olduk korkudan,kimse şehirde kalmadiAnaa kızz elazığdamı oturuyodun sen ben istanbulda oturuyodun sandım
Ayyyy meliykk neler yaşadın rabbim bidaha yaşatmasın çokzorrbu deprem zaten erzincandan daha felaketiymiş cok geçmiş olsun
Canım sagol,cok zor oluyo.cocuklar olunca daha bi korkuyo insan.Allah yaşatmasin boyle acılar.enkaz altinda cok insan kaldı,bu sogukta Allah yardimcilari olsun cok acı çok
Kalırmı çok fena birşey oldu zaten çocuklar buanı unutmayacak psikoloji insaallahh yerine gelirBu burda yasadiğim 3.buyuk deprem.ama bu sonuncu tramva yapti.cok korktuk,kizim arabaya binince korkudan tir tir titriyodu.hepimiz saprasi olduk korkudan,kimse şehirde kalmadi
Kizim cok korktu ya,zorla uyudu şimdi,anne deprem olur mu diye diye uyuduKalırmı çok fena birşey oldu zaten çocuklar buanı unutmayacak psikoloji insaallahh yerine gelir
Yaaaaa oğlan anlamamıştirr dimii küçücük bebeKizim cok korktu ya,zorla uyudu şimdi,anne deprem olur mu diye diye uyudu