2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Kızlar hayırlı geceler. Hepimize geçmiş olsun. Depremden etkilenen arkadaşlara özellikle büyük geçmiş olsun. Çok kötü bir hafta geçirdiğim için buraya bakamadım ama umarım can kaybı yaşayan arkadaşımız yoktur. Çok üzgünüm

Kızlar çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Havalar soğuk, yollar tıkalı, yardımlar ulaşamıyor, insanlar sevdiklerini enkaz altında bırakıp gidemiyorlar, ateş yakıp bekliyorlar... Allah yardımcıları olsun

Çok geçmiş olsun canım ya gözlerim dolu dolu okudum. Elbistan depremini bende hissettim ta burdan ne yapacağımı bilemedim hemen hazırlanıp çıktık kızımla. Hala tedirginim rabbim yardımcısı olsun enkaz altındakilerin soğukta dışarda bekleyenlerin

Bende ağlıyorum kendime gelemedim
Simdi tv haberlerde bi bebek kurtardık yolda vefat etti ne yazkkki dedi bittim
Allahim elimizden birseyde gelmiyor cocuklar olmasa direk giderdim yardıma dedim eşime içim hiç rahat değil böyle
Tek il de değil nasıl yetisecekler

meliyke kuzum çok geçmiş olsun Rabbim yardım etsin şu zor günleri daha fazla.can kaybı olmadan atlatalım
Sabah gördüm kendime gelemedim

Geçmiş olsun kuzu
Benim kizda hasta antibiyotik iğne alıyor bacaklarından vuruldu bugün 3 gün yarın son iğnesi kaldı sen hemen götür bi doktora ilerlemeden ateşi içinde ateş düşürücü ve ılık banyo bide limon sürüyorum eklem.yerlerine

Çok geçmiş olsun biz de Muş ta aşırı sallandık malesef gece arabalarda sabahladık şimdi de arkadaşın iki katlı evine geldik ordayız. Oğlum hissetti sanırım bizim halimizden uyutamıyorum dalınca da çığlıkla uyanıyor. Kar hiç durmadan yağıyor dışarı da çıkamıyoruz. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Canım çok geçmiş olsun Rabbim yardımcınız olsun

Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcımız olsun atlatalım hep birlikte bu günleri

Cok geçmiş olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…