- 30 Mart 2013
- 2.841
- 4.578
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #98.801
Tabi canim hiçbisey anlamadi.kizimda elazig depremini hic anlamamistiYaaaaa oğlan anlamamıştirr dimii küçücük bebe
Oda küçüktü tabiii nesekii oyun sanmıştır oğlanTabi canim hiçbisey anlamadi.kizimda elazig depremini hic anlamamisti
Annemler iyi çok şükür ama çok korkuyorlar. Soğukta kaldılar dışarıda. Ablam Mardin de tek başına kaldı arabada kalıyor. Aklım hep onlarda birşey olacak diye diken üzerindeyim. Çok saolun kızlar sorduğunuz için. Umarım deprem bölgesinde olan arkadaşlar iyidir. TLf bozuk olduğu için çok bakamıyorum da
Kızlar çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Havalar soğuk, yollar tıkalı, yardımlar ulaşamıyor, insanlar sevdiklerini enkaz altında bırakıp gidemiyorlar, ateş yakıp bekliyorlar... Allah yardımcıları olsunCanim biz elazigdayiz,deprem merkezlerine 1-1,5 saat uzakliktayiz.cok buyuk bi deprem yaşadik.gece cok uzun ve kotuydu.bebeğe ben sarildim,ablasina babasi sarildi çömeldik.ama gunduz elbistan depremi mahvetti bizi,artik yıkiĺiyoruz dedim heralde gittik..cocuklarla evde tektim,4. Kattayiz,çocuklari aldim pijamalarla,bi tane de kaban aldim sadece sardim cocuklari, terliklerle koştuk aşagi.eşim geldi,koye gidelim dedik trafik tikandi 15 dk lik yolu 2 saatte geldik.ben ki elazig depreminde evden bile cikmamiştim.bu cok kotuydu.
Yok canim hasar gormedi.elazig depreminden sonra bakanlik butun evleri tek tek gezmişti zaten,saglamdiOda küçüktü tabiii nesekii oyun sanmıştır oğlan
Eviniz iyimi hasar gördümü
Çook şükür canımYok canim hasar gormedi.elazig depreminden sonra bakanlik butun evleri tek tek gezmişti zaten,saglamdi
Canim sagol,Allah yardimcilari olsunKızlar çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Havalar soğuk, yollar tıkalı, yardımlar ulaşamıyor, insanlar sevdiklerini enkaz altında bırakıp gidemiyorlar, ateş yakıp bekliyorlar... Allah yardımcıları olsun
Cok felaketti.cocuklar bizim odada yatiyodu günduz,ben mutfaktaydim.onlarin yanina düşé kalka gittim zorlaÇook şükür canım
Allah dahada yaşatmasın çok zorr erzincandan sonra en felaket bi depremiydi
Ay kıyamam yaa çok travmatik. Uzun surmesi de çok çok daha kötü hale getirdi her şeyiCok felaketti.cocuklar bizim odada yatiyodu günduz,ben mutfaktaydim.onlarin yanina düşé kalka gittim zorla
Çok geçmiş olsun canım ya gözlerim dolu dolu okudum. Elbistan depremini bende hissettim ta burdan ne yapacağımı bilemedim hemen hazırlanıp çıktık kızımla. Hala tedirginim rabbim yardımcısı olsun enkaz altındakilerin soğukta dışarda bekleyenlerinCanim biz elazigdayiz,deprem merkezlerine 1-1,5 saat uzakliktayiz.cok buyuk bi deprem yaşadik.gece cok uzun ve kotuydu.bebeğe ben sarildim,ablasina babasi sarildi çömeldik.ama gunduz elbistan depremi mahvetti bizi,artik yıkiĺiyoruz dedim heralde gittik..cocuklarla evde tektim,4. Kattayiz,çocuklari aldim pijamalarla,bi tane de kaban aldim sadece sardim cocuklari, terliklerle koştuk aşagi.eşim geldi,koye gidelim dedik trafik tikandi 15 dk lik yolu 2 saatte geldik.ben ki elazig depreminde evden bile cikmamiştim.bu cok kotuydu.
Yaa gece 4bucukta emmeye kapaktı kız neyse tel e bakayım dedim. Bir baktım eyvahlar olsun . Gece o saatten beri uyuyamadım ağla ağla çok üzüldüm ya. İzmir depremini yaşadık ki o 7.1 dı bu 7.8 düşünemiyorum o siddeti . Tüylerim diken diken.
Hemen halam a ulaştım gece şükür o iyi o taraflarda çok ark larim var çoğuna ulaştım ama 3kisiye hala haber alamadım donmediler .
Soğuk kar kış o bebekler çocuklar Allah ım yardım et ya nolur çok aciziz ya çok
Ya kaban da Zara dan bakayım diyorum ama hemen indirime girdiği an bitiyo. Küçük kıza var ablasından da büyüğe lazım seneye . 9yas alcam ya giysin iki yıl ins
Çok geçmiş olsun canım ya gözlerim dolu dolu okudum. Elbistan depremini bende hissettim ta burdan ne yapacağımı bilemedim hemen hazırlanıp çıktık kızımla. Hala tedirginim rabbim yardımcısı olsun enkaz altındakilerin soğukta dışarda bekleyenlerin
Deprem olmuş hisseden bölgede oturan kızlar var mıydı aramızda?? @-Murphy kuzum ailen nasıl??
Kızlar ben soğuk aldım hastalandım 1 haftadır. Zaten şehir dışındaydık. Dün akşam eve geldik hiçbir şeye bakamadım bu süre zarfında.. Bugünde benim miniş önce hırıltı gibi ses alış verişi var sanki arada balgam var gibi bilemedim. Sabah ateşi yoktu. Yanakları kızarmış şimdi baktım 38.8 ile 38,5 koltuk altları üstünü soydum. Napabilirim?
Çok geçmiş olsun biz de Muş ta aşırı sallandık malesef gece arabalarda sabahladık şimdi de arkadaşın iki katlı evine geldik ordayız. Oğlum hissetti sanırım bizim halimizden uyutamıyorum dalınca da çığlıkla uyanıyor. Kar hiç durmadan yağıyor dışarı da çıkamıyoruz. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Canim biz elazigdayiz,deprem merkezlerine 1-1,5 saat uzakliktayiz.cok buyuk bi deprem yaşadik.gece cok uzun ve kotuydu.bebeğe ben sarildim,ablasina babasi sarildi çömeldik.ama gunduz elbistan depremi mahvetti bizi,artik yıkiĺiyoruz dedim heralde gittik..cocuklarla evde tektim,4. Kattayiz,çocuklari aldim pijamalarla,bi tane de kaban aldim sadece sardim cocuklari, terliklerle koştuk aşagi.eşim geldi,koye gidelim dedik trafik tikandi 15 dk lik yolu 2 saatte geldik.ben ki elazig depreminde evden bile cikmamiştim.bu cok kotuydu.
Çok geçmiş olsun biz de Muş ta aşırı sallandık malesef gece arabalarda sabahladık şimdi de arkadaşın iki katlı evine geldik ordayız. Oğlum hissetti sanırım bizim halimizden uyutamıyorum dalınca da çığlıkla uyanıyor. Kar hiç durmadan yağıyor dışarı da çıkamıyoruz. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcımız olsun atlatalım hep birlikte bu günleriAnnemler iyi çok şükür ama çok korkuyorlar. Soğukta kaldılar dışarıda. Ablam Mardin de tek başına kaldı arabada kalıyor. Aklım hep onlarda birşey olacak diye diken üzerindeyim. Çok saolun kızlar sorduğunuz için. Umarım deprem bölgesinde olan arkadaşlar iyidir. TLf bozuk olduğu için çok bakamıyorum da
Allah razı olsun canım insan ne yapacağını da bilemiyor beterinden korusun inşallahCanım çok geçmiş olsun Rabbim yardımcınız olsun
Allah razı olsun canım insan ne yapacağını da bilemiyor beterinden korusun inşallah
Annemler iyi çok şükür ama çok korkuyorlar. Soğukta kaldılar dışarıda. Ablam Mardin de tek başına kaldı arabada kalıyor. Aklım hep onlarda birşey olacak diye diken üzerindeyim. Çok saolun kızlar sorduğunuz için. Umarım deprem bölgesinde olan arkadaşlar iyidir. TLf bozuk olduğu için çok bakamıyorum da