- 10 Temmuz 2015
- 3.237
- 3.074
- 35
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #98.601
Evet kızlar kendileri yapıyor eşimin yeğeni öyle aynı bizim gb ler 10 kg kaldırıyo
BayılirrAaa çok iyiymiş bu ben bunu yapıp vereyimsagol
Söyle baheeemmmOnu boşver başka buldum
Ya işte olabildiği kadariyla rahatım evet:)Rahatsın ne güzel öyle olmak lazım aslında ben full stresim
Yok canım, pinteresttennerde o şans bizdee:) bu arada fotodaki sen misinnn
Laf olsun torba dolsunKuzum öyle bişey ki defalarca söyle anlamiyo. Her gordugunde ama her gördüğünde hep aynı laflar aynı konular eşim bile dedalarca uyarıyı yok yanı.
Bn lafımı söylüyorum zaten ama sen söyle sen dinle iste . Bi dahaki görüşmede yine aynıeşim artık dinleme ya diyo . İnan kafam kaldırmıyor canım ya yeminle böyle bişe görmedim bn
Yok canım, pinterestten
Laf olsun torba dolsunbaşka yerlere bakıyorum ben de bazen başa sarınca algım dağıldı sanar da anlatmayı bırakır belki diye. Burhan altıntopun "hağğ evet cağnım o dediginden, hıı hıım" diye bi repliği vardı hep o replik canlanıyo kafamda her defasında ölü taklidi yap sen de guzum bi dahakine belki vaz geçer
Ay yazık yaa kıyamam, insanın sinirleri çok bozuluyo öyle anlardaAyyy anca totom yer gördü yaa
Yumurta vermeye başla dedi ama çok minicik ver dedi kontrol et dedi ertesi güne birazdaha fazla ver dedi öyle öylee bakarsın dedi iyi giderse yapmaya başlarsın dedi
78450 olmuş kilosu
Boyu 67 olmuş falan öyle yanii 8 aylık için
Hee bide akcigerlere falan demirlere bakmak icin kan testi aldılar ayyy içim gitti damarı yok iğneyi soktu daamrı aramaya çalıştı ağla ağla mahvoldu benimkızım
Yorumları da baya iyiymiş, daha yeni iki adet lekeli zıbın çöpe gitti..
Afiyet olsun canım. Pekmez mi o? Kaç kaşık pekmez veriyosun. Bir de bisküvi mi ezip karıştırdın? Baya baya da zengin bi kahvaltı, bitiriyo mu canım bunların hepsini maşallahhGünaydın kızlar dünün aynısı :)
Eki Görüntüle 3202464
Sormaa gözler yaş içindeAy yazık yaa kıyamam, insanın sinirleri çok bozuluyo öyle anlardaBenim kızımda da 3.de anca bulmuştu damarı, sokup çıkartıkça çocuğum helak olmuştu ağlamaktan. 3.yede bulamasa başka biri denesin artık, yeter diycektim
Harikasın bebegimmGünaydın kızlar dünün aynısı :)
Eki Görüntüle 3202464
Ben kullanıyorum memnunum demir ilacını bile çıkardıAy yazık yaa kıyamam, insanın sinirleri çok bozuluyo öyle anlardaBenim kızımda da 3.de anca bulmuştu damarı, sokup çıkartıkça çocuğum helak olmuştu ağlamaktan. 3.yede bulamasa başka biri denesin artık, yeter diycektim
Nereye gidiyiiinnnnnÖğlene de sulu bebek köftesi yaptım termosa aldım yanıma