2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
BOyle canım ekmek üstüne cay gezdiriyosun peynir zeytin

Eklentiler

• Screenshot_20220510-122253_Opera.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 26

nerde o şans bizdee:) bu arada fotodaki sen misinnn
Jou sweetgirlcandy M -Murphy Siz ne güzel yemekler yapıyorsunuz böyle ya

sendende görelim sürekli beybi:)
Keçiboynuzu unu da hiç almadım ama iyi fikir
Yedimi paşamızzz ooyyy afiyetler olsunn

keçiboynuzlu kaşık maması aldım hiç beğenmedim tadını :)
Kizlar bu hem bizim menumuz hem de bebişin menusu.yayla corbasi şuan tuzsuz,kiymali kuru dolma da biber salçasi kullandim tuz fazla degil ama yine de var biraz ruz tabi.bide erik,kayisi ve ayva karişik hoşaf vaaar:)

vaaayy bugün mide bayram edecek
Arpa sehriye pilavı
Kefirli yogurt
Tavuk suyunda sebze haşlama salcali yaptim bizde yeriz diye
Bide elma suyu vardi ama onu döktüm cocukla boğuşurken mama sandalyesinden

çok güzel görünüyor yarasın minnoka

kıyamam minnoka ya alan kişi becerememiş. benim kızında damarı çok ince bulmakta zorlandılar ama tek atışta uldu neyse ki. Doktorun erken almasıda kötü olmuş inş diğer ay istemezler

Teşekkür ederiz teyzesi

Ben tuzsuz,fazla baharatsiz olduğu surece veriyorum artik bebişe.bana da kolaylik oluyo.
Yalniz bu akşam kaymakli kadayif vardi yemekten sonra bikaç verdim bayildi.ver ver diye ağzini acti durdu,şekerliydi ama biraz yedi valla

ben işte tatlı işlerine cesaret edemiyorum annemde bitter çikolata tattırmıştı

Ya kolay gelsin kuzum çok uğraşma bi tatlı bi tuzlu yeter ya.
Zaten biri gelecekse en az iki gün gerekiyor bize

Kuzum öyle bişey ki defalarca söyle anlamiyo. Her gordugunde ama her gördüğünde hep aynı laflar aynı konular eşim bile dedalarca uyarıyı yok yanı.
Bn lafımı söylüyorum zaten ama sen söyle sen dinle iste . Bi dahaki görüşmede yine aynı eşim artık dinleme ya diyo . İnan kafam kaldırmıyor canım ya yeminle böyle bişe görmedim bn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…