2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Afiyet olsun canım. Pekmez mi o? Kaç kaşık pekmez veriyosun. Bir de bisküvi mi ezip karıştırdın? Baya baya da zengin bi kahvaltı, bitiriyo mu canım bunların hepsini maşallahh

Evet dut pekmezi canım 1 kaşık veriyorum her sabah içine ceviz rendeliyorum bir tane. Pankekin ikisini ve diğerleri yedi

Sende at artıkk bişiyleeerrrr
Yafrum benim bebem yemiyy zorla bir kaç kaşık ne alırsa işte.
Bugün dolma biber yapcam inşallah yer dur atim tarif
Siz nasil basladiniz denemelere, ben de vericm ama korkuyorum doktorum yonlendirmedi hic
Doktorumız önce fırınlanmış ürünleri denememizi istedi pek bir belirti olmadı sonra yoğurt peynir yedim ama yine eski halimize döndük yüzü kızardı aşırı kusmalar gaz derken diyete geri döndüm
Ay sonu tekrar deneme yapcam bir şey olmazsa diğer ay bebeğe de verebileceğiz

İnşallah canım sabret bebeğin için geçici bir süre. Memeden bırakıp mamaya geçme emdiği sürece emzir. Diyetine dikkat edersen en kısa zamanda toparlanır inşallah

Normal canım Azra azıyı çıkarırken 4 ay hiçbirşey yemedi süt üçti sadece.Her bebiş farklı tepki veriyor.Annem anlatır ben de birşey yememişim sürekli kg veriyormuşum diş döneminde.

Kız bebişlerden çüş almak cok zor iş.Altı açık bekliyordum elimde kapla her yeri kirletiyordu.Kasıgına ılık su dokunduruyordum daha kolay yapıyordu.Sonda zor 2 haftalıktık taktılar kıyamet kopardı acıdan nasıl inledi yavrum

Hepisinze selam kızlar.Biz hastaneden cıktık ameliyat iyi geçti çok şükür.3 saat ameliyatta kaldı bayğı endişelendim.Makatın üstündeki delikte kist varmıs aldılar.İyileşme sfhasındayız.Muz kalmamıs evde oğluşa ne yediricem kahvaltıdiye onu düşünüyorum ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…