- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #98.621
Afiyetler olssuuunnnnn
Kız Ankaraya doktora dedim ya amaan beni dinlemiyonNereye gidiyiiinnnnn
Sabahın 7 sinde yedikAfiyetler olssuuunnnnn
Aboooo buara biz 9da kalkiyoz♥Sabahın 7 sinde yedik
Amaaann unutuyomm bee canoo kafammi kaldı hic sandalyeye oturmuyo buara cok yordu beni bukız boyle değelldi yaKız Ankaraya doktora dedim ya amaan beni dinlemiyon
Afiyet olsun canım. Pekmez mi o? Kaç kaşık pekmez veriyosun. Bir de bisküvi mi ezip karıştırdın? Baya baya da zengin bi kahvaltı, bitiriyo mu canım bunların hepsini maşallahh
Yafrum benim bebem yemiyySende at artıkk bişiyleeerrrr
Doktorumız önce fırınlanmış ürünleri denememizi istedi pek bir belirti olmadı sonra yoğurt peynir yedim ama yine eski halimize döndük yüzü kızardı aşırı kusmalar gaz derken diyete geri döndümSiz nasil basladiniz denemelere, ben de vericm ama korkuyorum doktorum yonlendirmedi hic
İnşallah canım sabret bebeğin için geçici bir süre. Memeden bırakıp mamaya geçme emdiği sürece emzir. Diyetine dikkat edersen en kısa zamanda toparlanır inşallahEvet kalsiyum takviyesi verdi.sut urunleri tuketme bi bakalim 2 hafta snra kontrolü var orda takip edelim dedii. Ilk cok bocaladiim.korktum bisey olursa bebegime diye annelik psikolojisi insallah zamanla gecer de rahat ederiz tesekkurler cevap icin
Normal canım Azra azıyı çıkarırken 4 ay hiçbirşey yemedi süt üçti sadece.Her bebiş farklı tepki veriyor.Annem anlatır ben de birşey yememişim sürekli kg veriyormuşum diş döneminde.İçiyor ama mama içtiğindeki gibi bez dolmuyor. Az az yapıyor çişini. Bizimde başta iyi gidiyordu sonra azaldı. Daha doğrusu dişler mahvetti erkenden arka arkaya gelince. Ya bilmiyorum bu kadar iştahsızlık dişte garip yani.
Kız bebişlerden çüş almak cok zor iş.Altı açık bekliyordum elimde kapla her yeri kirletiyordu.Kasıgına ılık su dokunduruyordum daha kolay yapıyordu.Sonda zor 2 haftalıktık taktılar kıyamet kopardı acıdan nasıl inledi yavrumMama içmediği için sonta takınca gelmedi çişi. 2 damla geldi onu kültüre yolladık. Ama tahlil için olmadı. Su falan içirdim o da hareket edecem diye çıktı dışına yaptı çişini. Bakalım kültürden ne çıkacak ona göre yol izliycez.
Aynen öyle yaptım bende şaşırdım ama vaya uzunmuş
Küçük küşük parçalardan damağıyla ezer zaten canım onu.Genelde seviyorlar inş yer.Jou
Tırsıyorum tabi bu biberden ama kabuğunu soyup minik minik parçalarım diye düşünüyorum yer mi acaba
Dil refleksi canım onlarda bu dili ile itiyor sen tekrr ağzına ver oğlanı oyle oyle alıştırdımSinir ediyo beni bu kızzz yaaaa ağzına veriyorum pütürlüyoo tükürüyo gibi oynuyo resmenn oooyyyyy
Yok bahsettiğim başka birşey itmiyo pııııŕrrrr yapıyoDil refleksi canım onlarda bu dili ile itiyor sen tekrr ağzına ver oğlanı oyle oyle alıştırdım
İnşallah canımKüçük küşük parçalardan damağıyla ezer zaten canım onu.Genelde seviyorlar inş yer.
Pilavı sen lapa lapa yap daha rahat yer biber zaten yumuşacık oluyo aşkomm minik minik agzin ucundan verki anlasın çiğnesin hemen yutmasınJou
Tırsıyorum tabi bu biberden ama kabuğunu soyup minik minik parçalarım diye düşünüyorum yer mi acaba
Hahahah oyun oynuyor cadı:)))Yok bahsettiğim başka birşey itmiyo pııııŕrrrr yapıyo
Bizde geç kalkardık tersine döndüAboooo buara biz 9da kalkiyoz♥
Feleğin şaştıAmaaann unutuyomm bee canoo kafammi kaldı hic sandalyeye oturmuyo buara cok yordu beni bukız boyle değelldi ya
Tamam kuşum inşallah yerPilavı sen lapa lapa yap daha rahat yer biber zaten yumuşacık oluyo aşkomm minik minik agzin ucundan verki anlasın çiğnesin hemen yutmasın