- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #98.581
Eevt bende şaşırdım simdi istemesineİyi bari ben 1 yumurta verdim bugün
Anaaa niye şimdi aldılar kanı 9.ayda alınıyordu yavrum benim yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eevt bende şaşırdım simdi istemesineİyi bari ben 1 yumurta verdim bugün
Anaaa niye şimdi aldılar kanı 9.ayda alınıyordu yavrum benim yaaa
BOyle canım ekmek üstüne cay gezdiriyosun peynir zeytinAaa kız nasılmış hiç bilmiyorum eşim de Rizeli benm
Sütten en az 1 saat sonra verin karnı tok olduğu için yemiyor olabilir.
Aynı şeyleri yaşadım. Mukuslu kaka ek gıdaya geçene kadar devam etti. Kaşının üzerinde de döküntü vardı. Ben de bütün süt ürünlerini kestim. Ben 1-2 ay önce yemeye başladım. Kızım da yavaş yavaş 1 aydır alıyordu artık tam olarak yoğurt da veriyorum. Kısacası zamanla geçen bir şey. Daha önce iki kes diyet açma yapmıştık başarısız olunca tekrar devam etmiştik ama şükür geçti gitti. En büyük derdimiz bu olsun Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin
Vallahi ya okadar boşa uğraşmışım hatta kendi ım ım diye istedi bile col mutlu oldum ilk kez bukadar cok yemek yediAha ahsen de öyle elimle ne versem yiyor yok demiyor
Kuzum kendi eliyle yapamiyor ya mıncıklıyo yere atiyiAyyysüperr kızz daha ver yesin eliyle
Erkende olabiliyor demek ki. Almişim yaEevt bende şaşırdım simdi istemesine
Evett ee 9 ayındada sağlıkocağı isticek şimdi asiyla beraber oyyyyErkende olabiliyor demek ki. Almişim ya
Biz geçen ay verdik doktorumuz öyle istedi de. Ben olsam vermem nasıl olsa veriyon ne gereği var yazık yavrumaEvett ee 9 ayındada sağlıkocağı isticek şimdi asiyla beraber oyyyy
O benim ekran görüntüm kime attıysam almışsın hemen tanıdımSoda matik yanlış atmışım ayy ne alakaaysaa simin55
Hahahahahaha evett buraya atmıştınnbende aldım ss oyle duruyo ama bitürlü hala alamadım unutmuşum resmenO benim ekran görüntüm kime attıysam almışsın hemen tanıdım
Evettt geçen ay isticekmiş şimdi istemiş bide bilmiyorum yani zor işler bunlarBiz geçen ay verdik doktorumuz öyle istedi de. Ben olsam vermem nasıl olsa veriyon ne gereği var yazık yavruma
M -Murphy sweetgirlcandy Jou (başka da vardır mutlaka benim gözden kacırdığım ) harcanıyolar burda Youtubedan kanal açıp yaptıklarını paylaşsalar köşeyi dönecekler haberleri yok
Keçiboynuzu unu da hiç almadım ama iyi fikir
Yedimi paşamızzz ooyyy afiyetler olsunn
Kizlar bu hem bizim menumuz hem de bebişin menusu.yayla corbasi şuan tuzsuz,kiymali kuru dolma da biber salçasi kullandim tuz fazla degil ama yine de var biraz ruz tabi.bide erik,kayisi ve ayva karişik hoşaf vaaar:)
Arpa sehriye pilavı
Kefirli yogurt
Tavuk suyunda sebze haşlama salcali yaptim bizde yeriz diye
Bide elma suyu vardi ama onu döktüm cocukla boğuşurken mama sandalyesinden
Ayyy anca totom yer gördü yaa
Yumurta vermeye başla dedi ama çok minicik ver dedi kontrol et dedi ertesi güne birazdaha fazla ver dedi öyle öylee bakarsın dedi iyi giderse yapmaya başlarsın dedi
78450 olmuş kilosu
Boyu 67 olmuş falan öyle yanii 8 aylık için
Hee bide akcigerlere falan demirlere bakmak icin kan testi aldılar ayyy içim gitti damarı yok iğneyi soktu daamrı aramaya çalıştı ağla ağla mahvoldu benimkızım
Teşekkür ederiz teyzesinerde o şans bizdee:) bu arada fotodaki sen misinnn
sendende görelim sürekli beybi:)
keçiboynuzlu kaşık maması aldım hiç beğenmedim tadını :)
vaaayy bugün mide bayram edecek
çok güzel görünüyor yarasın minnoka
kıyamam minnoka ya alan kişi becerememiş. benim kızında damarı çok ince bulmakta zorlandılar ama tek atışta uldu neyse ki. Doktorun erken almasıda kötü olmuş inş diğer ay istemezler
Onu boşver başka buldumHahahahahaha evett buraya atmıştınnbende aldım ss oyle duruyo ama bitürlü hala alamadım unutmuşum resmen
Ben tuzsuz,fazla baharatsiz olduğu surece veriyorum artik bebişe.bana da kolaylik oluyo.vaaayy bugün mide bayram edecek
Ben tuzsuz,fazla baharatsiz olduğu surece veriyorum artik bebişe.bana da kolaylik oluyo.
Yalniz bu akşam kaymakli kadayif vardi yemekten sonra bikaç verdim bayildi.ver ver diye ağzini acti durdu,şekerliydi ama biraz yedi valla
Kiz ben de dinozor annelerdenim sanirim artik,bişey olmaz modundayim:))ben işte tatlı işlerine cesaret edemiyorum annemde bitter çikolata tattırmıştı
Kiz ben de dinozor annelerdenim sanirim artik,bişey olmaz modundayim:))
Aaa çok iyiymiş bu ben bunu yapıp vereyim sagol
Ya kolay gelsin kuzum çok uğraşma bi tatlı bi tuzlu yeter ya.Cok güzeller iyi ki varlar tüm zorluklar yorgunluklar bir gülüşe bitiyor
Daha pijamalarımı değiştirmedim misafir gelecek oglanin karnını doyurdum
Sarmayı pisirdim patates hasladim dun kek yaptım gece 2 ye kadar temizlik yaptım bittim
Kiz uyusada ıspanaklı pişirip börek yapcam
Kuzum öyle bişey ki defalarca söyle anlamiyo. Her gordugunde ama her gördüğünde hep aynı laflar aynı konular eşim bile dedalarca uyarıyı yok yanı.Hem bi şeye faydaları olmaz hem de ikinciyi üçüncü beklerler. Bizimkisi öyle bir şey demiyo derse de cevabıni alacağını biliyo muhtemelen. O yüzden farklı sekillerde sondaj yapıyo bizimkisi. Kiz kardesi ruyasinda beni gormuş ben hamileymisim, onun ruyasi cikarmis. Demis ki bence senin gelinin ikinciyi hemen yapar beklemez tırıvırı... "niye sen mi bakıcan?" de bi dahakine sen de espriyle hamileligim boyunca da ben ikiz bebek zor olur, ben istemem Allah isteyene versin dedikçe insallah ikiz olur diye dua ediyodu kadın. Torun meraklısı oldugundan degil de laf olsun işte... o ikiz olsun ins diycek, benden de ayni cevaplari alacak muhabbet olacah sohbet olacak ona göre. Aynı seyleri tekrarlama hepsinde var demek ki