- 2 Ağustos 2013
- 34.174
- 101.790
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #98.561
Kaşar daha kullanmadım ben. Tuz oranına bakıp almayı düşünüyorumKizlar hangi marka kaşar kullaniyorsunuz benimki biraz yagli gibi ya Sütaş kullaniyorum daha yağsız icerigi temiz varmi onerebilceginiz markasweetgirlcandy
Sizin sonuclar ciktimi bu arada canim?
Hep aynı yerse bilemedim şimdi alerji de olmayabilirYok kucuk benekler degil, yer yer kizariklik ama hep ayni yer, resim atmistim ama cok gozukmemis
Bnmm bebegimde de var inek sutu alerjisi, butun sut urunlerini kesmistik ilk zamanlar, kekteki sutten corbadaki yogurttan dondurmadan fln da etkileniyo cocuk anne sutunden gectigi icin, o tip seyleri de yememen lazim, bana boyle dediklerinde korkmustum ne yicem ben diye, ilk bi zmn biraktm sonra ufak ufak yiyorum bazen ama cocuga hic sut urunu vermedim henüz, tarhanamiz bile yogurtsuz suan,
formul mama da kullaniyo bnm bebegim, onun icin de inek sutu proteibi icermeyen alerjik mama veriyolar bilgin olsun, normal mama verirsen anne sutunden daha fazla reaksiyon gosteriyo cocuk
İlkten ben de korkmustum bilmedigim icin ama suan 7bucuk aydan sesleniyorum bi sekilde idare ediliyo geciyo gidiyo, insallah gecmistir bzmki de
Siz nasil basladiniz denemelere, ben de vericm ama korkuyorum doktorum yonlendirmedi hic
Bnmki de icmiyo ya suluklardan, siringayla veriyorum onla da oynucak diye iciyo
Benim kuzen de söküp söküp atıyor. Sızdırıyor onları çıkarınca ben denedim de. Ben o bantları elimle açıyorum dışa doğru daha koruyucu oluyor
Boyle bsy gordum yapaniniz var mi
Bunları yemesin de napsın ohh misssKizlar bu hem bizim menumuz hem de bebişin menusu.yayla corbasi şuan tuzsuz,kiymali kuru dolma da biber salçasi kullandim tuz fazla degil ama yine de var biraz ruz tabi.bide erik,kayisi ve ayva karişik hoşaf vaaar:)
Canim ben artik bizim yediklerimizden veriyorum.8.ayda başliyom ben,digerinde de oyle yapmiştim.kiz ben eski geleneksel anneBunları yemesin de napsın ohh misss
Evet ya cok yoruluyor ne bilim kiz oyle dediler bende utulemeye devm ettimHangi mikrop, ztn yikanmis oluyo ya, bana da dediker tshirtten grip mikrobu kapan duymadim hic valla utulemiyom, onda da mikrop varsa o kdrcik bagisikligi kuvvetlenir, icin rahat etmiyosa utule tabi de fazladan yoruluyo insan
Hadi hayirli haberler alalim insallah sen epey arastiriyosun ya bi danisayim dedimKaşar daha kullanmadım ben. Tuz oranına bakıp almayı düşünüyorumyok canım 3 4 günden çıkıyormuş kültür sonucu
Bende 9 ayda başlarım domates salçası kullanıyorum ben onun içinCanim ben artik bizim yediklerimizden veriyorum.8.ayda başliyom ben,digerinde de oyle yapmiştim.kiz ben eski geleneksel anne
Bizim buralarda biber salcasi daha fazla kullaniliyo,bazen de karışik:)Bende 9 ayda başlarım domates salçası kullanıyorum ben onun için
Bizde aynıyızKizlar ben yemek isini iyice çozdüm benim oglan kasik sevmiyorelimde veriyorum aciyor agzini
Evet mikrop kırıyoda aylardır etmiyorum birşeyde olmadıAslinda bende utulemesem olcak ya ama iste mikrop kirıyo diyolar ya ne biliyim ondan yapiyorum
Ayyysüperr kızz daha ver yesin eliyleKizlar ben yemek isini iyice çozdüm benim oglan kasik sevmiyorelimde veriyorum aciyor agzini
Yaa biz hiç kullanmayız biber salçasınıBizim buralarda biber salcasi daha fazla kullaniliyo,bazen de karışik:)
Aha ahsen de öyle elimle ne versem yiyor yok demiyorKizlar ben yemek isini iyice çozdüm benim oglan kasik sevmiyorelimde veriyorum aciyor agzini
Ayyy anca totom yer gördü yaaJou kıııaaaz geldin mi doktordan
İyi bari ben 1 yumurta verdim bugünAyyy anca totom yer gördü yaa
Yumurta vermeye başla dedi ama çok minicik ver dedi kontrol et dedi ertesi güne birazdaha fazla ver dedi öyle öylee bakarsın dedi iyi giderse yapmaya başlarsın dedi
78450 olmuş kilosu
Boyu 67 olmuş falan öyle yanii 8 aylık için
Hee bide akcigerlere falan demirlere bakmak icin kan testi aldılar ayyy içim gitti damarı yok iğneyi soktu daamrı aramaya çalıştı ağla ağla mahvoldu benimkızım