- 2 Ağustos 2013
- 34.174
- 101.790
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #98.641
Yazık yavrular nasıl zor kim bilirNormal canım Azra azıyı çıkarırken 4 ay hiçbirşey yemedi süt üçti sadece.Her bebiş farklı tepki veriyor.Annem anlatır ben de birşey yememişim sürekli kg veriyormuşum diş döneminde.
YeeerrJou
Tırsıyorum tabi bu biberden ama kabuğunu soyup minik minik parçalarım diye düşünüyorum yer mi acaba
Geçmiş olsun canımHepisinze selam kızlar.Biz hastaneden cıktık ameliyat iyi geçti çok şükür.3 saat ameliyatta kaldı bayğı endişelendim.Makatın üstündeki delikte kist varmıs aldılar.İyileşme sfhasındayız.Muz kalmamıs evde oğluşa ne yediricem kahvaltıdiye onu düşünüyorum ben de.
Bundan yap istersen hem doyurucuHepisinze selam kızlar.Biz hastaneden cıktık ameliyat iyi geçti çok şükür.3 saat ameliyatta kaldı bayğı endişelendim.Makatın üstündeki delikte kist varmıs aldılar.İyileşme sfhasındayız.Muz kalmamıs evde oğluşa ne yediricem kahvaltıdiye onu düşünüyorum ben de.
Yüne iyi kız benimki 7.30 aykta diğeride gece 2 de yatıyor çok güzel oluyorum:))Aboooo buara biz 9da kalkiyoz♥
Çok şükür ağlamadı kolayca yaptılar çiş gelmeyince ileri itti onda ağladı bi. Ya verdikleri poşet durmuyor çıkıyor bide tahriş etti yapışkanı dedim veremeyiz öyleKız bebişlerden çüş almak cok zor iş.Altı açık bekliyordum elimde kapla her yeri kirletiyordu.Kasıgına ılık su dokunduruyordum daha kolay yapıyordu.Sonda zor 2 haftalıktık taktılar kıyamet kopardı acıdan nasıl inledi yavrum
Hadi geçmiş olsunHepisinze selam kızlar.Biz hastaneden cıktık ameliyat iyi geçti çok şükür.3 saat ameliyatta kaldı bayğı endişelendim.Makatın üstündeki delikte kist varmıs aldılar.İyileşme sfhasındayız.Muz kalmamıs evde oğluşa ne yediricem kahvaltıdiye onu düşünüyorum ben de.
Süt alerjisi var biskuvi de yapmadım hiç tembel anne oldum 2. De:))İrmikle elmayı pişireyim ceviz pekmez tamamdır sağol canım.Bundan yap istersen hem doyurucu
Eki Görüntüle 3202527
Heee olsun buda güzellSüt alerjisi var biskuvi de yapmadım hiç tembel anne oldum 2. De:))İrmikle elmayı pişireyim ceviz pekmez tamamdır sağol canım.
Amaann bu bi kaçgündür böyle gene değişirrYüne iyi kız benimki 7.30 aykta diğeride gece 2 de yatıyor çok güzel oluyorum:))
SormaaaFeleğin şaştı
Bizim kalktığımiz saatlere döndünBizde geç kalkardık tersine döndü
Hahaha eevt onu diyorum oyun yapıyo heryer beze beze yemeklerHahahah oyun oynuyor cadı:)))
Kıza dökme bak kirlendi bak eee oldu elimizi üstümüze silmeyelim peçteye silelim yemeğimizi dökmeden yiyelim diye diye titiz oldu kız:)))Önlüğüne az yemek bulaşsın ben bunu takmam diyorHahaha eevt onu diyorum oyun yapıyo heryer beze beze yemekler
Aboovvvvv bizimkide olur ozaman böyleKıza dökme bak kirlendi bak eee oldu elimizi üstümüze silmeyelim peçteye silelim yemeğimizi dökmeden yiyelim diye diye titiz oldu kız:)))Önlüğüne az yemek bulaşsın ben bunu takmam diyorYemeğin içine prinç tanesi girse eee oldu diyorsalmak lazımmış biraz
Ay ne var icinde anlatt bende yapayim bise bulamadım yaYine bir yok yok çorbası :)
Eki Görüntüle 3202565
rt Balkabağı, patates, kırmızı biber, havuç sarımsak kemik suyuAy ne var icinde anlatt bende yapayim bise bulamadım ya