2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Kizlar hangi marka kaşar kullaniyorsunuz benimki biraz yagli gibi ya Sütaş kullaniyorum daha yağsız icerigi temiz varmi onerebilceginiz marka sweetgirlcandy sweetgirlcandy 😍
Sizin sonuclar ciktimi bu arada canim?
Kaşar daha kullanmadım ben. Tuz oranına bakıp almayı düşünüyorum 🤭 yok canım 3 4 günden çıkıyormuş kültür sonucu

Yok kucuk benekler degil, yer yer kizariklik ama hep ayni yer, resim atmistim ama cok gozukmemis

Bnmm bebegimde de var inek sutu alerjisi, butun sut urunlerini kesmistik ilk zamanlar, kekteki sutten corbadaki yogurttan dondurmadan fln da etkileniyo cocuk anne sutunden gectigi icin, o tip seyleri de yememen lazim, bana boyle dediklerinde korkmustum ne yicem ben diye, ilk bi zmn biraktm sonra ufak ufak yiyorum bazen ama cocuga hic sut urunu vermedim henüz, tarhanamiz bile yogurtsuz suan,

formul mama da kullaniyo bnm bebegim, onun icin de inek sutu proteibi icermeyen alerjik mama veriyolar bilgin olsun, normal mama verirsen anne sutunden daha fazla reaksiyon gosteriyo cocuk

İlkten ben de korkmustum bilmedigim icin ama suan 7bucuk aydan sesleniyorum bi sekilde idare ediliyo geciyo gidiyo, insallah gecmistir bzmki de

Siz nasil basladiniz denemelere, ben de vericm ama korkuyorum doktorum yonlendirmedi hic

Bnmki de icmiyo ya suluklardan, siringayla veriyorum onla da oynucak diye iciyo 🤣
Hep aynı yerse bilemedim şimdi alerji de olmayabilir 🤭

Arpa sehriye pilavı
Kefirli yogurt
Tavuk suyunda sebze haşlama salcali yaptim bizde yeriz diye
Bide elma suyu vardi ama onu döktüm cocukla boğuşurken mama sandalyesinden 🤭

Eklentiler

• 20230203_171349.jpg
    20230203_171349.jpg
    114,8 KB · Görüntüleme: 39
Hangi mikrop, ztn yikanmis oluyo ya, bana da dediker tshirtten grip mikrobu kapan duymadim hic valla utulemiyom, onda da mikrop varsa o kdrcik bagisikligi kuvvetlenir, icin rahat etmiyosa utule tabi de fazladan yoruluyo insan
Evet ya cok yoruluyor ne bilim kiz oyle dediler bende utulemeye devm ettim 🤣

Jou Jou kıııaaaz geldin mi doktordan
Ayyy anca totom yer gördü yaa

Yumurta vermeye başla dedi ama çok minicik ver dedi kontrol et dedi ertesi güne birazdaha fazla ver dedi öyle öylee bakarsın dedi iyi giderse yapmaya başlarsın dedi
78450 olmuş kilosu
Boyu 67 olmuş falan öyle yanii 8 aylık için
Hee bide akcigerlere falan demirlere bakmak icin kan testi aldılar ayyy içim gitti damarı yok iğneyi soktu daamrı aramaya çalıştı ağla ağla mahvoldu benimkızım 😔😔

Ayyy anca totom yer gördü yaa

Yumurta vermeye başla dedi ama çok minicik ver dedi kontrol et dedi ertesi güne birazdaha fazla ver dedi öyle öylee bakarsın dedi iyi giderse yapmaya başlarsın dedi
78450 olmuş kilosu
Boyu 67 olmuş falan öyle yanii 8 aylık için
Hee bide akcigerlere falan demirlere bakmak icin kan testi aldılar ayyy içim gitti damarı yok iğneyi soktu daamrı aramaya çalıştı ağla ağla mahvoldu benimkızım 😔😔
İyi bari ben 1 yumurta verdim bugün 😂😂

Anaaa niye şimdi aldılar kanı 9.ayda alınıyordu😳 yavrum benim yaaa

X