2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Verdim kuzum suyunuda. Ya bu cocuk beni delirtcek suyu biberonla asla almiyor bardakta veriyorum onuda masallah nasil bi guc varsa her defasinda elimden söküyor üstüne boca bugün tam 3 kez üstumuzu degistirdik
Oyle oyle öğrencekk asıl bardakla içmesi daha iyi ben biberonla pek vermiyorumm ama bazende cok döküyo diye pipetli biberon almıştım onla içiyo

Oyle oyle öğrencekk asıl bardakla içmesi daha iyi ben biberonla pek vermiyorumm ama bazende cok döküyo diye pipetli biberon almıştım onla içiyo
Pipetli biberonu almak istiyorum ya aventin alistirma bardagini almistim onuda ucunu mıncıklıyo tövbe yarabbi vallahi gece pertim cikiyor cocuk cok fena benim hergün camasir yıka utule yoruldum

Reactions: Jou
Küçük küçük değil demi sanki bizim koldaki atopik dermatitlere benziyor bilemedim
Yok kucuk benekler degil, yer yer kizariklik ama hep ayni yer, resim atmistim ama cok gozukmemis
Bnmm bebegimde de var inek sutu alerjisi, butun sut urunlerini kesmistik ilk zamanlar, kekteki sutten corbadaki yogurttan dondurmadan fln da etkileniyo cocuk anne sutunden gectigi icin, o tip seyleri de yememen lazim, bana boyle dediklerinde korkmustum ne yicem ben diye, ilk bi zmn biraktm sonra ufak ufak yiyorum bazen ama cocuga hic sut urunu vermedim henüz, tarhanamiz bile yogurtsuz suan,

formul mama da kullaniyo bnm bebegim, onun icin de inek sutu proteibi icermeyen alerjik mama veriyolar bilgin olsun, normal mama verirsen anne sutunden daha fazla reaksiyon gosteriyo cocuk

İlkten ben de korkmustum bilmedigim icin ama suan 7bucuk aydan sesleniyorum bi sekilde idare ediliyo geciyo gidiyo, insallah gecmistir bzmki de
Siz nasil basladiniz denemelere, ben de vericm ama korkuyorum doktorum yonlendirmedi hic
Verdim kuzum suyunuda. Ya bu cocuk beni delirtcek suyu biberonla asla almiyor bardakta veriyorum onuda masallah nasil bi guc varsa her defasinda elimden söküyor üstüne boca bugün tam 3 kez üstumuzu degistirdik
Bnmki de icmiyo ya suluklardan, siringayla veriyorum onla da oynucak diye iciyo

Bizim kakasi normal sari ama yer yer boyle mukuslu butun kakasi oyle degil yani hic kanli bez cikmadi ufacik ni döküntü kaşinda var bende bugun itibari ile başladım diyete insallah gecer teşekkür ederim cevabiniz icin insallah miniginiz saglıkla buyur

Gazdan dolayi cogu şeyi yiyemiyorum bide sut urunleri gitti hepten ac kaldik nyse saglik olsun bitsn bu alerji insallah

Evet kalsiyum takviyesi verdi.sut urunleri tuketme bi bakalim 2 hafta snra kontrolü var orda takip edelim dedii. Ilk cok bocaladiim.korktum bisey olursa bebegime diye annelik psikolojisi insallah zamanla gecer de rahat ederiz tesekkurler cevap icin

Yaaaa günaydınn teyzzeemmm..

Yaaa nedicem çaya başladıysan çay maması yap bigün rizenin yöresel ait
Aaa kız nasılmış hiç bilmiyorum eşim de Rizeli benm
Kızzlar bebısım ek gıda yemiyor sütten sonra verıyorum agzını kapstıp cekıyor zorlamıyorum bende ne yapmalıyım
Sütten en az 1 saat sonra verin karnı tok olduğu için yemiyor olabilir.
Aynı şeyleri yaşadım. Mukuslu kaka ek gıdaya geçene kadar devam etti. Kaşının üzerinde de döküntü vardı. Ben de bütün süt ürünlerini kestim. Ben 1-2 ay önce yemeye başladım. Kızım da yavaş yavaş 1 aydır alıyordu artık tam olarak yoğurt da veriyorum. Kısacası zamanla geçen bir şey. Daha önce iki kes diyet açma yapmıştık başarısız olunca tekrar devam etmiştik ama şükür geçti gitti. En büyük derdimiz bu olsun Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin

Şırınga mantıklı deniycem valla

Amin kuzum hepimizinki inşallah dene bakalim bi diyette farketcekmi yazarsin yine olmadi

Kuzum bi ara ütülemiyordum ablam ütülüceksin mikrobu kırıyor ütü dedi
Hangi mikrop, ztn yikanmis oluyo ya, bana da dediker tshirtten grip mikrobu kapan duymadim hic valla utulemiyom, onda da mikrop varsa o kdrcik bagisikligi kuvvetlenir, icin rahat etmiyosa utule tabi de fazladan yoruluyo insan

Kizlar bu hem bizim menumuz hem de bebişin menusu.yayla corbasi şuan tuzsuz,kiymali kuru dolma da biber salçasi kullandim tuz fazla degil ama yine de var biraz ruz tabi.bide erik,kayisi ve ayva karişik hoşaf vaaar:)

Eklentiler

• 20230203_165327.jpg
    153,3 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…