2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Yedi canim cok sukur yumurtayi sahanda seviyor haslama sevmiyor bide labnayle yulaf harika tat vermis doktorada gittik kremi kullanicaz iltihap yok gibi dedi takip edicez aydinda urolog gorcek randevu aldik ordanda
Heee iyi yediyse canım
Dr işi iyi oldu bakalım geçmezse anlaşılırr belki ondan uyuyamıyo

Öğlen ve akşam yemeğimizz
Brokoli graten
Ve kefir

20230203_121618.jpg

valla oglusuma uzulmeye basladim hic boyle seyler yapmiyorum ben yaa usengeclikten 😬 depresyona girecez sayende 😂

Öyle deme kız ben yemek yapmayı çok seviyorum. Bizede hergün farklı şeyler yapmayı severim
Ayyy dili cıkarmış bekliyorrr ne güzell yavv istahlıda yiyo benimki bugün yemeyeceği tuttu hep ağlak 😔😔

Diştendir kuzum. Bizim hala hiç çıkacak gibi değil oyüzden etkileyecek bişi yok :)
Öğlen ve akşam yemeğimizz
Brokoli graten
Ve kefir

Eki Görüntüle 3202019

Vaayy güzel görünüyor 😍

• Muhteşem
Reactions: Jou
Labneli yulafli yogurtlu omlet karadut özü (koyden gelen inek peyniri ) ben becermeyince yolladilar sagolsun muz 🤭
Beyazınıdamı kullanıyorsun
Enerjisini toplamış yaramazlığa hazır bi asya bırakayım şuraya🙃 Günaydın teyzeleri😍

Yaa yerim maşallah sana 😍
ne guzel yaa herkes menu paylasiyor 🤗
biz de oglen portakalli kerevizle yogurt yiyoruz. bayiliyor buna 🤗
Yaa bende yapmak istiyordum iyi hatırlattın yarın kereviz yapayım 😍

Öyle deme kız ben yemek yapmayı çok seviyorum. Bizede hergün farklı şeyler yapmayı severim

Diştendir kuzum. Bizim hala hiç çıkacak gibi değil oyüzden etkileyecek bişi yok :)

Vaayy güzel görünüyor 😍
Evett üst dişi kabarmış baktımda
Vallahaa bende denedim şahane oldu 😀

valla oglusuma uzulmeye basladim hic boyle seyler yapmiyorum ben yaa usengeclikten 😬 depresyona girecez sayende 😂
M -Murphy sweetgirlcandy sweetgirlcandy Jou Jou (başka da vardır mutlaka benim gözden kacırdığım 👀) harcanıyolar burda ☺️Youtubedan kanal açıp yaptıklarını paylaşsalar köşeyi dönecekler haberleri yok 🤩

Kizlar ya biri sormustu aşcı anneden gelen urunlerin kırılıp kırılmadigini paketleme mükk bu sefer sorunsuz geldi kargocularin hatasiydi bir onceki muhtemelen

Eklentiler

• 20230203_131322.jpg
    20230203_131322.jpg
    105,4 KB · Görüntüleme: 36
  • 20230203_131237.jpg
    20230203_131237.jpg
    143,8 KB · Görüntüleme: 35
Kızzlar bebısım ek gıda yemiyor sütten sonra verıyorum agzını kapstıp cekıyor zorlamıyorum bende ne yapmalıyım

Kizlar merhaba aralik annelerinden geliyorum bebegim 53 gunluk sadece anne sutu aliyor. 2 3 bezinde mukuslu kaka yapti yani kakanin bir kismi mukusluydu sol kaşının ustunde ufacik bir döküntü vardi doktor inek sütü alerjisi olabilir diyerek bana sut urunleri diyeti başlattı boyle bi durum yasayaninix oldumu sonrasinda duzeldimi ne aşamadasinz dünden beri kafaya takiyorum anne sutunu biraktirirmi doktor bebegime bsy olurmu diye

Kizlar merhaba aralik annelerinden geliyorum bebegim 53 gunluk sadece anne sutu aliyor. 2 3 bezinde mukuslu kaka yapti yani kakanin bir kismi mukusluydu sol kaşının ustunde ufacik bir döküntü vardi doktor inek sütü alerjisi olabilir diyerek bana sut urunleri diyeti başlattı boyle bi durum yasayaninix oldumu sonrasinda duzeldimi ne aşamadasinz dünden beri kafaya takiyorum anne sutunu biraktirirmi doktor bebegime bsy olurmu diye
Sut ürünlerini tüketmeyeceksin sadece olur oyle şeylerr diyet yapcaksın ki emzirirken ona geçmesin düzelir zamanla sıkıntı yapma bebeğine birşey olmazz alerjen kötü birşey değill bazı şeyleri bazı bebeklere dokunuyor gecmiş olsun🥰

Hatırladığım kadarıyla Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye yapıyordu diyet şimdi herşey yolunda

Sut ürünlerini tüketmeyeceksin sadece olur oyle şeylerr diyet yapcaksın ki emzirirken ona geçmesin düzelir zamanla sıkıntı yapma bebeğine birşey olmazz alerjen kötü birşey değill bazı şeyleri bazı bebeklere dokunuyor gecmiş olsun🥰

Hatırladığım kadarıyla Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye yapıyordu diyet şimdi herşey yolunda
Nedense bi an felaket senaryolari yazdim kendime.memeyi birakirsam beslenmezse gelisimi geriye duserse diye🫣🫣

• Beğen
Reactions: Jou
X